canım bende bigudi kullanıyorum (arada)ben saçımı nemli yapıyorum sonra kalın saçlar alıyorum içe doğru sarıyorum ama ben yatmıyorum işe gitmeden 1 saat önce sarıyorum şu içi su dolu kaynatmalılardan kullanıyorum sonra açmama yakın kurutma makinesiyle ısıtıyorum(yani kurutuyorum) bigudileri aşağıya doğru açıyorum vede kalın bukle oluyor artındanda saç spreyi sıkıyorum bayağı gidiyor bide ben ön saçlarımı sarmıyorum(benim önümdeki saçlarım yani perçemlerim var vede kısa o yüzden)o önümdekileride düzleştiriciyle düz yapıyorum (biraz uzun oldu ama işlemler çok basit 15 dk sürüyor üstelik ben bu arada makyaj yapıyorum etrafı toparlıyorum vede oğlumu hazırlıyorum vee evden çıkıyorum maşamda var ama o dahaçok zaman alıyor bide benim bekarken sünger bigudilerim vardı onlarda süper yapıyordu nasıl sararsan açtığında öyle şekli oluyordu açmasıda kolaydı ama kayboldular bende yakında eve birtane alacağım süngerdende bulunsun diye akşamdan yapıp yatmak şu sıralar bana zor geliyor) o yüzden ama sen istersen süngerlede dene ama ben ısıtmalı kullanıyoruma.s.