Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yha arkdşlar bende saçlrmaa dalgaa yapmak istyrmm ama saçlrmm kalın telli ve sık oldgndann sanrmm pekk beceremyrmm günlükk hayttaa düzlştirci kullnyrmmm ama bundan sıkldmmm sünger bigudii aldmmm gece yatmadan sarıpp yatyrmm ama sabah kalktgmda s şeklnde bi dalga olmuoıoo sadece sçnn üstündee kalıoo beceremyrmm acaba bu konuda bi fikri olan varmı ???
iri bigudiyle saçımızı sardığımız zaman üst kısımlar düz dururmu peki?
ya aslında hani üst kısımlar düz gelip ucu dalgalı saçlar varya, bulursam eklerim resim, o tip saçlar bigudiylemi yapılıyo?
ekleme: resim :) hemen hemen bu tarz demek istiyorum :)
Kızlar bütün konuyu baştan sona üşenmeden okudum bende sarcam saçlarımı bakalım nasıl olcak aslında doğal hali dalgalı hoş duruyo ama daha düzgün kıvrımları olsun istiyorum ve biraz araştırma yaptım. Bildiğimiz gibi bigudilerin saça bi zararı yok maşa vb. aletlerden daha iyi tabiki fakat özellikle saç uçlarını düzgün bir şekilde yerleştirip sarmak gerekliymiş yoksa saçın kırılmasına sebep oluyomuş dikkat edin bu yüzden :44: Birde evde kendimiz alüminyum folyoyu belli bir kalınlıkta sararak bigudi elde edebiliyoruz videosunu izledim sonuç iyi gerçekten ufak bi araştırmayla kolayca ulaşabilirsiniz uzman tv de videolarına falan var