Big Brother Türkiye !

çookk sağoll yamığımm.. Valla az once sana gonullden dua ettim, herzamnda duamda olucaksın buna kuşkusuz inan.. Rabbimin merhameti sonsuzdr
Çok ama çoook teşekkürederim bebemsende şuna inan burada aldığım her hamilelik haberine kendim hamile kalmış kadar seviniyorum.Çok,çok,çok ama çoook sevindim senin adına,zaten Rabbime güvenmesem inanmasam bu kadar kafam rahat olmaz,artık bebek olsada olmasada hayırlısı diyorum,vardır yüce rabbimin bir bildiği.

Neyse burayı hamilelik topiğine çevirmeden kaçalım,yoksa kızlar bizi taşlarlar

ne kadar samimi duygularla yazdığını tum yureğimle hissettim canm.. Unutma herzamn duamda olucaksın...

Çok seviyorum gidip konuşucam Onurla diyor diğer bölüm fragmanında.
Şakadır Meg şakadır,yani umarım şakadır

Çağla kaç yaşında bilmiyorum ama Onur dan epeyce bir büyük sanırım,hem Onur şaka sırasında olumlu tepki vermemişti sanırım.Şakadır o şaka

Hiç hatırlamıyorum o bölümleri.İdil sanırım birileriyle samimi olma çabasındaydı yanıt Arsel den gelince onunla samimi oldu.Yasin gitti simdi bence Rezan la Demir arasında yakınlaşma olacak.

Ya Oktay sağlık sorunlarınedeniyle diskalifiye olmuş. Bence Yasin gitmemeliydi, Oktay da Yasin de programa renk katan kişilerdi ve kaliteli duruyorlardı. Ikisinin de taraftarı Değilim ama finale kalacak tiplerdi. Eee napıcaz şimdi Funda Çağla Seda yı mı izleyecez (iizleeyeceeez diye seda diksiyonuyla okuyabilirsiniz bi de gözleri tavandan yere devirirseniz tam olur:)çok bayık muhabbetleri konuşurlarken insanın izlemeyesi geliyor. Yurt dışı formatında elenenlerden geri dönüş oluyor mu acaba? Çok merak ediyorum Rezan ın Hayal tepkisini...

Funda da ışın karacanin sevgilisini elinden alan kız. Internete funda güven ışın karaca yaz çıkar. Yani anlayacağın aynı bahçenin ürünü bunlar. Sen ben gibiler değil. Herkes menejeri sayesinde iş için gelmişler gibi..

Funda da ışın karacanin sevgilisini elinden alan kız. Internete funda güven ışın karaca yaz çıkar. Yani anlayacağın aynı bahçenin ürünü bunlar. Sen ben gibiler değil. Herkes menejeri sayesinde iş için gelmişler gibi..

Valla ben şaka olduğuna inanmıyorum. Bu olaydan önce cagla mutfakta oktay a dediki "biri var dusundugum ama dur bakalım" demişti. Ben çok düşünmüştüm kim acaba diye. O kelimeyi yakalamistim. Sonradan bu olay patladı. Sevgiye muhtaç biri cagla. Etkilenmiş olabilir. Onur deyince gözleri parlıyor. Ama onurun duyunca korkudan ağlayacak gibi olmasına çok gulmustum. Çocuk bildiğin KORKTU ya.. :)

fanus ta uyuduğu ilk günden beri onurrr
ama çok sık izlemiyorum cumartesiden cumartesiye izliyorum

eleme gecesi o olay netliğe kavuşmadı mı ya
çağla yla sarıldılar barıştılar çağla yok öyle bir şey demedi mi
ben yanlış mı hatırlıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…