• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bikini bölgesi lazer

bende gitmiştim bakırköyde uzmanlar tıp merkezine 6 seans 2 yıl kadar önce ama sarı olduğu için pek etkisini göremedim tekrar gitmek istiyorum farklı bu sarı tüyleri gören makina varmıdır ki acaba :/

aynı sorun bendede var tatlım dıot lazer görüyomus onları bende izmirde böyle bir merkez arastırıyorum.

kullanma o kremi.ben netten arastırdıgım kadarıyla özellıkle doktor yazılarını okudum o krem cok özel bir durum olmadıkca amelıyat vb gıbı kullanılmasını tavsıye etmemişler.kucucuk bır mıktar uygulayınız dıyordu okudugum yazıda.ve lazerle kullanımında sıcaktan dolayı daha derın sekılde cılde nufus ettıgınden fazla kullanımı ölumcul bıle olabılır yazıyordu.ayrıca cok fazla kullanımında zamanla his kaybıda yapabilir diyordu.sıradan bır yazı olsa aman nette neler yazıyo derdım ama bızzat bunları yazan bır doktor olunca söyle bi düşündürdü beni ben kullanmadım onu dayanabıldıgım kadar dayandım ılerde sorun olucagna napim bitmeyenı kalsın bı sekılde sir filan hallederim diye düşündüm bitirebildigimi bitireyim diye düşünmüştüm.

Hadi ya! Bilmiyordum bunu. Dayanabildiğim yere kadar dayanırım o zaman. Sağolasın.

Hadi ya! Bilmiyordum bunu. Dayanabildiğim yere kadar dayanırım o zaman. Sağolasın.

rica ederim canım banada gittigim merkez önermişti kullan diye o yüzden arastırmıstım.sunuda söyliyim acı konusunda.adet olmaya yakın gidersen daha cok acı hissediyosun hucrelerın hassas oluyomus adetın bitsin seanslarını ona göre ayarla o zamanlar git daha az acı hissediyosun bende öyle yapıyorum.

rica ederim canım banada gittigim merkez önermişti kullan diye o yüzden arastırmıstım.sunuda söyliyim acı konusunda.adet olmaya yakın gidersen daha cok acı hissediyosun hucrelerın hassas oluyomus adetın bitsin seanslarını ona göre ayarla o zamanlar git daha az acı hissediyosun bende öyle yapıyorum.

Merkezi de ayarladım zaten konuştum onlar da aynı şey söylediler. Regl bittikten sonra 3 gün geçsin dediler. Acı eşiğim yüksektir dayanırım ama ağdadan sonra bile 2 gün kırmızı geziyorum cildim. Tek düşündüğüm o. Neyse bol bol nemlendirici sürerim artık.

bende 3 seans gidebilmiştim sonra yarıda bıraktım alex cihazdı güya soğutmalı ama feci bir acı üstlere gene dayanışıyor da ince deri olan yerler makat çevresi falan inanılmaz acıyordu yanlız benim cildimi yakmıştı iç çamaşırını değdiremiyordum kremle geziyordum 1 hafta bende başlayacağım kışa soprano mu bişey varmış onu düşünüyorum tecrübeliler paylaşsın bizle

bende kocaelide gidiyorum lazere ve çok memnunum, koltukaltı ve bikini bölgesini yaptırıyorum 2 seans oldu gideli ve öyle aman aman bi acı yok ağda yaptıran bunuda yaptırır -ki benim canım çok tatlıdır :)-

yani korkmanıza gerek yok kızlar gerçekten. utanma olayına gelince bazı arkadaşların dediği gibi bitek size yapmıyolar sonuçta öyle düşünün aynısı onlardada var :1:

ben daha öncedende kuaföre gittiğim için o konuda çok zorlanmadım.
zaten koltukaltı için gittiyseniz 1 dk içinde 2 koluda hallediyolar hiçbişey anlamıyosunuz.
bikini bölgesi bi 5 dk yı buldu ağdayla aynı acı derecesi.. merak ettiğiniz varsa cevaplarım sorabilirsiniz :) :16:

Kizlar ben bugun diod yaptirdim tum vucut genitale acidan yarida biraktirdim.kizlar emla alsam sursem acisi mahvetti beni.etki edermi cok acidi

Bende bikiniye genital gidiyorum lazere ozel bir hastanede.iki seans gittim iki de kontrol seansi vardi kontroller seans gibi yapildi ama .suan cikmiyor cok memnunum ama devam etmelimiyim cikar mi ilerde tekrar

Kizlar ben bugun diod yaptirdim tum vucut genitale acidan yarida biraktirdim.kizlar emla alsam sursem acisi mahvetti beni.etki edermi cok acidi

canm ağdadan daha çokmu acıyor lazer bende yaptırmayı düşünüyorumda bu arada yüzüne falan yaptırıyormusun

bende bacağa gidiorum sadece alt bacağa tek seansta bile fark etti . ikinci seansa gidicem haftaya . tek seansta bile gidior yani azcık kalıyor 5-6 dan sonra hiç kalmıcak gibi süper birşey . her ay ağda yaptığına değimez . bikini ve kol altı için gidicem artık birde . konuşucam gittiğimde merkezle . evet acıyor bacakta bile yanıyor yani bayağı bikinide daha beterdir heralde . ama yaptırıcam aklıma koydum tertemiz .mis gibi yapış yapış her ay ağdayla uğraşmam .

ya ben lazeri acımadan, kurtulalım o tüylerden die yapıldığını zannediodum, hani hep ağdaya gitmek yerine bikaç seans sonra tüysüz olcağmızı biliyodumda, acıdıüını bilmiyodum ya çok mu acıyoo ben ağdada bile zor dayanıyorum o malum bölgede (hatta genelde dayanamıyorum ) :18::18:

ya ben lazeri acımadan, kurtulalım o tüylerden die yapıldığını zannediodum, hani hep ağdaya gitmek yerine bikaç seans sonra tüysüz olcağmızı biliyodumda, acıdıüını bilmiyodum ya çok mu acıyoo ben ağdada bile zor dayanıyorum o malum bölgede (hatta genelde dayanamıyorum ) :18::18:

lastigin sonuna kadar gerdilip cildine birakildigindaki aciyi dusun. ve bunun tum killar icin tekrarlandigini. cat cat cat :27:

canm ağdadan daha çokmu acıyor lazer bende yaptırmayı düşünüyorumda bu arada yüzüne falan yaptırıyormusun
Canim cok acidi ya lastigi sonuna kadar cek vucuduna birak oyle cat cat die cok acidi.bikinimin ustune yaptirdim ama alta yaptirtamadim cunku terler akti cok acidi ama kurtulmak icin dayancaz.bacak koltuk alti yaptirdim.yuzede 20 gun sonra gidicem biyiga yapacak.genitalede emla krem surup gidcem insallah faydasi olur cok acidi ya
:( emla krem surup aci hissetmeyen varmi

canim cok acidi ya lastigi sonuna kadar cek vucuduna birak oyle cat cat die cok acidi.bikinimin ustune yaptirdim ama alta yaptirtamadim cunku terler akti cok acidi ama kurtulmak icin dayancaz.bacak koltuk alti yaptirdim.yuzede 20 gun sonra gidicem biyiga yapacak.genitalede emla krem surup gidcem insallah faydasi olur cok acidi ya

agdada işe yarıyor ama lazer denemedim...yaptıran deneyen arkadaslar yine de duydum dedi.ama dayanmıycak gibi degil ki bitirdiler...

Canim cok acidi ya lastigi sonuna kadar cek vucuduna birak oyle cat cat die cok acidi.bikinimin ustune yaptirdim ama alta yaptirtamadim cunku terler akti cok acidi ama kurtulmak icin dayancaz.bacak koltuk alti yaptirdim.yuzede 20 gun sonra gidicem biyiga yapacak.genitalede emla krem surup gidcem insallah faydasi olur cok acidi ya

tüm vücuda yenimi başladın canm ilk seansınmı yani
yüzdede sadece bıyık bölgesinemi yaptıracaksın

canını sıkmak istemem canım ama emlayı ben ağdadan önce kullandım faydasını görmedim ama vücut yapısı herkeste farklı belki sende etki eder inş hadi bakalım hayırlısı
tüm vücut bebek gibi olursun inş :49:
bende bebeğim olduktan sonra düşünüyorum malum tedavi süreci hamiş kalırsam yarım kalır

bende kocaelide gidiyorum lazere ve çok memnunum, koltukaltı ve bikini bölgesini yaptırıyorum 2 seans oldu gideli ve öyle aman aman bi acı yok ağda yaptıran bunuda yaptırır -ki benim canım çok tatlıdır :)-

yani korkmanıza gerek yok kızlar gerçekten. utanma olayına gelince bazı arkadaşların dediği gibi bitek size yapmıyolar sonuçta öyle düşünün aynısı onlardada var :1:

ben daha öncedende kuaföre gittiğim için o konuda çok zorlanmadım.
zaten koltukaltı için gittiyseniz 1 dk içinde 2 koluda hallediyolar hiçbişey anlamıyosunuz.
bikini bölgesi bi 5 dk yı buldu ağdayla aynı acı derecesi.. merak ettiğiniz varsa cevaplarım sorabilirsiniz :) :16:

canım lazer adı nedir az acı hissettm demişsin ya ondan sordum

tüm vücuda yenimi başladın canm ilk seansınmı yani
yüzdede sadece bıyık bölgesinemi yaptıracaksın

canını sıkmak istemem canım ama emlayı ben ağdadan önce kullandım faydasını görmedim ama vücut yapısı herkeste farklı belki sende etki eder inş hadi bakalım hayırlısı
tüm vücut bebek gibi olursun inş :49:
bende bebeğim olduktan sonra düşünüyorum malum tedavi süreci hamiş kalırsam yarım kalır

Evet canim yeni basladim biyikda 20 GUN sonra gitcem ozaman hepsine baslicak cok acidi valla.ya emla etki etmezse yandim.nasil dayancam.basla kuzum ben tum vucud 900 e anlastim benimki diod markasi.mecbur katlanicam aglasamda .napcam ya ben bikiniyi:-( insallah canim biter hepsi 12 seans yapacak.seninki cokmus dedi.maymuydan 2 dakka once dogmusum resmen biktim bu killardan

ben yaklaşık 2 yıldır nişantaşı epiline lazere gidiyorum
hem bikini hem koltukaltı için
bikini ve genital bölge tamamiyle bitti, koltuk altına 4-5ayda bir gidiyorum
tarif edilmez bi rahatlık
hayatımda bikini bölgesi için hiç ağda yapmadım, yaptırmadım
jiletle idare ediyordum, emla kremi sürüp gittim acı hissetmedim
utanmaya gelince bi şekilde alışıyorsun ....

Canim emla kremi nasil kullandin.ben bikiniyi acidan yarim biraktirdim.bende almayi dusunuyorum.cok acidi yaaaaa

Back