Big Brother Türkiye !

kimin bakışları çok fenaydı pardon canm anlamadm

Kızın twitter da adı "hayal otçu". Bildigin sevgilisi. Ama yasin meşhur olmak isteyen bir tip. Rezan eskiden Sermiyan midyat ın sevgilisiymis ve Tolgahan sayismanin organizasyonlarını yapan kadinmis. Nette var. Yasin burdan kendime yol açarım hesabı yapmış olabilir. Ütopyada ki buketin arkadasiymis yasin. Bende neden sevilmedi diyordum :) :) ve bence rezan neyin ne olduğunu anladi ve renk veremedi. Aslında ona üzülüyor. Yasin sevgilisi olduğunu soylemedi. O hayal denen kız da yuzsuzmus. Yada kadınsal hırs olabilir. Rezan a bırakmam gibi. Yayında zaten rezan yasine sarılinca "yeter ama yeter yani" dedi. Yasin Asuman sorduğunda kız arkadaşım diyemedi. Rezan şok. .

İlk gün kimseyi tanımadığım için bilmiyordum kimdi ben bu arkadaştan elektrik alamadım demişti,demek Gülşenmiydi hatırlamıyorum.
Şişik dudak değil 2 dudak dedimİsmini hatırladım Çağla,Çağlaya diyorum iki dudaklı diye,tövbe yarabbim zaten ağzı biraz büyük birde dudağının çerçevesini taşırarak bordo ruj sürüyor.

Gökçe olayını evet hatırladım biraz kavgacı bir kız o ama Rezzan da çok masum değil,sen kimi tutuyorsun bu yarışmada?Ben Fundacıyım.

en başta Seda değilmiydi Yasine yaklaşan,ama yasin sanırım Gülşene yüz vermişti sonra bir baktım Rezzanla sevgilimsi olmuşlar

cık cık cık. dışarıda sevgilisi var, içerde rezanı öpmeler sarılmalar imalı konuşmalar. hep oyun haaa...
bende onu anlamaya çalıştım,o kız sevgilisimiydi yoksa normal kız arkadaşımı?Eğer sevgilisiyse nasıl içeride Rezzanla sevgili olmaya çalışıyordu anlamadım,hadi Yasini geçtim,peki sevgilisi neden Yasine hiç tepki vermedi,Gariplik bende mi anlamadım ki

Oooo bu anlattıklarından sonra ben bu yarışmaya güvenmemki,yok biri Sermiyanın sevgilisiymiş,diğeri ütopyadaki buketin arkadaşı,oktay dizi oyuncusu ve diğer yarışmalardada yarışmış birisi,belliki bu yarışmada kurgu,hepsi ajanstan toplama belli,bu da demektirki 1.daha baştan belli,herşey ayarlıdır,bizlerde saftirik gibi oturup izliycez.

Neden ısrarla böyle orada burada bir bölüm bile figuranlık yapmış yada ünlü birinin tanıdıkları yada ajanstan insanları seçiyorlar ki,işte güven yıkılıyor,o samimiyetsizliği insana geçiriyorlar ve insanlar izlememeye başlıyor,sonrada program tutmadı diye ağlıyorlar,neden halktan insanları yarıştırmıyorlar ki

hakkaten, gerçk halk yarışsa reytingler tavan yapar. Şu durumda kmse inanmıo ki izlesin

çok şukur bitanm.. Sen naslsn...

bnde bi bolume şole bi bakim dedim de yapmacık tavırlarından izlenmio ki
aaa dur resmen bakan körüm ben
Hamilemisiiiinnnnnn
Ayy çok sevindim canım,bu sıralar ne kadar çok hamile haberi görüyorum bu sitedeAllah tamamına erdirsin canım,Rabbim analı büyütsün,çok sevindim,darısı benim başıma

eline yüzüne bulaştırdı yasin :) olay bu.

çookk sağoll yamığımm.. Valla az once sana gonullden dua ettim, herzamnda duamda olucaksın buna kuşkusuz inan.. Rabbimin merhameti sonsuzdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…