Big Brother Türkiye !

Evet ya ütopya başkaydı gerçekten Ama bu da yokluktan izleniyor işte.Çoğu kişiye uyuz oluyorum zaten.
benm telefon ütopyayı destekliyordu izliyordum biliyosun canım hatırlarsan
bunu desteklemedi bende indiremeynce izlemedm saatleri zaten bana uymuyor cumartesi izliyorum. cumarteside tüm haftanın özeti oluyor anladığım kadarıyla öyle mi?

Evet canım hatırlıyorum Aslında hafta içi izlemenin çokta bir mantığı yok merak etmiyorsan tabi.Cumartesi günü özette her şey var zaten.

aaayy gökçendeki numaralara bak yine, kız sürekli sinir krizi halinde, bi psikiyatrist versinler içeri

ay şimdi reklamı görünce fark ettim, bu ilk elenen çocuk lupo reklamındaki çocuk değil mi

Bu yarışmada en çok Fundayı seviyorum,hem sakin,hem tuttuğunu koparan,hem güzel,hem akıllı,o ilk günkü giydiği leoparlı giysinin altında bambaşka biri var aslında,şimdilik favori yarışmacı adayım o.

Seda'nın gözlerini devire devire ayılıp bayılmalarına acayip gıcık oluyorum,birde şu dudak çerçevesini taşırıp 2 dudak yapan kızın ismi ne hani futbolcunun kızıymış ona da gıcık oluyorum,sanki babası üzerinden prim yapmaya çalışıyor gibi ama eninde sonunda gönderilir.

Şu Yasinle samimi olan kız Rezzan dı sanırım,o da Gökçeye kafayı takmış,milleti ona karşı fişekliyor,tamam Gökçede sorunlu bir tip ama dün bir tartışmalarını izledim Rezzan Gökçeyi çıldırtıncaya kadar uğraştı sonra Gökçen tepki verince Gökçen kavgacı oluyor.Bu arada Gökçen neden göz kapaklarını badana gibi beyaza boyuyor anlamak zor,balık gibi bakıyor.

o leopar giydi diye gülşen laf sokmuştu üzülmüştüm kızcağıza ilk günden.
sonra gülşenle iyilerdi ama dimi??

şişik dudak dediğin yıldız tilbeye benzeyen dimi gökçen deil??

rezan ın gökçene kafayı takması bence şöyle
gökçen bunları artık çıldırttı bunlarda her fırsatta üzerine gidiyo bana öyle geldi

he bi de kendine güveniyodu ya içeri girmeden genç kızların oyu falan filan
ya ne dicem ilk bölümlerde idil çağla ya yasin in fotoğrafını gösteriip bu benm yakışıklı demişti
e sonra ne oldu yasin rezanı seçti diye mi o da arsel e yakınlaştı

cık cık cık. dışarıda sevgilisi var, içerde rezanı öpmeler sarılmalar imalı konuşmalar. hep oyun haaa...

Rezan yasin gittiği için değil kandirildigini anladığı için ağladı aslında. Hiç sevmedim ikisinide ama rezan in suçu yok. Yasin sevgilisinden bahsetmedi. Burdada gördüğümüz gibi herkes bu tip erkeklerden nefret ediyor ve sadece yakışıklı diye kimse desteklemez. Alttan alta Gökçen i cildirtip kenara çekilen rezan iğrenç ya. Demir favorimdi şimdi sogudum.

rezan nerden anladı yasin in seviglisi olduğunu anlamadm

e kız arkadaşı ne diye hala yasin e sarılıyo a-aaa ben neden görmedm yahu en son biterken değil miyidi dünkü bölümde
Daha elenen açıklanmadan önce Asuman dedi hayal de bur da dedi hayal senin neyin dedi hayatım daki özel insan ondan sonra zaten rezan koptu

O sarılmayı bende anlamadım hala nasıl sarılıyor ama rezan sarılıp öptüğünde bakışları çok fenaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…