Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım lazer adı nedir az acı hissettm demişsin ya ondan sordum
Evet canim yeni basladim biyikda 20 GUN sonra gitcem ozaman hepsine baslicak cok acidi valla.ya emla etki etmezse yandim.nasil dayancam.basla kuzum ben tum vucud 900 e anlastim benimki diod markasi.mecbur katlanicam aglasamda .napcam ya ben bikiniyi:-( insallah canim biter hepsi 12 seans yapacak.seninki cokmus dedi.maymuydan 2 dakka once dogmusum resmen biktim bu killardan
tüm vücut 900 gayet iyi fiyat canm hangi şehirde gidiyrsun sen iyi bari yüzünde yokmuş benmde vücut bayağı çok valla heray 3 4 saat kendimle uğraşıyorm ağda epilatör cımbız bıktım artık bu tüy kıl meselesinden ama ben çocuk istiyorm şuan hamiş olursam yarım kalır sennkiler biter inş şekerim
ankaraya gidiyorum canım baska sehirdeyim ben onun için gidiyorum.yüzümdede cıkyo kız ama sadece bıyıga anlasdık.benimde cok hatta kadın senin normalden biraz cok dedi bende cok bıktım 1 gün alyom 2 güne cıkyolar.insallah kuzum cocugun olsun oda olur insalalh bende evlenirsem insalalh cocuk isteyince yarım kalacak mecburen
inş canm bebeğim olsunda tüyleri sonrada halledrm inş
inş kurtulursun canm tüylerden inş evlende hemen bebiş haberi ver bana sen naptın ailesiyle tanışacaktn bayramdan önce sonra takip edemedim seni kuzum evlilik nezaman
ilk basta utanmistim ama sonra alisiyorsun
Benim gittigim lazer e bir arkadasimda gidiyor ve onunkisi cok aciyor diye kadin ona bir krem önermis.
Gelmeden 1 saat önce sürüyormus uyusturuyormus bir nevi. Daha az aci cekiyormus.
Ne kadar iyi böyle kremler bilmiyorum ben kullanmiyorum, aci cekmeyi tercih ediyorum
ısmini bilmiyorum ama istersen sorabilirim arkadasima.
ılk gittiginde cok aci verici geliyor insana, ikincide biraz daha alisiyorsun sonra biraz daha.
Asil aci nedir gözyaslarimla birlikte bacak arasini yaptirirken anladim
bu krem mis. Isine yarar umarim :26:
Eki Görüntüle 809890