Big Brother Türkiye !

çookk sağoll yamığımm.. Valla az once sana gonullden dua ettim, herzamnda duamda olucaksın buna kuşkusuz inan.. Rabbimin merhameti sonsuzdr
Çok ama çoook teşekkürederim bebem:KK68:sende şuna inan burada aldığım her hamilelik haberine kendim hamile kalmış kadar seviniyorum.Çok,çok,çok ama çoook sevindim senin adına,zaten Rabbime güvenmesem inanmasam bu kadar kafam rahat olmaz,artık bebek olsada olmasada hayırlısı diyorum,vardır yüce rabbimin bir bildiği.

Neyse burayı hamilelik topiğine çevirmeden kaçalım,yoksa kızlar bizi taşlarlar:KK48:

Çok ama çoook teşekkürederim bebem:KK68:sende şuna inan burada aldığım her hamilelik haberine kendim hamile kalmış kadar seviniyorum.Çok,çok,çok ama çoook sevindim senin adına,zaten Rabbime güvenmesem inanmasam bu kadar kafam rahat olmaz,artık bebek olsada olmasada hayırlısı diyorum,vardır yüce rabbimin bir bildiği.

Neyse burayı hamilelik topiğine çevirmeden kaçalım,yoksa kızlar bizi taşlarlar:KK48:
ne kadar samimi duygularla yazdığını tum yureğimle hissettim canm.. Unutma herzamn duamda olucaksın... :KK19: :KK15:

he bi de kendine güveniyodu ya içeri girmeden genç kızların oyu falan filan
ya ne dicem ilk bölümlerde idil çağla ya yasin in fotoğrafını gösteriip bu benm yakışıklı demişti
e sonra ne oldu yasin rezanı seçti diye mi o da arsel e yakınlaştı
Hiç hatırlamıyorum o bölümleri.İdil sanırım birileriyle samimi olma çabasındaydı yanıt Arsel den gelince onunla samimi oldu.Yasin gitti simdi bence Rezan la Demir arasında yakınlaşma olacak.

Ya Oktay sağlık sorunlarınedeniyle diskalifiye olmuş. Bence Yasin gitmemeliydi, Oktay da Yasin de programa renk katan kişilerdi ve kaliteli duruyorlardı. Ikisinin de taraftarı Değilim ama finale kalacak tiplerdi. Eee napıcaz şimdi Funda Çağla Seda yı mı izleyecez (iizleeyeceeez diye seda diksiyonuyla okuyabilirsiniz bi de gözleri tavandan yere devirirseniz tam olur:)çok bayık muhabbetleri konuşurlarken insanın izlemeyesi geliyor. Yurt dışı formatında elenenlerden geri dönüş oluyor mu acaba? Çok merak ediyorum Rezan ın Hayal tepkisini...

Oooo bu anlattıklarından sonra ben bu yarışmaya güvenmemki,yok biri Sermiyanın sevgilisiymiş,diğeri ütopyadaki buketin arkadaşı,oktay dizi oyuncusu ve diğer yarışmalardada yarışmış birisi,belliki bu yarışmada kurgu,hepsi ajanstan toplama belli,bu da demektirki 1.daha baştan belli,herşey ayarlıdır,bizlerde saftirik gibi oturup izliycez.

Neden ısrarla böyle orada burada bir bölüm bile figuranlık yapmış yada ünlü birinin tanıdıkları yada ajanstan insanları seçiyorlar ki,işte güven yıkılıyor,o samimiyetsizliği insana geçiriyorlar ve insanlar izlememeye başlıyor,sonrada program tutmadı diye ağlıyorlar,neden halktan insanları yarıştırmıyorlar ki:KK12:
Funda da ışın karacanin sevgilisini elinden alan kız. Internete funda güven ışın karaca yaz çıkar. Yani anlayacağın aynı bahçenin ürünü bunlar. Sen ben gibiler değil. Herkes menejeri sayesinde iş için gelmişler gibi..

Oooo bu anlattıklarından sonra ben bu yarışmaya güvenmemki,yok biri Sermiyanın sevgilisiymiş,diğeri ütopyadaki buketin arkadaşı,oktay dizi oyuncusu ve diğer yarışmalardada yarışmış birisi,belliki bu yarışmada kurgu,hepsi ajanstan toplama belli,bu da demektirki 1.daha baştan belli,herşey ayarlıdır,bizlerde saftirik gibi oturup izliycez.

Neden ısrarla böyle orada burada bir bölüm bile figuranlık yapmış yada ünlü birinin tanıdıkları yada ajanstan insanları seçiyorlar ki,işte güven yıkılıyor,o samimiyetsizliği insana geçiriyorlar ve insanlar izlememeye başlıyor,sonrada program tutmadı diye ağlıyorlar,neden halktan insanları yarıştırmıyorlar ki:KK12:
Funda da ışın karacanin sevgilisini elinden alan kız. Internete funda güven ışın karaca yaz çıkar. Yani anlayacağın aynı bahçenin ürünü bunlar. Sen ben gibiler değil. Herkes menejeri sayesinde iş için gelmişler gibi..

Şakadır Meg şakadır,yani umarım şakadıro_O

Çağla kaç yaşında bilmiyorum ama Onur dan epeyce bir büyük sanırım,hem Onur şaka sırasında olumlu tepki vermemişti sanırım.Şakadır o şakao_O
Valla ben şaka olduğuna inanmıyorum. Bu olaydan önce cagla mutfakta oktay a dediki "biri var dusundugum ama dur bakalım" demişti. Ben çok düşünmüştüm kim acaba diye. O kelimeyi yakalamistim. Sonradan bu olay patladı. Sevgiye muhtaç biri cagla. Etkilenmiş olabilir. Onur deyince gözleri parlıyor. Ama onurun duyunca korkudan ağlayacak gibi olmasına çok gulmustum. Çocuk bildiğin KORKTU ya.. :)

İlk gün kimseyi tanımadığım için bilmiyordum kimdi ben bu arkadaştan elektrik alamadım demişti,demek Gülşenmiydi hatırlamıyorum.:KK64:
Şişik dudak değil 2 dudak dedim:KK70:İsmini hatırladım Çağla,Çağlaya diyorum iki dudaklı diye,tövbe yarabbim zaten ağzı biraz büyük birde dudağının çerçevesini taşırarak bordo ruj sürüyor.

Gökçe olayını evet hatırladım biraz kavgacı bir kız o ama Rezzan da çok masum değil,sen kimi tutuyorsun bu yarışmada?Ben Fundacıyım.
fanus ta uyuduğu ilk günden beri onurrr :KK70:
ama çok sık izlemiyorum cumartesiden cumartesiye izliyorum:KK70:

Valla ben şaka olduğuna inanmıyorum. Bu olaydan önce cagla mutfakta oktay a dediki "biri var dusundugum ama dur bakalım" demişti. Ben çok düşünmüştüm kim acaba diye. O kelimeyi yakalamistim. Sonradan bu olay patladı. Sevgiye muhtaç biri cagla. Etkilenmiş olabilir. Onur deyince gözleri parlıyor. Ama onurun duyunca korkudan ağlayacak gibi olmasına çok gulmustum. Çocuk bildiğin KORKTU ya.. :)
eleme gecesi o olay netliğe kavuşmadı mı ya
çağla yla sarıldılar barıştılar çağla yok öyle bir şey demedi mi
ben yanlış mı hatırlıyorum ki

X