Lazer Epilasyon bikini bölgesi lazer

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
kızlar bikini bölgesine lazer düşünüyorum yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim bi zararı varmıdır ? acırmı? bide ben kuaföre gitmeye bile utanırım utanmadan nasıl gidicem yardımcı olun:18:

9yıl önce yaptırdım. En iyi cevap veren bölgedir. Yaklaşık 6 seansta neredeyse bite arada te tek kalanlar olabilse de genelde kaymak gibi olur. Ama aşağı hassas bölgeye girmek cesaret ister çok acır. Yaptırmaya çok değer.iç çamaşırımdan kıllar fışkırıyordu şimdi hiç bakmadan havuza girebiliyorum. Seans araları 2,5-3 ay. İstanbuldaysan dr. Şükran sarıgül güdük ün Dermist kliniği var göztepede çok tavsiye ederim. Yazın kampanya da var aklında olsun ben yeğenimi başlattım lazere de ordan biliyorum

soprano marka makine varmış şimdi çok iyiymiş canım. bende bu akşam koltukaltı için gideceğim. denedikten sonra diğer bölgelerimede yaptıracağım. ama ısı duyuyormuşsun sadece 1 koltuk altı 3 dk imiş en fazla eskisi gibi değilmiş artık. ben alexandır markaydı sanırım ona gitmiştim tüylerim saı olduğu için okumamıştı o. şimdi okumama derdi de yokmuş. bizim komşu güzellik merkesinde çalışıyor florya-şenlikköyde ona sorup iyi makine ve markaları öğrenip öyle gidiyorum bende.

canım çok çok geçmiş olsun hakkını ara mutlaka çok haklısın valla hastane en iyisi

Nerede oturuyorsun bir arkadaşım ankara kızılayda bir yere gidiyor, çok memnunmuş,
utanma konusuna gelince ya kendiniz alacaksınız yada alışacaksınız başka seçenek yok onlar alışkın kimse yadırgamaz

ben koltukaltı için gidiyorum kıştan beri böyle bir rahatlık yok

tamamen bittiğine inanırsam bikini içinde giderim diyordum ama şimdi bitse de bitmese de gitmek istiyorum ama çoook utanıyorum birde kol altı bu kadar acıyorsa bikiniyi düşünemiyorum o yuzden korkuyorum.

benim istanbulda ablam yaptırdı önce koltuk altı ve bacağı için yaptırdı kolduk altında kararma vardı geçti çok şükürr bacaklardaki içe batıklarda geçti özel bölgesi için gitti birkaç kez ordanda çok memnun kaldı krem kullandı ağrısı olmasın diye güzellik salonuna gitmişti makine olarak aleksandra çok iyi başkasına gitme dedi banada şuan hamile gidemiyor.. bende gidemedim bir türlü kendim için

İstanbulda oturuyorum ama odtüyü kazanırsam ankaraya gitme ihtimalim var

aynen canım açamam ben ((

komple gittim kesinlikle süper çok büyük rahatlık kaymak gibi oluyo valla acıya ve utanmaya gelince sizin acı eşiğinize bağlı ağda yapıyosanız normalde bunu da rahatlıkla yaptırırsınız bence
bir de oraya gittiğinizde utanacağınızı sanmıyorum farklı bi ortam o kişiler alışkın zaten size bi rahatsızlık hissettirmiyolar bence ama gittiğiniz yer çok önemli güvenilir olmalı mümkünse hastane klinik tarzı olursa sizin için daha güvenli olur

merhaba canım

Ben yaklaşık 5 aydır gidiyorum hem koltuk altı hem bikini bölgesi.Epilasyon eğitimini almış bir akrabam yapıyor.Alibeyköyde bir kuaförde çalışıyor istersen adını da verebilirim.Koltuk altım bitti bikini bölgesi için 1,5 ayda bir gidiyorum.Evet biraz acı hissediyorsun ama ağdanın acısı yanında hiçbirşey.Bikini bölgesini yaptırırken ben iç çamaşırımı da çıkarmıyorum böylece utanmama gerek kalmıyor nasıl oluyor dersen özelden mesaj atarım sana

bende alexander kötü soprano iyi diye duydum. tek tek nokta atışı değilmiş. tarıyorlarmış o bölgeyi.

ben şu an gidiyorum.İstanbul'da bir hastaneye.gitmeden önce birkaç yer dolaştım.en içime sineni ve uygun fiyatlısı buydu.ben de çok utanırım.ve ben hayatımda kuaförde ağda yaptırmadım.hatta ben hiç ağda yaptırmadım ve yapmadım.dayanamıyorum çünkü.ama gittiğim yerdeki bayan çok temiz, titiz biri.güven veriyor.zaten yapılan odada müzik falan oluyor ve boş muhabbet yapmadan işini yapıyor.hiç sevmem öyle kuaförlerde muhabbet olsun diye boş boş konuşanları.ben çok memnunum.acımaya gelince.evet bayağı acıyor.emla sürüp gidersen pek hissetmezsin ama.ben tüm vücut gidiyorum.düşün tamamen soyunmam gerekiyor.ama kız bana o güveni verdi.koltukaltlarım bitti.bacaklarımda az kaldı.bikini bölgesi biraz inatçı :) oldukça rahatlık sağlıyor.ve bence ekonomik.şimdiye dek epilasyon aletiyle harcadığım saatlere, elektrik parasına yazık :)

nasıl oluyor merak ettim canım mesaj atarsan çok iyi olur:))

canım bende yaptırmak isityorum bana da özelden mesaj atar mısın bende merak ettim

Arkadaşlardan biri kuaför güzellik salonunda yaptırmayın demiş. Kesinlikle katılıyorum. Şükran hanımın kliniğinde kadın her hastaya bakıyor ve estetisyen ya da hemşireye dozunu kendi ayarlıyor. Dozu kimse kafasına göre vermiyor. Ben 9 yıl önce ankaradayken bikinimi orada yine doktorlu bir kliniğe yaptırdım en acil o bölgeydi. Koltukaltımı ve bıyığımı lazerle şükran hanıma dermist kliniğine gidiyorum. Bacaklarımı ise yine aynı yere iğneliye gidiyorum. Bacaklarımda beyaz lekeler var oradaki kılları lazer görmüyor o yüzden iğneliye gidiyorum bitti sayılır. Koltukaltım geçen yaz başlamıştım şimdi bitti. Bıyık ta geçen yaz başlamıştım neredeyse bitti sayılır artık 3 ayda bir az az çıkıyor bıyıklarım. Gerçekten lazer büyük lüks

Kizlar aklinizda olsun bebis planini varsa lazeri erteleyin.cunku gebelikte yine killar cikabiliyomus.bebisten sonra yaptirin:)

Aynen dedigin gibi. ben tum vucut baslamistim cokta iyi gidiyordu. utulu diyodular cihaz icin acisiz olan yani, benim aci esigimde baya dusuk ona ragmen coook cok az bi aci duydum. bikiniye ise utancimdan baya bi dusundum sonra cesaretimi toplayip gittim, yapan arkadas biz gunde 20 ye yakin yapiyoruz utanmana gerek yok dedi ama yinede yuzumu ortuyle kapatiyodum :)) fakat iki seans iki kontrolden sonra hamile kaldim suan hiiic olmadigim kadar tuylendim malesef drumda izin vermiyo hamileyken. dogumdan sonra tekrar baslicam. cok ama cook rahatlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…