Big Brother Türkiye !

Şu an izlemiyorum tv kapalı,Gökçen bana Rezzanın yanında melek gibi geliyor,ben Rezzana içten içe gıcığım,milleti doldurup Gökçene karşı kışkırtıyor,sonra Gökçen etkiye tepki verince suçlu oluyor,işte bende buna karşıyım.Bir de Gökçen bağırınca burnunun üstü garip bir şekil alıyor

Zaten öyle değilmi Surrender,tamam,peki deyip sessiz sedasız konuşunca herkes karşısındakini pasif güçsüz görmüyormu,Onur iyi yapmış,demekki kendini saydırması için böyle davranması gerekiyor,onların anladığı dil bu.Ayol çok mu gıybet ettik

aynen, susarsın güçsüz zannedıyorlar. rezzana bende acayip bi ifrit oluyorum yaa
hele o dansı yok mu...
gökçenin çok çirkin bi sesi var. bagırınca tahammul edılmıyor.
tv yaa gıybet sayılmaz heralde. herkesın gördüklerini konusuyoruz

yok yok yapmıyoruz değilmi,tamam devam o zamanPeki Çağla Onur aşkına ne diyorsun

yok yok yapmıyoruz değilmi,tamam devam o zamanPeki Çağla Onur aşkına ne diyorsun
ınsan bı rimellerini yıkar, hep akmıs vazıyette. rujunu da palyaço gibi sürüyor
sürekli aglama pozısyonunda.
numara yaa, ne aşkı onur '' istemem yan cebıme koy, kız olsun çamurdan olsun'' hesabı takılıyor
kaçmak hosuna gııdyor.

Valla o rimelle ruja ben de takığım,hatta iki dudaklı diyorum ben ona,tövbe yarabbim ya.
Öylemi diyorsun surrender,yok yahu anası yaşında kadın,dün Meg de benzer birşey dedi,ona da inanmak istemedim,yahu böyle bir aşkı kabul etmiyorum ben,olabilir mi yahu olmaaazzzzBenim bünye bu tür gariplikleri kabul etmiyor,niye evde başka kız yada erkekmi yok,gitsinler yaşıtlarını bulsunlar.

Hem illa böyle yarışmalarda hemen sevgili yapacaklar,evlilik programımı başka şeymi karışıyor bazen.

Gıybet vol2:Bu Gökçenin lenslerden ötürü balık gibi bakışına ne diyorsun peki

utanmıyor kı işte
numara yaa. bende ınanmıyorum zaten. çağla ilgi çekmek için yırtıyor kendını.
bu tür programlarda halk bıraz bırılerını tutuyorsa en güzel stratejı aşktır
ınsanlar sevıyor böyle seylerı

daha naturel lens yok sankı, çok kötü lenslerı gercekten. balık dedıgın berı sankı gökçen eyelıner ve lensı azalttı
dikkatını cektı mı?

öyle mi dur bakiyim tv ye,buradan teee oraya düşünce gücüyle mesaj yolluyorum ona,halbuki lenslerini çıkarınca kendi gözüyle daha çok beğenmiştim onu.Ben sevmiyorum böyle güce vs...dayalı yarışmalarda aşkı maşkı,onun yerine açıyorum tv yi,gündüz kuşağında dolu evlendirme programı var,valla onları bile izlemeyi bıraktım,hep yaşlılıktan işte

canm çağla onur konusu şaka mı gerçek mi??
tatlım benm dikkatli izlemem konusuna gelecek olursak ben ilk bölümlerden ağırlıkla bahsettm acaba sen ilk bölümleri izlemedn mi??
funda nın ışın karaca konusuna baktım o manşetlerdeki fotosu esmer gördünüz mü zor ayırt ettm ama funda güven yazıyordu
tuğra kavga mı etmiş saymış sövmüş diyorlar o nedir??
rezan ve yasinde de11 yaş farkı vardı
ama bu onur çocuk daha 20 yaşında olduğu için çok abes kalır
bi 27 olaydı
Çünkü yasin 26 rezan 37di

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…