http://www.kadinlarkulubu.com/dermatoloji-deri-cilt-hastaliklari/619054-bacaklarim-komple-yandi.html
konumu okumanı rica ediyorum.. çok dikkatli ol.. bende kuaför-güzellik salonu gibi bir yerde yaptırmıştım IPL cihazla ve başıma bu geldi.. izler hala duruyor, o tarihden beri... sakın güzellik salonunda yaptırma.. hastanede yaptır.. fiyatı çok pahalıdır o yerlere göre ama sağlığın için değer..
Nerede oturuyorsun bir arkadaşım ankara kızılayda bir yere gidiyor, çok memnunmuş,
utanma konusuna gelince ya kendiniz alacaksınız yada alışacaksınız başka seçenek yok onlar alışkın kimse yadırgamaz
ben koltukaltı için gidiyorum kıştan beri böyle bir rahatlık yok
tamamen bittiğine inanırsam bikini içinde giderim diyordum ama şimdi bitse de bitmese de gitmek istiyorum ama çoook utanıyorum birde kol altı bu kadar acıyorsa bikiniyi düşünemiyorum o yuzden korkuyorum.
kızlar bikini bölgesine lazer düşünüyorum yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim bi zararı varmıdır ? acırmı? bide ben kuaföre gitmeye bile utanırım utanmadan nasıl gidicem yardımcı olun:18:
benim istanbulda ablam yaptırdı önce koltuk altı ve bacağı için yaptırdı kolduk altında kararma vardı geçti çok şükürr bacaklardaki içe batıklarda geçti özel bölgesi için gitti birkaç kez ordanda çok memnun kaldı krem kullandı ağrısı olmasın diye güzellik salonuna gitmişti makine olarak aleksandra çok iyi başkasına gitme dedi banada şuan hamile gidemiyor.. bende gidemedim bir türlü kendim için
merhaba canım
Ben yaklaşık 5 aydır gidiyorum hem koltuk altı hem bikini bölgesi.Epilasyon eğitimini almış bir akrabam yapıyor.Alibeyköyde bir kuaförde çalışıyor istersen adını da verebilirim.Koltuk altım bitti bikini bölgesi için 1,5 ayda bir gidiyorum.Evet biraz acı hissediyorsun ama ağdanın acısı yanında hiçbirşey.Bikini bölgesini yaptırırken ben iç çamaşırımı da çıkarmıyorum böylece utanmama gerek kalmıyor nasıl oluyor dersen özelden mesaj atarım sana
merhaba canım
Ben yaklaşık 5 aydır gidiyorum hem koltuk altı hem bikini bölgesi.Epilasyon eğitimini almış bir akrabam yapıyor.Alibeyköyde bir kuaförde çalışıyor istersen adını da verebilirim.Koltuk altım bitti bikini bölgesi için 1,5 ayda bir gidiyorum.Evet biraz acı hissediyorsun ama ağdanın acısı yanında hiçbirşey.Bikini bölgesini yaptırırken ben iç çamaşırımı da çıkarmıyorum böylece utanmama gerek kalmıyor nasıl oluyor dersen özelden mesaj atarım sana
Kizlar aklinizda olsun bebis planini varsa lazeri erteleyin.cunku gebelikte yine killar cikabiliyomus.bebisten sonra yaptirin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?