- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
tövbe yarabbım yaa. o deli saçına ne demelıaynen ben de yazcaktım da, bunlarda kimseyi beğenmiyor demesinler diye yazmadım
geçen sanki babası yeni ölmüş gibi babam diye ağıt yakıyor adam öleli kaç sene olmuş ya
pek sanmıyorum ya. discovery'de bi belgeselde gece kalkıp yemek yiyen ve sabah kalktığında hatırlamayan birini göstermişlerdi. gizli kamerayla kendini izletmişlerdi :) psikolojik bir bozukluk işte
tövbe yarabbım yaa. o deli saçına ne demelı
agız zaten buyuk kırmızı rujla 2 ye katlamıs
ruja agız koymuslar
aslında bu tarz seylerı ızlemememız gerekıyor.sorma rujuna bakmaktan kendimi alamıyorum
Allah günah yazmasın, dedikodu yapmış gibi olmayalım gibi laflar geçti şuan aklımdanaslında bu tarz seylerı ızlemememız gerekıyor.
eşimle cok takılıyoruz tiplere yaa
oktay nasıl? yürüyen goril
günaha gırıyoruz hep
yok canım dedıkodu degıl olay, çok lakap takıyoruz tiplereAllah günah yazmasın, dedikodu yapmış gibi olmayalım gibi laflar geçti şuan aklımdan
ne güzel işte eşinle ortak eğlence çıkmış benimki nefret eder bu tarz programlardan
kızlar geçmişi okudumda çikolata yiyen kim?yok canım dedıkodu degıl olay, çok lakap takıyoruz tiplere
benımkı de ızlemez, odaya gırınce bakar öyle 20-25 dk
sonra odasına cekılır
yasınden hoşlanıyormus. adını unuttum kızın, hani şu en çirkin olankızlar geçmişi okudumda çikolata yiyen kim?
bir de seda kimden hoşlanıyordu.bi ara bayılıyordu falan o ne içindi??
yasin le rezan ın arasında bi elektrik var ama dimiyasınden hoşlanıyormus. adını unuttum kızın, hani şu en çirkin olan
onların bellı zaten bişi oldugu. estetık sanırım, çok benzıyor çünkü.yasin le rezan ın arasında bi elektrik var ama dimi
gökçen in burnu estetik sanırım o yüzden burnundan konuşuyor
dip boyasını henüz göremedm ama gözlerde lens sanırım rezan ona balık gözlü dedi yaonların bellı zaten bişi oldugu. estetık sanırım, çok benzıyor çünkü.
gözler lens, hemde ona hiç gitmeyen kabarık lenlerdendip boyasını henüz göremedm ama gözlerde lens sanırım rezan ona balık gözlü dedi ya
gözler lens, hemde ona hiç gitmeyen kabarık lenlerden
dudaklar şişme, burun da kesın yapma.
insan kendını nasıl ıyı hıssedıyorsa onu yapmalı ama, cılkını cıkarmadan. sırf o lenslerı takıntı yapmıs
gözlerı lenssız cücük gibi duruyor. insan bi göz makyajı yapar
dip boyasını henüz göremedm ama gözlerde lens sanırım rezan ona balık gözlü dedi ya
nasıl dibidip boyasını kendisi yaptı Gökçen den bahsediyorsan geçen hafta mı neydi.İzlemiştim.
nasıl dibi
evet ondan bahsediyorum
ütopya inci gibi var mı
canlı yayında mı izledin??HahaYok yok inci nin ki neydi öyle ya kömür mübarek Bu kızın dibi de öyle gelmemişti niye boyadığına anlam veremedim hatta.Belki dipleri tam görünmeden boyuyor devamlı.
canlı yayında mı izledin??
yoksa tv yayınında mı canm
yok o kadar izlemiyorum canm bi ütopya gibi değilTv yayınında izledim hatta o şekilde salonda her yerde gezdi falan.Belki vardır eski bölüm videolarında iki hafta önce olması lazım.Ateş yakma görevi falan vardı o gün diye hatırlıyorum.
yok o kadar izlemiyorum canm bi ütopya gibi değil