A
angelos
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
bende sünger kuLLanıyorum . SaçLarım daLgaLı ve ince teLi . çok güzeL oLuoLar . Ve 2 gün fiLan hiç bozuLmadan duruoLar . :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sünger kuLLanıyorum . SaçLarım daLgaLı ve ince teLi . çok güzeL oLuoLar . Ve 2 gün fiLan hiç bozuLmadan duruoLar . :)
canım benim saçlarımda ince ve dalgalı,çok fazlada değil az sayılır..dalgalarım daha belirgin maşa gibi olsun istiyorum ama daha önce hiç bigudi kullanmadım..bu sünger bigudilerin kalınlıklarında bi farklılık varmı..yani kalınmı incemi tercih etmeliyim sence.. :uhm:
Benim saçlarımda iki dakika toka dursun iz kalıyor.Bigudiyi tutturmak için kullanılan klipsler iz bırakırmı acaba??
Birde sünger bigudi düz yaparmı acaba..
Saçlarını düzleştirdikten sonra kabarık yapmak için kullanacamda.
Ben büyük bigudileri düşünmüştüm
BENDE BUNLARDAN VAR SOSİS BUGİDİ BUNLAR NASIL KULLANILIR Kİ ?
QUOTE]
ben bu sosis bigudilerle sarıyodum önceden.saçlarımı akşamdan önce tutamlara ayırırdım sonra elime biraz jöle alıp tek tek önce sosin otasına sarıyosunuz sonra sosinin iki yanını büküyosunuz saç bölece açılmıyo.sabah açıyodum ki bu şekilde uyumak zor oluyoo amaa napalım.süper oluyodu.saçlarım dalgalı kabarık ve uzundur.
sonradan kendim de küçük boy defter kağıtlarını koparıp aynı şekilde kullandım.defter yaprağını sosis gibi yapıyorum sonrada saçımı nemlendirip ona doluyorum sonrada tam saçımn sardığım kısmı tokalıyorum.hepsi bittiğinde saç spreyi sıkıyorum.bikaç saat sonra açınca da çok güsel oluyo.açarken açığı çekip açmak gerek yoksa s şeklinde olmuyo kısa bukle oluyo.
Yapar canım en iyisi sünger tekrar söylüyorum..İz falan bırakmaz rahat ol benim saçlarımda çok düzdür ama dalgası iki gün giderdi yani..