- Konu Sahibi karprenses
-
ben de saç sağlığıma dikkat edenlerdenim,size magic levarage saç bigudilerini öneririm,internetten aratırsanız sonuçlarda çıkar.Gün içinde bile banyodan sonra saçınıza uygulayıp saç kurutma makinesı kullandıktan sonra biraz bekleyip saçlarınızı açınca çok güzel bukleleriniz olacak
Ay tam radıgım konu bilen birileri yazsaydı bende maşa saçıma zarar verir diye kullanmak istemiyorum saçım az dalgalı hep çok dalgalı olsun istemişimdir hergün maşa yapılmazki..akşamdan bigudileyip yatarım diyodum hadi kızlarrrrrrrrrrrr bişi yazın
hiç görmedim canım bu bigudiyi dışarda satılıyordur dimi sadece nette değildir satışı .. bende sosis bigudilerden almayı düşünüyordum kalın dalga olsun biraz doğal dursun istiyorum :))
aradığım konu
hiç görmedim canım bu bigudiyi dışarda satılıyordur dimi sadece nette değildir satışı .. bende sosis bigudilerden almayı düşünüyordum kalın dalga olsun biraz doğal dursun istiyorum :))
kızlar sosis bigudilerden aldım ben.banyodan sonra hafif nemli kaldığında saç köpüğü sıktım sonrada bunlarla sardım üstünede fön makinası tuttum öyle bekledim normal işlerimi yaptım evde 2saat sonra yeniden fön tutup açtım saçımı tekrar az bşy saç köpüğü sıktım sonuçç süperröyle maşalanmış gibi değil sanki saçlarım doğal dalgalı gibi oldu hemde düzgün kalın dalgalar kiii benim saçlarım bildiğiniz pırasa güzel tuttu yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?