- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
Çok ama çoook teşekkürederim bebemçookk sağoll yamığımm.. Valla az once sana gonullden dua ettim, herzamnda duamda olucaksın buna kuşkusuz inan.. Rabbimin merhameti sonsuzdr
Evet Meg bende aynen senin gibi bu voltrandan hoşlanmıyorum,birde o listeye Gökçeyi de ekliyorum.Ben de takıldım izliyorum galiba..
Rezan İdil bir de o Tuğra mı ne, onlar antipatik geliyor bana.
Gökçe şu sarı kız mıydı?Evet Meg bende aynen senin gibi bu voltrandan hoşlanmıyorum,birde o listeye Gökçeyi de ekliyorum.
ne kadar samimi duygularla yazdığını tum yureğimle hissettim canm.. Unutma herzamn duamda olucaksın...Çok ama çoook teşekkürederim bebemsende şuna inan burada aldığım her hamilelik haberine kendim hamile kalmış kadar seviniyorum.Çok,çok,çok ama çoook sevindim senin adına,zaten Rabbime güvenmesem inanmasam bu kadar kafam rahat olmaz,artık bebek olsada olmasada hayırlısı diyorum,vardır yüce rabbimin bir bildiği.
Neyse burayı hamilelik topiğine çevirmeden kaçalım,yoksa kızlar bizi taşlarlar
Evet o sarı kız.Onur a yangın olan kim Çağlaya mı diyorsun,o şakaGökçe şu sarı kız mıydı?
Yoksa Onur'a yangın olan kız mıydı?
He tamam evet yanık kız Çağla'ydı demi..Evet o sarı kız.Onur a yangın olan kim Çağlaya mı diyorsun,o şaka
Ben arada kaçırıyorum izlemiyorum ama şaka değilmiydi o,yani Çağla ve diğer ev halkı Onur'a şaka olsun diye yapmamışlarmıydı onuHe tamam evet yanık kız Çağla'ydı demi..
Ama şaka değil aşıkım diyo gelecek bölüm fragmanında..
Çok seviyorum gidip konuşucam Onurla diyor diğer bölüm fragmanında.Ben arada kaçırıyorum izlemiyorum ama şaka değilmiydi o,yani Çağla ve diğer ev halkı Onur'a şaka olsun diye yapmamışlarmıydı onu
Şakadır Meg şakadır,yani umarım şakadırÇok seviyorum gidip konuşucam Onurla diyor diğer bölüm fragmanında.
Hiç hatırlamıyorum o bölümleri.İdil sanırım birileriyle samimi olma çabasındaydı yanıt Arsel den gelince onunla samimi oldu.Yasin gitti simdi bence Rezan la Demir arasında yakınlaşma olacak.he bi de kendine güveniyodu ya içeri girmeden genç kızların oyu falan filan
ya ne dicem ilk bölümlerde idil çağla ya yasin in fotoğrafını gösteriip bu benm yakışıklı demişti
e sonra ne oldu yasin rezanı seçti diye mi o da arsel e yakınlaştı
Funda da ışın karacanin sevgilisini elinden alan kız. Internete funda güven ışın karaca yaz çıkar. Yani anlayacağın aynı bahçenin ürünü bunlar. Sen ben gibiler değil. Herkes menejeri sayesinde iş için gelmişler gibi..Oooo bu anlattıklarından sonra ben bu yarışmaya güvenmemki,yok biri Sermiyanın sevgilisiymiş,diğeri ütopyadaki buketin arkadaşı,oktay dizi oyuncusu ve diğer yarışmalardada yarışmış birisi,belliki bu yarışmada kurgu,hepsi ajanstan toplama belli,bu da demektirki 1.daha baştan belli,herşey ayarlıdır,bizlerde saftirik gibi oturup izliycez.
Neden ısrarla böyle orada burada bir bölüm bile figuranlık yapmış yada ünlü birinin tanıdıkları yada ajanstan insanları seçiyorlar ki,işte güven yıkılıyor,o samimiyetsizliği insana geçiriyorlar ve insanlar izlememeye başlıyor,sonrada program tutmadı diye ağlıyorlar,neden halktan insanları yarıştırmıyorlar ki
Funda da ışın karacanin sevgilisini elinden alan kız. Internete funda güven ışın karaca yaz çıkar. Yani anlayacağın aynı bahçenin ürünü bunlar. Sen ben gibiler değil. Herkes menejeri sayesinde iş için gelmişler gibi..Oooo bu anlattıklarından sonra ben bu yarışmaya güvenmemki,yok biri Sermiyanın sevgilisiymiş,diğeri ütopyadaki buketin arkadaşı,oktay dizi oyuncusu ve diğer yarışmalardada yarışmış birisi,belliki bu yarışmada kurgu,hepsi ajanstan toplama belli,bu da demektirki 1.daha baştan belli,herşey ayarlıdır,bizlerde saftirik gibi oturup izliycez.
Neden ısrarla böyle orada burada bir bölüm bile figuranlık yapmış yada ünlü birinin tanıdıkları yada ajanstan insanları seçiyorlar ki,işte güven yıkılıyor,o samimiyetsizliği insana geçiriyorlar ve insanlar izlememeye başlıyor,sonrada program tutmadı diye ağlıyorlar,neden halktan insanları yarıştırmıyorlar ki
Valla ben şaka olduğuna inanmıyorum. Bu olaydan önce cagla mutfakta oktay a dediki "biri var dusundugum ama dur bakalım" demişti. Ben çok düşünmüştüm kim acaba diye. O kelimeyi yakalamistim. Sonradan bu olay patladı. Sevgiye muhtaç biri cagla. Etkilenmiş olabilir. Onur deyince gözleri parlıyor. Ama onurun duyunca korkudan ağlayacak gibi olmasına çok gulmustum. Çocuk bildiğin KORKTU ya.. :)Şakadır Meg şakadır,yani umarım şakadır
Çağla kaç yaşında bilmiyorum ama Onur dan epeyce bir büyük sanırım,hem Onur şaka sırasında olumlu tepki vermemişti sanırım.Şakadır o şaka
fanus ta uyuduğu ilk günden beri onurrrİlk gün kimseyi tanımadığım için bilmiyordum kimdi ben bu arkadaştan elektrik alamadım demişti,demek Gülşenmiydi hatırlamıyorum.
Şişik dudak değil 2 dudak dedimİsmini hatırladım Çağla,Çağlaya diyorum iki dudaklı diye,tövbe yarabbim zaten ağzı biraz büyük birde dudağının çerçevesini taşırarak bordo ruj sürüyor.
Gökçe olayını evet hatırladım biraz kavgacı bir kız o ama Rezzan da çok masum değil,sen kimi tutuyorsun bu yarışmada?Ben Fundacıyım.
yok o seda dan da önce dedi idil çağla ya ama öyle gülüyorlardı laf arasnda dedien başta Seda değilmiydi Yasine yaklaşan,ama yasin sanırım Gülşene yüz vermişti sonra bir baktım Rezzanla sevgilimsi olmuşlar
eleme gecesi o olay netliğe kavuşmadı mı yaValla ben şaka olduğuna inanmıyorum. Bu olaydan önce cagla mutfakta oktay a dediki "biri var dusundugum ama dur bakalım" demişti. Ben çok düşünmüştüm kim acaba diye. O kelimeyi yakalamistim. Sonradan bu olay patladı. Sevgiye muhtaç biri cagla. Etkilenmiş olabilir. Onur deyince gözleri parlıyor. Ama onurun duyunca korkudan ağlayacak gibi olmasına çok gulmustum. Çocuk bildiğin KORKTU ya.. :)