- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
Şu an izlemiyorum tv kapalı,Gökçen bana Rezzanın yanında melek gibi geliyor,ben Rezzana içten içe gıcığım,milleti doldurup Gökçene karşı kışkırtıyor,sonra Gökçen etkiye tepki verince suçlu oluyor,işte bende buna karşıyım.Bir de Gökçen bağırınca burnunun üstü garip bir şekil alıyorşu gökçen bişi olunca bagırmasa fena kız sayılmaz
ama o bagırması insanı cileden cıkarıyor.
idil önüne gelene laf söyluyordu, dinsizin hakkından ımansız gelırmıs hesabı, onur sesını yukseltınce nasıl gerı adım attı
onurun o bagırma tavırları hoş degıldı ama
idilin anladıgı dil bu
Şu an izlemiyorum tv kapalı,Gökçen bana Rezzanın yanında melek gibi geliyor,ben Rezzana içten içe gıcığım,milleti doldurup Gökçene karşı kışkırtıyor,sonra Gökçen etkiye tepki verince suçlu oluyor,işte bende buna karşıyım.Bir de Gökçen bağırınca burnunun üstü garip bir şekil alıyor
Zaten öyle değilmi Surrender,tamam,peki deyip sessiz sedasız konuşunca herkes karşısındakini pasif güçsüz görmüyormu,Onur iyi yapmış,demekki kendini saydırması için böyle davranması gerekiyor,onların anladığı dil bu.Ayol çok mu gıybet ettik
yok yok yapmıyoruz değilmi,tamam devam o zamanaynen, susarsın güçsüz zannedıyorlar. rezzana bende acayip bi ifrit oluyorum yaa
hele o dansı yok mu...
gökçenin çok çirkin bi sesi var. bagırınca tahammul edılmıyor.
tv yaa gıybet sayılmaz heralde. herkesın gördüklerini konusuyoruz
ınsan bı rimellerini yıkar, hep akmıs vazıyette. rujunu da palyaço gibi sürüyoryok yok yapmıyoruz değilmi,tamam devam o zamanPeki Çağla Onur aşkına ne diyorsun
Valla o rimelle ruja ben de takığım,hatta iki dudaklı diyorum ben ona,tövbe yarabbim ya.ınsan bı rimellerini yıkar, hep akmıs vazıyette. rujunu da palyaço gibi sürüyor
sürekli aglama pozısyonunda.
numara yaa, ne aşkıonur '' istemem yan cebıme koy, kız olsun çamurdan olsun'' hesabı takılıyor
kaçmak hosuna gııdyor.
utanmıyor kı işteValla o rimelle ruja ben de takığım,hatta iki dudaklı diyorum ben ona,tövbe yarabbim ya.
Öylemi diyorsun surrender,yok yahu anası yaşında kadın,dün Meg de benzer birşey dedi,ona da inanmak istemedim,yahu böyle bir aşkı kabul etmiyorum ben,olabilir mi yahu olmaaazzzzBenim bünye bu tür gariplikleri kabul etmiyor,niye evde başka kız yada erkekmi yok,gitsinler yaşıtlarını bulsunlar.
Hem illa böyle yarışmalarda hemen sevgili yapacaklar,evlilik programımı başka şeymi karışıyor bazen.
Gıybet vol2:Bu Gökçenin lenslerden ötürü balık gibi bakışına ne diyorsun peki
öyle mi dur bakiyim tv ye,buradan teee oraya düşünce gücüyle mesaj yolluyorum ona,halbuki lenslerini çıkarınca kendi gözüyle daha çok beğenmiştim onu.Ben sevmiyorum böyle güce vs...dayalı yarışmalarda aşkı maşkı,onun yerine açıyorum tv yi,gündüz kuşağında dolu evlendirme programı var,valla onları bile izlemeyi bıraktım,hep yaşlılıktan işteutanmıyor kı işte
numara yaa. bende ınanmıyorum zaten. çağla ilgi çekmek için yırtıyor kendını.
bu tür programlarda halk bıraz bırılerını tutuyorsa en güzel stratejı aşktır
ınsanlar sevıyor böyle seylerı
daha naturel lens yok sankı, çok kötü lenslerı gercekten. balık dedıgın berı sankı gökçen eyelıner ve lensı azalttı
dikkatını cektı mı?
Ayyy ne bileyim ya,dostçadır o dostça,senin kalbin fesat
o nasıl sarılmaydı yaaAyyy ne bileyim ya,dostçadır o dostça,senin kalbin fesat
canm çağla onur konusu şaka mı gerçek mi??Aaaaa öylemiiii,vay Fundaya bak sen,halbuki seviyordum o kızı,beni hayal kırıklığına uğrattı,belkide elinden almamıştır yani bize lanse edilen farklıdır,neticede gözümüzle görmedik,benim hala Funda için umudum var
Evet korktuğunu gördüm :) İyi de Çağla niye sevgiye muhtaç biri olsun ki,bence çok duygu sömürüsü yapıyor yani abartıyor,gece uykusundan kalkıp ağlamalar,konuşurken lafın ortasında falan,ıııhhh inandırıcı değil.
Sen sadece cumartesiden cumartesiye izleyerekmi bu kadar şey biliyorsun HelenaBen genelde her gece izliyorum senin kadar bilgim yok dikkatli izlemiyorum galiba.
Seda ya Yasin yüz vermeyince bir ara Gülşenle samimi olmuşlardı,o sırada Seda Gülşene cephe almıştı falan ama bir baktım Yasin Rezzana yaklaşmış,hangi arada derede tüm bunlar oldu bende bilmiyorum.Hatta Gülşen elendikten sonra Seda çok ağlamıştı,Allah Allah dedim bunlar hangi ara barışıp kanka oldular,çok saçma sapan şeyler,duygular bu kadar hızlımı ilerliyor
İşte böyle olunca bir yerde patlak veriyor,evet izletiyor ama belli bir süre sonra izleyeni azalmaya başlıyor,hele birde 2.yada 3.sezonu çekmeye devam ettiklerinde reytingleri iyice azalıyor,oysa seçseler halktan insanları,her dönem aynı heyecanla izlenir.
bende ama gerçekten kötü olmus demekki devam edemedibencede görürdü,hatta ciddi ciddi birinciliğe oynardı,ben onu çok güçlü buluyordum,şaşırdım.
kızların dibi düştü aslındakoşun kızlaarrrr koşuuunnn toplanııınnn,Emrah diye biri gelmiş
benimde düştükızların dibi düştü aslında
yalnız çocuk hiç 30 göstermıyorbenimde düştü
arsel onun yanında halt etmiş,aynen bende aynı şeyi düşündüm hiç 30 göstermiyor,ah birde bekar olsam giderim alayına alayınaaaaayalnız çocuk hiç 30 göstermıyor
arsel de kıskandı
idilin dilinden düşmüyor yalnızarsel onun yanında halt etmiş,aynen bende aynı şeyi düşündüm hiç 30 göstermiyor,ah birde bekar olsam giderim alayına alayınaaaaa