- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
bence kamera karşısında haraket etmeyi bilen tipleri seçmeye çalışıyorlar bu yüzdende ajanstan vs referanslı kişileri alıyorlar bence. yarışmada absürt bir şey olmasn zaten 7/24 canlı yayın diyeOooo bu anlattıklarından sonra ben bu yarışmaya güvenmemki,yok biri Sermiyanın sevgilisiymiş,diğeri ütopyadaki buketin arkadaşı,oktay dizi oyuncusu ve diğer yarışmalardada yarışmış birisi,belliki bu yarışmada kurgu,hepsi ajanstan toplama belli,bu da demektirki 1.daha baştan belli,herşey ayarlıdır,bizlerde saftirik gibi oturup izliycez.
Neden ısrarla böyle orada burada bir bölüm bile figuranlık yapmış yada ünlü birinin tanıdıkları yada ajanstan insanları seçiyorlar ki,işte güven yıkılıyor,o samimiyetsizliği insana geçiriyorlar ve insanlar izlememeye başlıyor,sonrada program tutmadı diye ağlıyorlar,neden halktan insanları yarıştırmıyorlar ki
hımm anladm canmHiç hatırlamıyorum o bölümleri.İdil sanırım birileriyle samimi olma çabasındaydı yanıt Arsel den gelince onunla samimi oldu.Yasin gitti simdi bence Rezan la Demir arasında yakınlaşma olacak.
Aaaaa öylemiiii,vay Fundaya bak sen,halbuki seviyordum o kızı,beni hayal kırıklığına uğrattı,belkide elinden almamıştır yani bize lanse edilen farklıdır,neticede gözümüzle görmedik,benim hala Funda için umudum varFunda da ışın karacanin sevgilisini elinden alan kız. Internete funda güven ışın karaca yaz çıkar. Yani anlayacağın aynı bahçenin ürünü bunlar. Sen ben gibiler değil. Herkes menejeri sayesinde iş için gelmişler gibi..
Evet korktuğunu gördüm :) İyi de Çağla niye sevgiye muhtaç biri olsun ki,bence çok duygu sömürüsü yapıyor yani abartıyor,gece uykusundan kalkıp ağlamalar,konuşurken lafın ortasında falan,ıııhhh inandırıcı değil.Valla ben şaka olduğuna inanmıyorum. Bu olaydan önce cagla mutfakta oktay a dediki "biri var dusundugum ama dur bakalım" demişti. Ben çok düşünmüştüm kim acaba diye. O kelimeyi yakalamistim. Sonradan bu olay patladı. Sevgiye muhtaç biri cagla. Etkilenmiş olabilir. Onur deyince gözleri parlıyor. Ama onurun duyunca korkudan ağlayacak gibi olmasına çok gulmustum. Çocuk bildiğin KORKTU ya.. :)
Sen sadece cumartesiden cumartesiye izleyerekmi bu kadar şey biliyorsun Helenafanus ta uyuduğu ilk günden beri onurrr
ama çok sık izlemiyorum cumartesiden cumartesiye izliyorum
Seda ya Yasin yüz vermeyince bir ara Gülşenle samimi olmuşlardı,o sırada Seda Gülşene cephe almıştı falan ama bir baktım Yasin Rezzana yaklaşmış,hangi arada derede tüm bunlar oldu bende bilmiyorum.Hatta Gülşen elendikten sonra Seda çok ağlamıştı,Allah Allah dedim bunlar hangi ara barışıp kanka oldular,çok saçma sapan şeyler,duygular bu kadar hızlımı ilerliyoryok o seda dan da önce dedi idil çağla ya ama öyle gülüyorlardı laf arasnda dedi
gülşene nasıl yüz vermişti bende onu bilmiyorum
İşte böyle olunca bir yerde patlak veriyor,evet izletiyor ama belli bir süre sonra izleyeni azalmaya başlıyor,hele birde 2.yada 3.sezonu çekmeye devam ettiklerinde reytingleri iyice azalıyor,oysa seçseler halktan insanları,her dönem aynı heyecanla izlenir.bence kamera karşısında haraket etmeyi bilen tipleri seçmeye çalışıyorlar bu yüzdende ajanstan vs referanslı kişileri alıyorlar bence. yarışmada absürt bir şey olmasn zaten 7/24 canlı yayın diye
çünkü ütopyada öyleydi.
evet samimiyet olmuyor kesinlikle
Geri dönüş yok. Rezan demire döndü dediki "Asuman ne demek istiyor simdi" diye sordu. Suratı gitti. Youtube ta var video. Videonun sonlarına doğru izleYa Oktay sağlık sorunlarınedeniyle diskalifiye olmuş. Bence Yasin gitmemeliydi, Oktay da Yasin de programa renk katan kişilerdi ve kaliteli duruyorlardı. Ikisinin de taraftarı Değilim ama finale kalacak tiplerdi. Eee napıcaz şimdi Funda Çağla Seda yı mı izleyecez (iizleeyeceeez diye seda diksiyonuyla okuyabilirsiniz bi de gözleri tavandan yere devirirseniz tam olur:)çok bayık muhabbetleri konuşurlarken insanın izlemeyesi geliyor. Yurt dışı formatında elenenlerden geri dönüş oluyor mu acaba? Çok merak ediyorum Rezan ın Hayal tepkisini...
valla ben seyirci olarak aklım ermiyormerhaba kızlar bu çağla delırmıs sanırım hıc onurun onunla olucagına aklı erıyormu ya?
benımde bırde aradakı 13 yas mı ne var kör mü bu kadınvalla ben seyirci olarak aklım ermiyor
yani ne bileyim anlamadım ki,ne desem yanlış olur,evet 13 yaş büyük bir fark,az daha zorlasa annesi olacak yaşta,hatta benim kayınvalidem 13 yaşında anne olmuş,daha da ilginci hangi ara bu kadar şapır şapır ağlayacak kadar aşık oluyor bu insanlarbenımde bırde aradakı 13 yas mı ne var kör mü bu kadın
aynen onur sesını yükseltiyor tamam tamam diyor töbeyani ne bileyim anlamadım ki,ne desem yanlış olur,evet 13 yaş büyük bir fark,az daha zorlasa annesi olacak yaşta,hatta benim kayınvalidem 13 yaşında anne olmuş,daha da ilginci hangi ara bu kadar şapır şapır ağlayacak kadar aşık oluyor bu insanlar
üzüldümmm valla elense üzülmezdim ama diskalifiye olması üzücü..finali görürdü bence..Oktay diskalifiye oldu,sonradan geri getirirler mi acaba?
Bir de evet gitmesi üzücü ama güçlü bir rakip gitti sonuçta.
bencede görürdü,hatta ciddi ciddi birinciliğe oynardı,ben onu çok güçlü buluyordum,şaşırdım.üzüldümmm valla elense üzülmezdim ama diskalifiye olması üzücü..finali görürdü bence..
neden oldu?Oktay diskalifiye oldu,sonradan geri getirirler mi acaba?
Bir de evet gitmesi üzücü ama güçlü bir rakip gitti sonuçta.
sağlık problemleri vardı o yüzden,yani herhangi bir kavga vs...olayı değil.neden oldu?
numara yapıyordur dıye düşündümsağlık problemleri vardı o yüzden,yani herhangi bir kavga vs...olayı değil.
valla ben artık kim doğru kim numara yapıyor anlamıyorumnumara yapıyordur dıye düşündüm
ya şu idil ne yaka çıktı. hem arkadasına ihanet ettı, hem de omzuna yattı yaa pes
aynen. rezzanla idil iyice yanastılar gökcenevalla ben artık kim doğru kim numara yapıyor anlamıyorumherkes herkesin arkasından konuşuyor sonrada muckk canım benim iyiki varsın modunda
Eeee yanaşacaklar tabii,menfaat dünyası sonuçta,Gökçen her hafta eleme potasına giriyor ama halk onun elenmesine izin vermiyor.Bunlarda diyorki;Gökçenin seveni çok bari biz bununla ters düşmeyelim belki bizede bir faydası olur.aynen. rezzanla idil iyice yanastılar gökcene
şu gökçen bişi olunca bagırmasa fena kız sayılmazEeee yanaşacaklar tabii,menfaat dünyası sonuçta,Gökçen her hafta eleme potasına giriyor ama halk onun elenmesine izin vermiyor.Bunlarda diyorki Gökçenin seveni çok bari biz bununla ters düşmeyelim belki bizede bir faydası olur.