Saç Şekillendiriciler bigudi çeşitleri ve püf noktaları

karprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
122
0
46
Ankara
sürekli maşa,fön saçlarımı yıpratıcak diye istemiyorum artık o yüzden bigudi çeşitlerini araştıyorum sosis bigudiler mi iyi diğerleri mi iyi sarmadan önce ve sonrasında neler kullanıyorsunuz saçlarınıza ??? cevaplarınızı merakla bekliyorum kızlar

Ay tam radıgım konu bilen birileri yazsaydı bende maşa saçıma zarar verir diye kullanmak istemiyorum saçım az dalgalı hep çok dalgalı olsun istemişimdir hergün maşa yapılmazki..akşamdan bigudileyip yatarım diyodum hadi kızlarrrrrrrrrrrr bişi yazın

ben de saç sağlığıma dikkat edenlerdenim,size magic levarage saç bigudilerini öneririm,internetten aratırsanız sonuçlarda çıkar.Gün içinde bile banyodan sonra saçınıza uygulayıp saç kurutma makinesı kullandıktan sonra biraz bekleyip saçlarınızı açınca çok güzel bukleleriniz olacak

hiç görmedim canım bu bigudiyi dışarda satılıyordur dimi sadece nette değildir satışı .. bende sosis bigudilerden almayı düşünüyordum kalın dalga olsun biraz doğal dursun istiyorum :))

ahh canımm gerçektende coğumuzun derdi sanırım bu dikkat çeksede iyice konuşsak bu konuyu.. gerçektende saçlar güzel ve bakımlı durunca okadar güzel oluyor ki insan bi saçlar bi gözler acaip etkileyici yapıyor insanı banyodan sonra hafif nemliyken saç köpüğü sürüp sarıcaz saçlarımızı sonra fön makinasını tutucaz öyle beklicez biraz eminim süper durur ama hangi bigudi çeşiti nasıl etki yapar

hiç görmedim canım bu bigudiyi dışarda satılıyordur dimi sadece nette değildir satışı .. bende sosis bigudilerden almayı düşünüyordum kalın dalga olsun biraz doğal dursun istiyorum :))

dışarda elbette satılıyordur ama ben nerelerde satıldığını bilmiyorum. :44: ama şimdi çoğu sitede kapıda ödeme seçeneği var,ben yakaladınyakaladın.com dan aldım bigudilerimi,uygun fiyata veriyorlar,hem kapıda ödeme de var

internet haricinde hiç görmedim ben magic leverag. magic leverag'ın diğerlerinden farkı bonus kafa yapmıyo sizi yani bukleleriniz yukarı doğru değil olması gerektiği gibi aşağı doğru oluyo. yalnız saçınız çok uzunsa magic leverag kısa kalıyo

kızlar sosis bigudilerden aldım ben.banyodan sonra hafif nemli kaldığında saç köpüğü sıktım sonrada bunlarla sardım üstünede fön makinası tuttum öyle bekledim normal işlerimi yaptım evde 2saat sonra yeniden fön tutup açtım saçımı tekrar az bşy saç köpüğü sıktım sonuçç süperr öyle maşalanmış gibi değil sanki saçlarım doğal dalgalı gibi oldu hemde düzgün kalın dalgalar kiii benim saçlarım bildiğiniz pırasa güzel tuttu yani :))

internette, ev yapımı aliminyum folyo bigudi görmüştüm denedim çok güzel dalga tutuyor ama ben folyoları da saç tutamlarımı da ince aldığım için kıvır kıvır bonus oldum .

bende ilk denememde öyle olmuştum bu pembe sünger küçük bigudiler var onları aldım azar azar saçtan tutam alıp sardım açtığımda perma yaptırmış gibiydim

ne mutlu sana ben magic leverag kafamda iken kafamı çok ağır hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…