• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bikini bölgesi lazer

Nerede oturuyorsun bir arkadaşım ankara kızılayda bir yere gidiyor, çok memnunmuş,
utanma konusuna gelince ya kendiniz alacaksınız yada alışacaksınız başka seçenek yok onlar alışkın kimse yadırgamaz

Mesaj atacaktım ama mesaj kutunuz doluymuş :17: Yeri fiyatı doktor var mı bunun gibi sorularım var da. Bilgi verebilir misiniz?

ben memnunum benim cok yogundu cogu gitti kalanlarda sari cikip kahverengiye donusen killar gibi. Ama asiri bi rahatsizlik vermiyor heleki ilk halini dusununce su an yok kil tuy bbilmiyorum. Normalde agda bile yapamazdim agriyor diye jiletle ancak lazer rahatlik utanma meselesine gelince bu dertten temelli kurtulacagimi dusundum zwten onlar aliskin cok onemli degil ve en hani yogu diyecegin yer en fazla on bes hadi cok cok ugrasti yirmi dk deger bence agrisina da ben dayandiysam herkes dayanir ki ben ilk basladigimda sogutucu nimeti bile yoktu.

ben memnunum benim cok yogundu cogu gitti kalanlarda sari cikip kahverengiye donusen killar gibi. Ama asiri bi rahatsizlik vermiyor heleki ilk halini dusununce su an yok kil tuy bbilmiyorum. Normalde agda bile yapamazdim agriyor diye jiletle ancak lazer rahatlik utanma meselesine gelince bu dertten temelli kurtulacagimi dusundum zwten onlar aliskin cok onemli degil ve en hani yogu diyecegin yer en fazla on bes hadi cok cok ugrasti yirmi dk deger bence agrisina da ben dayandiysam herkes dayanir ki ben ilk basladigimda sogutucu nimeti bile yoktu.

teşekkürler canım cevabın için bende bi şekilde yenicem utancı artık :1: soğutucu ne canım bu arada?

ben yaklaşık 2 yıldır nişantaşı epiline lazere gidiyorum
hem bikini hem koltukaltı için
bikini ve genital bölge tamamiyle bitti, koltuk altına 4-5ayda bir gidiyorum
tarif edilmez bi rahatlık
hayatımda bikini bölgesi için hiç ağda yapmadım, yaptırmadım
jiletle idare ediyordum, emla kremi sürüp gittim acı hissetmedim
utanmaya gelince bi şekilde alışıyorsun ....

teşekkürler canım cevabın için bende bi şekilde yenicem utancı artık :1: soğutucu ne canım bu arada?

alexlerde agriyi azaltmak icin soguk hava ufluyor alet basligi zaten yogun soguk orayi hissizlestirince cok agri duymuyorsun sinek isirigi gibi bisey sadece

Size bisey sorucam .bnde gecen hafta ilk kez bikini genital lazer yaptirdim alex. Cihaziyla bir hafta sonra kese yapin gider dediler yaptim gitmedi bnde mecburen havuza gitcktim jilete vurdum.bir zarari olur mu hata mi yaptim

Ben komple gıdıyorum canım 7. seanstayım...ılk baslarda acıyı hıssetmıyorsun cunku dusuk ayarda yapılıyor sonrakı seanslarda yukselıyor tabıı dgal olarak ama o kadar bır acı duymuyorsun...Ben ınanılmaz memnunum neden daha once yaptırmadım dıyorum...7 aydır hıc bır sekılde vucuduma agda jılet vurmadım...Makınanın adı kuantum...

Arkadaşlar, İstanbul Bakırköy civarında kuantum makine ile lazer yaptırdığınız yerler var mı? Klinik ismi verebilir misiniz?

ben şu an gidiyorum.İstanbul'da bir hastaneye.gitmeden önce birkaç yer dolaştım.en içime sineni ve uygun fiyatlısı buydu.ben de çok utanırım.ve ben hayatımda kuaförde ağda yaptırmadım.hatta ben hiç ağda yaptırmadım ve yapmadım.dayanamıyorum çünkü.ama gittiğim yerdeki bayan çok temiz, titiz biri.güven veriyor.zaten yapılan odada müzik falan oluyor ve boş muhabbet yapmadan işini yapıyor.hiç sevmem öyle kuaförlerde muhabbet olsun diye boş boş konuşanları.ben çok memnunum.acımaya gelince.evet bayağı acıyor.emla sürüp gidersen pek hissetmezsin ama.ben tüm vücut gidiyorum.düşün tamamen soyunmam gerekiyor.ama kız bana o güveni verdi.koltukaltlarım bitti.bacaklarımda az kaldı.bikini bölgesi biraz inatçı :) oldukça rahatlık sağlıyor.ve bence ekonomik.şimdiye dek epilasyon aletiyle harcadığım saatlere, elektrik parasına yazık :)

selamlar hastane adını verebilir misiniz?

Arkadaşlar, İstanbul Bakırköy civarında kuantum makine ile lazer yaptırdığınız yerler var mı? Klinik ismi verebilir misiniz?

Kuantum makine ne kız :9:
Düşünce gücüyle mi tüy döküyor ? :37:

Şaka bir yana,hiç duymadım.Neymiş ki ?

Tamamen alt kısma kadar iniyor mu peki lazeri yaparken? Yoksa sadece üst genital mi yapıyor? Bir de arkayı yapıyor mu? Ay ne çok sordum :17::17::17:

Tamamen alt kısma kadar iniyor mu peki lazeri yaparken? Yoksa sadece üst genital mi yapıyor? Bir de arkayı yapıyor mu? Ay ne çok sordum :17::17::17:

Sen nereye kadar istersen o kadar yapıyorlar.
İstersen çamaşırını çıkarmayıp g-string halinde küçültebilirsin.

Bu kış başlayacağım ben de ama sanırım tamamen temizlenmesini isteyebilirim. Şimdilik düşüncem bu yönde ama tabi acısına dayanabilirsem.

benim konu hortlamış :1:
Bende havalar soğuyunca başliycam karar verdim ama hala utanma konusu devam ediyo :/ şu iç çamaşırı kalabilir olayını bilen varsa açıklayabilirmi?:17:

bende soprano xl ütüleme cihazı diotu cok ıyı dıye okumustum burda ve dıot netten arastırdıgım kadarıyla daha derıne ınebılıyomus ınce ve kalın kıldada etkılıymıs.alexten cok sıkayet duydum.ıpl zaten bı hata yaptım gıdıyorum asla asla diyorum.ızmırde diot soprano yaptıran varsa merkez adını ve adresını bana yazarsa cok mutlu olurum.

sordugun her yerı yapıyolar canım :) bır ıkı derken alısıyosun zaten sıkıntı yapma gunde kac kısıyı göruyolar zaten sen böyle düşün.herkeste aynısından var yanı takma bu kadar bnde böyle senın gıbıydım sonra lazerle alıstım ve hep bır kısıye yaptırıyorum sende bır kısıye yaptır sdece sorun olmaz.

sordugun her yerı yapıyolar canım :) bır ıkı derken alısıyosun zaten sıkıntı yapma gunde kac kısıyı göruyolar zaten sen böyle düşün.herkeste aynısından var yanı takma bu kadar bnde böyle senın gıbıydım sonra lazerle alıstım ve hep bır kısıye yaptırıyorum sende bır kısıye yaptır sdece sorun olmaz.

Yok sorun o değil ben zaten ağdaya gidiyorum bir güzellik merkezine. Benim cildim hassas biraz acısı korkutuyor beni :/ emla kremi duydum, onu soracağım bulduğum yere. Onu kullanan çok varmış epilasyon öncesi acıyı azaltsın diye.

bende gitmiştim bakırköyde uzmanlar tıp merkezine 6 seans 2 yıl kadar önce ama sarı olduğu için pek etkisini göremedim tekrar gitmek istiyorum farklı bu sarı tüyleri gören makina varmıdır ki acaba :/

Yok sorun o değil ben zaten ağdaya gidiyorum bir güzellik merkezine. Benim cildim hassas biraz acısı korkutuyor beni :/ emla kremi duydum, onu soracağım bulduğum yere. Onu kullanan çok varmış epilasyon öncesi acıyı azaltsın diye.

kullanma o kremi.ben netten arastırdıgım kadarıyla özellıkle doktor yazılarını okudum o krem cok özel bir durum olmadıkca amelıyat vb gıbı kullanılmasını tavsıye etmemişler.kucucuk bır mıktar uygulayınız dıyordu okudugum yazıda.ve lazerle kullanımında sıcaktan dolayı daha derın sekılde cılde nufus ettıgınden fazla kullanımı ölumcul bıle olabılır yazıyordu.ayrıca cok fazla kullanımında zamanla his kaybıda yapabilir diyordu.sıradan bır yazı olsa aman nette neler yazıyo derdım ama bızzat bunları yazan bır doktor olunca söyle bi düşündürdü beni ben kullanmadım onu dayanabıldıgım kadar dayandım ılerde sorun olucagna napim bitmeyenı kalsın bı sekılde sir filan hallederim diye düşündüm bitirebildigimi bitireyim diye düşünmüştüm.

Back