Et Yemekleri Biftek Sarma Sponsor : Tariş Zeytinyağı

Yemek iştah açıcı olmuş, elinize sağlık.

Fakat benim farklı bir sorum olacak;

Bu akşam reklamlarda ".......zeytinyağı karakterli zeytinyağı!" repliğinde bir reklam duydum, ilk kez.O nokta nokta kısmındaki marka adını algılayamadan reklam bitti.Google'da arattım bu replikte bir reklam bulamadım.Eşe dosta sordum duyan yok.

Siz hiç duydunuz mu?Bu o zeytinyağı markası mı?

Bu kadar merakımı yadırgayabilirsiniz, ben reklam repliğinden etkilendiğim için..

Obsesif kompulsif gibi göründüğümün farkındayım, özür dilerim.

Son düzenleme:

Canım öncelikle beğendiğin için teşekkürler
Sponsorun zeytinyağı olduğu için soruyorsun bunu banaAma sponsoru mu rastgele ekledimNe yalan söyleyeyim pek tv izlemiyorum o yüzden reklamları da bilmiyorum ama öyle birşey bir yerde görür dikkat mi çekerse öğrenirsem sizinle paylaşırım

ya o patatese o şekli nasıl veriyoruz anlayamadm ama süper gözüküyoo hepsii eline sağlıkk

ya o patatese o şekli nasıl veriyoruz anlayamadm ama süper gözüküyoo hepsii eline sağlıkk
Teşekkürler canım

Patatesler halka doğranıyor ama çok ince olacak sonra kürdan yardımıyla kıvıra kıvıra birbirine ekleyerek bu şekil alıyor..Sonra yağda kızartılıyor kızartırken de dikkat etmek gerekiyor yoksa yapışıyor

Ellerine sağlık , yarışmada başarılar dilerim .

Çok lezzetli bir tarif , herkes gibi bende o güle takıldım ; nasıl daha önce düşünemedim diye

Nevoşum ya sen harika mısın nesin
Utanır insan böyle becerikli olmaya ya utandık vallahi olsa da yesek...
Eşin ve cocuklarına imrendim şimdi bu yemeği yiyebildikleri için.
Maşallah arkadasıma, tam gaz takipteyim.

ellerinize sağlık
döktürmüşünüz vallahi ne denebilir ki

Ablaaa ellerine saglikk basarilar dilerim
Teşekkürler canım
Hayalcim çok sağol sahiden utandırıyorsunTeşekkürler canım beğenmene sevindim
ellerinize sağlık
döktürmüşünüz vallahi ne denebilir ki

Teşekkürler canım

Ellerine sağlık nevoşcum,harika gözüküyor hepside hele gül patatese bayıldım o ne öyle ,yemeye kıyamaz inan bunu başarılar diliyorum sana yarışmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…