- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
kimin bakışları çok fenaydı pardon canm anlamadmDaha elenen açıklanmadan önce Asuman dedi hayal de bur da dedi hayal senin neyin dedi hayatım daki özel insan ondan sonra zaten rezan koptu
O sarılmayı bende anlamadım hala nasıl sarılıyor ama rezan sarılıp öptüğünde bakışları çok fenaydı
AnaaaaaaEki Görüntüle 1723448
bakın kimi buldum :) önceden tanışıyorlarmış ya :)
Hayalin yani sinan ın kız arkadaşının canım fenaydı
Ay pardon yasının ikisinin ismini karıştırıyorum ya:)sinan değil yasin :)
İlk gün kimseyi tanımadığım için bilmiyordum kimdi ben bu arkadaştan elektrik alamadım demişti,demek Gülşenmiydi hatırlamıyorum.o leopar giydi diye gülşen laf sokmuştuüzülmüştüm kızcağıza ilk günden.
sonra gülşenle iyilerdi ama dimi??
şişik dudak dediğin yıldız tilbeye benzeyen dimi gökçen deil??
rezan ın gökçene kafayı takması bence şöyle
gökçen bunları artık çıldırttı bunlarda her fırsatta üzerine gidiyo bana öyle geldi
en başta Seda değilmiydi Yasine yaklaşan,ama yasin sanırım Gülşene yüz vermişti sonra bir baktım Rezzanla sevgilimsi olmuşlarhe bi de kendine güveniyodu ya içeri girmeden genç kızların oyu falan filan
ya ne dicem ilk bölümlerde idil çağla ya yasin in fotoğrafını gösteriip bu benm yakışıklı demişti
e sonra ne oldu yasin rezanı seçti diye mi o da arsel e yakınlaştı
bende onu anlamaya çalıştım,o kız sevgilisimiydi yoksa normal kız arkadaşımı?Eğer sevgilisiyse nasıl içeride Rezzanla sevgili olmaya çalışıyordu anlamadım,hadi Yasini geçtim,peki sevgilisi neden Yasine hiç tepki vermedi,Gariplik bende mi anlamadım kicık cık cık. dışarıda sevgilisi var, içerde rezanı öpmeler sarılmalar imalı konuşmalar. hep oyun haaa...
Oooo bu anlattıklarından sonra ben bu yarışmaya güvenmemki,yok biri Sermiyanın sevgilisiymiş,diğeri ütopyadaki buketin arkadaşı,oktay dizi oyuncusu ve diğer yarışmalardada yarışmış birisi,belliki bu yarışmada kurgu,hepsi ajanstan toplama belli,bu da demektirki 1.daha baştan belli,herşey ayarlıdır,bizlerde saftirik gibi oturup izliycez.Kızın twitter da adı "hayal otçu". Bildigin sevgilisi. Ama yasin meşhur olmak isteyen bir tip. Rezan eskiden Sermiyan midyat ın sevgilisiymis ve Tolgahan sayismanin organizasyonlarını yapan kadinmis. Nette var. Yasin burdan kendime yol açarım hesabı yapmış olabilir. Ütopyada ki buketin arkadasiymis yasin. Bende neden sevilmedi diyordum :) :) ve bence rezan neyin ne olduğunu anladi ve renk veremedi. Aslında ona üzülüyor. Yasin sevgilisi olduğunu soylemedi. O hayal denen kız da yuzsuzmus. Yada kadınsal hırs olabilir. Rezan a bırakmam gibi. Yayında zaten rezan yasine sarılinca "yeter ama yeter yani" dedi. Yasin Asuman sorduğunda kız arkadaşım diyemedi. Rezan şok. .
hakkaten, gerçk halk yarışsa reytingler tavan yapar. Şu durumda kmse inanmıo ki izlesinOooo bu anlattıklarından sonra ben bu yarışmaya güvenmemki,yok biri Sermiyanın sevgilisiymiş,diğeri ütopyadaki buketin arkadaşı,oktay dizi oyuncusu ve diğer yarışmalardada yarışmış birisi,belliki bu yarışmada kurgu,hepsi ajanstan toplama belli,bu da demektirki 1.daha baştan belli,herşey ayarlıdır,bizlerde saftirik gibi oturup izliycez.
Neden ısrarla böyle orada burada bir bölüm bile figuranlık yapmış yada ünlü birinin tanıdıkları yada ajanstan insanları seçiyorlar ki,işte güven yıkılıyor,o samimiyetsizliği insana geçiriyorlar ve insanlar izlememeye başlıyor,sonrada program tutmadı diye ağlıyorlar,neden halktan insanları yarıştırmıyorlar ki
Bebem hoşgeldin,ne zamandır görüşemiyorduk seninle,nasılsın canım benimhakkaten, gerçk halk yarışsa reytingler tavan yapar. Şu durumda kmse inanmıo ki izlesin
çok şukur bitanm.. Sen naslsn...Bebem hoşgeldin,ne zamandır görüşemiyorduk seninle,nasılsın canım benim
Evet bencede halk yarışmalı,ben kaç programı kurgu diyeizlemeyi bıraktım.
aaa dur resmen bakan körüm bençok şukur bitanm.. Sen naslsn...
bnde bi bolume şole bi bakim dedim de yapmacık tavırlarından izlenmio ki
bende onu anlamaya çalıştım,o kız sevgilisimiydi yoksa normal kız arkadaşımı?Eğer sevgilisiyse nasıl içeride Rezzanla sevgili olmaya çalışıyordu anlamadım,hadi Yasini geçtim,peki sevgilisi neden Yasine hiç tepki vermedi,Gariplik bende mi anlamadım ki
öylemi diyorsun,iyide tüm Türkiye izlerken kaçak köçek nasıl eline yüzüne bulaştırmadan devam ettirebilecekti ki :)eline yüzüne bulaştırdı yasin :) olay bu.
çookk sağoll yamığımm.. Valla az once sana gonullden dua ettim, herzamnda duamda olucaksın buna kuşkusuz inan.. Rabbimin merhameti sonsuzdraaa dur resmen bakan körüm ben
Hamilemisiiiinnnnnn
Ayy çok sevindim canım,bu sıralar ne kadar çok hamile haberi görüyorum bu sitedeAllah tamamına erdirsin canım,Rabbim analı büyütsün,çok sevindim,darısı benim başıma