• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bijoux, Hemolarn Bir tanesi,Yldnmnz kutlu olsun ....

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
208
Kütahya
Canım benim 5.seneye adım atmaktasın..Eşinle ve inşallah olacak çocuklarınla sağlıklı mutlu ve huzurlu Bir ömür Geçirmeniz Temennisiyle..

96091042.jpg

Son düzenleme:
oyyyyyyyyyy canım arkadaşım bana topik açmış. yerim kız ben senii ne tatlısın sen yaa Şeniz

evet 5.seneye giriyoruz bugün. zaman su gibi aktı geçti hiç anlamadım ama bakıyorum da ne çok şey yaşamışız..

Allah tüm sevenleri kavuştursun ve tüm çiftlere sağlıklı bir yaşam ve geçim versin..

bijom canımmm nice mutlu yıllara allahım bu mutluluğunuzu bin kat arttıracak bir bebekle güzelleştirsin canımm

bijom canımmm nice mutlu yıllara allahım bu mutluluğunuzu bin kat arttıracak bir bebekle güzelleştirsin canımm

oyy canzim gelmiş. çok teşekkür ederim canımm a.s.

Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla bir an önceee.. :emir_bebek:

hayırlı ve mutlu nice senelre inşallah... opuyorumnanaktan en kötü gününüz böyle olsun.... :Saruboceq: a.s. :nazar:

OOOOO bijom yılları deviriyorsunuz demek. Allah eşinle mutlu huzurlu ve güzel bebekli yıllar versin canım sana. Çok mutlu ol emi:)))

rose31.jpg

Evlilik yıl dönümüz kutlu olsun daha nice 5 yıllarınız olsun işallah :nazar:

tebrikler
mutluluklar dilerim

hayırlı ve mutlu nice senelre inşallah... opuyorumnanaktan en kötü gününüz böyle olsun.... :Saruboceq: a.s. :nazar:

OOOOO bijom yılları deviriyorsunuz demek. Allah eşinle mutlu huzurlu ve güzel bebekli yıllar versin canım sana. Çok mutlu ol emi:)))

çok çooook kocaman teşekkürler arkadaşlar.. çok mutlu oldum :1rolleyes:

opuyorumnanaktancanım arkadaşım.mutlu evliliğinizin 5.yılını kutlarım.sevdiğinle birlikde mutluluk,sağlık,huzur,bereket,aşk ve neşeniz hiç eksik olmasın.daima yüzünüz gülsün.sevgilerimle...opuyorumnanaktan​
ping238za2fr6.gif
x200908204a8d5881c2a289.png
ping238za2fr6.gif
98972b4115tl3.gif

Back