Big Brother Türkiye !

bence kamera karşısında haraket etmeyi bilen tipleri seçmeye çalışıyorlar bu yüzdende ajanstan vs referanslı kişileri alıyorlar bence. yarışmada absürt bir şey olmasn zaten 7/24 canlı yayın diye
çünkü ütopyada öyleydi.
evet samimiyet olmuyor kesinlikle

Aaaaa öylemiiii,vay Fundaya bak sen,halbuki seviyordum o kızı,beni hayal kırıklığına uğrattı,belkide elinden almamıştır yani bize lanse edilen farklıdır,neticede gözümüzle görmedik,benim hala Funda için umudum var

Evet korktuğunu gördüm :) İyi de Çağla niye sevgiye muhtaç biri olsun ki,bence çok duygu sömürüsü yapıyor yani abartıyor,gece uykusundan kalkıp ağlamalar,konuşurken lafın ortasında falan,ıııhhh inandırıcı değil.
fanus ta uyuduğu ilk günden beri onurrr
ama çok sık izlemiyorum cumartesiden cumartesiye izliyorum
Sen sadece cumartesiden cumartesiye izleyerekmi bu kadar şey biliyorsun HelenaBen genelde her gece izliyorum senin kadar bilgim yokdikkatli izlemiyorum galiba.

yok o seda dan da önce dedi idil çağla ya ama öyle gülüyorlardı laf arasnda dedi
gülşene nasıl yüz vermişti bende onu bilmiyorum
Seda ya Yasin yüz vermeyince bir ara Gülşenle samimi olmuşlardı,o sırada Seda Gülşene cephe almıştı falan ama bir baktım Yasin Rezzana yaklaşmış,hangi arada derede tüm bunlar oldu bende bilmiyorum.Hatta Gülşen elendikten sonra Seda çok ağlamıştı,Allah Allah dedim bunlar hangi ara barışıp kanka oldular,çok saçma sapan şeyler,duygular bu kadar hızlımı ilerliyor

İşte böyle olunca bir yerde patlak veriyor,evet izletiyor ama belli bir süre sonra izleyeni azalmaya başlıyor,hele birde 2.yada 3.sezonu çekmeye devam ettiklerinde reytingleri iyice azalıyor,oysa seçseler halktan insanları,her dönem aynı heyecanla izlenir.

Yasinin kafa eski. Yakışıklı olurum ordan yururum hesabı. Yemiyor artık. Bak görün Gökçen seviliyor ve kadınlarda çok sevdi onu. Demir ilk başta çok sevdim sonradan sogudum. Rezan a yanasiyor gibi.. Arseli tutuyorum gibi. Idili sevmiyorum ama :)
Geri dönüş yok. Rezan demire döndü dediki "Asuman ne demek istiyor simdi" diye sordu. Suratı gitti. Youtube ta var video. Videonun sonlarına doğru izle

benımde bırde aradakı 13 yas mı ne var kör mü bu kadın
yani ne bileyim anlamadım ki,ne desem yanlış olur,evet 13 yaş büyük bir fark,az daha zorlasa annesi olacak yaşta,hatta benim kayınvalidem 13 yaşında anne olmuş,daha da ilginci hangi ara bu kadar şapır şapır ağlayacak kadar aşık oluyor bu insanlar

şu gökçen bişi olunca bagırmasa fena kız sayılmaz
ama o bagırması insanı cileden cıkarıyor.
idil önüne gelene laf söyluyordu, dinsizin hakkından ımansız gelırmıs hesabı, onur sesını yukseltınce nasıl gerı adım attı
onurun o bagırma tavırları hoş degıldı ama
idilin anladıgı dil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…