- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
Ben de daha önce roll on ağda denedim ama sürdüm, çekemedim
Dün de Sirli ağda bandı denedim ama daha önceden kremle aldığım için üstten üstten alabildim ancak.
Kalıp ağdayı deneyeceğim de, cezvede kaynatıyoruz, sürüyoruz. Sonra nasıl alıyoruz anlayamadım...
ağda beziyle yapılmıyor canım. elinle kaldıracaksın. önce kırıp eriteceksin. daha sonra bal kıvamına gelince spatulayla tüy olan yerlerine sür. ve bir iki sanıye içerisinde kaldır. zaten donuyor vucutta hemen elinle kaldıracaksın. tertemiz yapıyor i nan pürüzsüz oluyor en küçük tüyleri bile alıyor.
peki o kaldırdığımız ağdayı daha sonra kullanmıyoruz demi atıyoruz onu saçma oldu soru
konuyu açan arkadaşa soruyorum: peki canım ağda hemen kuruyor, nasıl yapıştırabildin ağda bezine?
arkadaşlar geçen eczaneden alışveriş yaparkenn içeriye 4 tane bayan girdi bi ilaç ismi söyledilere ve aldılar.. kendi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum :)
kadın 2 kutu alıcaktı bayanlardan biri bir kutu kızınla sana yeter alma dedi ben özel bölgeme bile uyguluorum falan dedi..
bunlar alıp çıktılar eczacıya sordum ne ilacıydı o dedim
anestezi imiş ağda yaparken o bölgeye sürüomuşsunuz uyuşturuomuş :)
çok ilginç geldi ve çok akılıca geldi:)) ama ne zararı vardır bilemem :)
Bahsedilen krem emla veya anestol olmalı. Emla pahalıdır ama ikisi de aynen uyuşturuyor ben koltukaltımda kullanıyordum kuaföre giderken....
Anestolü bebeklerde bile kullandıkları için bir zararı olmaz, deneyebilirsin anestol çok ucuz zaten.
Kuaföre gitmeden yarım saat önce sür sonra iyice sil, yağlı kalmasın...
vee bu ağdayı bende denedim :)) vivet azulen aldım bende :) pudralı yokmustu :) ama bu bile acıtmadı. canım çok azdır bi kere çektiğimde acısaydı bi daha asla yapmazdım ama bu mükemmel bisey :) ayrıca çokta güzel aldı. kesinlikle vakit kaybetmeyn roll on falan uğrasıpta deneyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?