- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
benm telefon ütopyayı destekliyordu izliyordum biliyosun canım hatırlarsanEvet ya ütopya başkaydı gerçektenAma bu da yokluktan izleniyor işte.Çoğu kişiye uyuz oluyorum zaten.
benm telefon ütopyayı destekliyordu izliyordum biliyosun canım hatırlarsan
bunu desteklemedi bende indiremeynce izlemedmsaatleri zaten bana uymuyor cumartesi izliyorum. cumarteside tüm haftanın özeti oluyor anladığım kadarıyla öyle mi?
bak bugün özet vermedilerEvet canım hatırlıyorumAslında hafta içi izlemenin çokta bir mantığı yok merak etmiyorsan tabi .Cumartesi günü özette her şey var zaten.
ay şimdi reklamı görünce fark ettim, bu ilk elenen çocuk lupo reklamındaki çocuk değil mi
evet oaaaaa harbiden .. oysaki bin kere izlemiştim o reklamı :)
o leopar giydi diye gülşen laf sokmuştuBu yarışmada en çok Fundayı seviyorum,hem sakin,hem tuttuğunu koparan,hem güzel,hem akıllı,o ilk günkü giydiği leoparlı giysinin altında bambaşka biri var aslında,şimdilik favori yarışmacı adayım o.
Seda'nın gözlerini devire devire ayılıp bayılmalarına acayip gıcık oluyorum,birde şu dudak çerçevesini taşırıp 2 dudak yapan kızın ismi ne hani futbolcunun kızıymış ona da gıcık oluyorum,sanki babası üzerinden prim yapmaya çalışıyor gibi ama eninde sonunda gönderilir.
Şu Yasinle samimi olan kız Rezzan dı sanırım,o da Gökçeye kafayı takmış,milleti ona karşı fişekliyor,tamam Gökçede sorunlu bir tip ama dün bir tartışmalarını izledim Rezzan Gökçeyi çıldırtıncaya kadar uğraştı sonra Gökçen tepki verince Gökçen kavgacı oluyor.Bu arada Gökçen neden göz kapaklarını badana gibi beyaza boyuyor anlamak zor,balık gibi bakıyor.
bak bugün özet vermediler
20:00 yerine 21:45 te başlattılar
he bi de kendine güveniyodu ya içeri girmeden genç kızların oyu falan filanYasin gitti
normal arkadaş değil miydi ocık cık cık. dışarıda sevgilisi var, içerde rezanı öpmeler sarılmalar imalı konuşmalar. hep oyun haaa...
rezan nerden anladı yasin in seviglisi olduğunu anlamadmRezan yasin gittiği için değil kandirildigini anladığı için ağladı aslında. Hiç sevmedim ikisinide ama rezan in suçu yok. Yasin sevgilisinden bahsetmedi. Burdada gördüğümüz gibi herkes bu tip erkeklerden nefret ediyor ve sadece yakışıklı diye kimse desteklemez. Alttan alta Gökçen i cildirtip kenara çekilen rezan iğrenç ya. Demir favorimdi şimdi sogudum.
Aynen Asuman nedemek istiyor falan diye demir e sorduAsuman açık açık yasine sordu, o da cevaplayınca rezan şok oldu.
Asuman açık açık yasine sordu, o da cevaplayınca rezan şok oldu.
e kız arkadaşı ne diye hala yasin e sarılıyo a-aaa ben neden görmedm yahu en son biterken değil miyidi dünkü bölümdeAynen Asuman nedemek istiyor falan diye demir e sordu
Daha elenen açıklanmadan önce Asuman dedi hayal de bur da dedi hayal senin neyin dedi hayatım daki özel insan ondan sonra zaten rezan koptue kız arkadaşı ne diye hala yasin e sarılıyo a-aaa ben neden görmedm yahu en son biterken değil miyidi dünkü bölümde