Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

cnm aldığım yer bana vivet al dedi. seninkinin markası ne

sir ağda makinesiyle alıyorum, daha evvel makineyle alıyodum.

kesinlikle sir ağda ile alın, kol çok fazla acımaz. gözünüzde büyütmeyin. 6 senedir kollarımı alıyorum, aralıklı çıkıyor asla eskisi gibi gür çıkmıyor. bi buçuk ayda bir almak yetiyor.

ılık sürüldüğü için soğuk ağda bantlarına göre daha az acı- ağrı hissedersiniz.
önemli olan koparmadan almak. yani uygulama şekli.

Arkadaşlar, biraz kafa karışıklığı var sanki konuyu okuyunca öyle düşündüm.
Ben bu konuda kendi deneyimlerimden yola çıkarak şunları söyleyebilirim
Öncelikle özel bölgeye yeni ağda yapıyorsanız ne yapsanız acır, zamanla alışır bence..
Roll-on ağdalar için makineler var onlardan alıp bacak, kol ve bikininin üst bölgesinde kullanabilirsiniz.

Bu kalıp ağda ise genital bölge için.
Salonlarda bikinin üst kısmını roll-on altını kalıp ağda ile alırlar.
Çünkü kalıp ağda hem daha etkilidir hem de sarkma yapmaz.
Kalıp ağda için de makine almanızı tavsiye ederim, 20-30 lira makineleri
Donma sorunu felan olmaz, yapıştırıp elinizle çekersiniz.
Roll-onu ince sürmek kalıp ağdayı ise kalın sürmek iyidir.
Ayrıca bıyıklarınızı da kalıp ağda ile almanızı tavsiye ederim.

kalıp ağda makinesi nasıl birsey ve nereden temin edebiliriz?

birde sir ağda ile ağda aynı şeyler mi ben hep çam sakızı ağda kullanmışımdır da ... :44:

kalıp ağda makinesi nasıl birsey ve nereden temin edebiliriz?

birde sir ağda ile ağda aynı şeyler mi ben hep çam sakızı ağda kullanmışımdır da ... :44:

ben de çamsakızı kullanıyorum ve memnunum kalıp ağda biraz daha zahmetli...

ne varsa eskide var be yaaa:))

Sanirim kuafor malzemeleri satan yerlerde var ancak ben interneten cok basit bisey aldim kucuk bir kase gibi elektrikli hemde 25 liraydi isterseniz bir arastirin
Agdanin bir cok turu var cam sakizi sekerli oldugu icin tuyleri besler sir ise azaltir
Sir isitilip kagit ile kaldirilir
Kalip agda ise sirin bir turu bildigim kadariyla ve el ile kaldiriliyor
Dedigim gibi kalip agda sarkma yapmadigi icin bikini ve yuzde kullanmak iyidir

ben de çamsakızı kullanıyorum ve memnunum kalıp ağda biraz daha zahmetli...

ne varsa eskide var be yaaa:))

bende memnunum aslında malum bölge bile tertemiz oluo pratik bi şekilde ama baksana sirin kendine özgü bi sihri varmış :)

anladım o zaman sir kullanmakta yarar var. makıneyi araştırdım vivet var o mu iidir?

genç kız olduğum ilk günden beri hep tüy dökücü krem kullandım iki yıl önce ilk kez çam sakızı denedim biraz acıdı ama dayanılmaz değildi sonuç mükemmel ötesi sonra eldivene başladım uzun süredirde eldiven kullanıyorum ama çam sakızıyla aldığım yer eldivene göre daha seyrek çıkıyo en iyisi çam sakızı bence

ya kızlar dün bi bikini bölgeme ağda yapayım dedim çok fenaydı dayanamadım öncekı zamanlarda jilet kullandığım kökü çok kalın ve kıl olarak çııkıyo hala acısı nı hissediyorum birde biitiremedım bıle ağdayı acımaması için bir şey var mı ya :26:

birde ben bu ağdayı bulamadım nerden bulabılırım

kızlar size bir marka veriyim "saten sirli ılık ağda"çok güzel ayrıca acıtmayan ağda yokdur zamanla alışırsınız kıllar inceldikce acınızda hafiifler birde bu ağdayı temizlemek için öyle yağlar alkollere ihtiyaç yok suyla gayet güzel temizleiyor.Ağda yaptığınız yere yağ sürmeyin kıl köklerini besler incelme olmaz bu ağdayı temizlemek için su yeterli ve inanılmaz inceltiyor epilasyonlar batık yapıyor ve yara oluyor hiç almayın daha iyi

kalıp ağda nerelerde satılıyor? dün bir milyoncuya sordum bana uzaylı muamelesi yaptılar bakışları çok komikti :) bikini bölgemi epilatörle alıyorum ama acı falan yok diyince aklıma düştü deneyim dedim ama bulamıyorum maalesef eczanelerde,kozmetikçilerde var mıdır :S

bence 1 milyonculardan kozmatik malzemesi almayın hangisi olursa olsun,sonuçta cilde uygulanan şeyler, ucuz malzemeden yapıldığı için kanserojen etki yaratabilir..
bildiğiniz yerden ve markalı ürünlerden şaşmayın bence, biraz pahalıda olsa sonuçta sözkonusu olan sağlık ....

Acıtmayan ağda yoktur ne demek arkadaşlar ya..
Sir ağda ya hiç acıtmıyor ya da çok az acıtıyor mesela.
Ama çam sakızı feci yakmıştı canımı.
Ona dayanamıyorum ben.

Pudralı pembe ağdayı da muhakkak deneyeceğim bikini bölgem için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…