Big Brother Türkiye !

Gökçen zaten en baştan Demire yaklaşmamışmıydı,bu ne ya aşk meşk konuşuyoruz,hani nerede yarışmalar,biraz daha fazla görev versinler yarışmacılara,resmen evlilik programına dönüştü.
demir'e '' senle ben olmaz'' demiş sanırım önce. şimdi de mecbur kaldı galıba.
aman zaten yarısmanın içine etmısler.
kurallar çok enteresan. ütopya bundan daha iyiydi, haddini aşan diskalifiye oluyordu en azından.
burada kamera 2 kişiye bi takılıyor
program bıtene kadar onları gösterıyor .

ütopyayı hiç izlemedim sayılır,arada takılıyordum ama anlamıyordum,eşim hiç bitmeyecek sanırım bu yarışma deyip duruyordu,birde tuhaf bir erkek vardı yarışmacı kurutülay mı ne onun sevgilisiydi(isim tabiiki yakıştırma,işte ona benzer bir ismi vardı)ben de iyi ki izlememişim

bende ılk zamanlar ızlıyordum
sonra baktım cılkı cıktı. bıraktım. son zamanlarını takıp ettım. cıvık semıh' i bende sevmıyordum

bende ılk zamanlar ızlıyordum
sonra baktım cılkı cıktı. bıraktım. son zamanlarını takıp ettım. cıvık semıh' i bende sevmıyordum
Evet evet Semihti hatırladım,bu arada Emrah kapanın elinde kalıyor,tüm kızlar onu konuşuyor,bak kızlarda benimle aynı fikirde Burak Kut'a benzettiler.

arsel, idili takmıyor
idil kendı kendıne takılıyor komedı yaaa.. sırf arsel kıskansın diye emrahın dedıkodusunu yapıyor.

Twitterda biri olayları önceden haber veriyo reji ile dalga geçiyo aaa toplantı da beni de konuştunuz falan diye fellik fellik adamın nereden haber aldığını bulmaya çalışıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…