Biberiye: Zayıflamaya ve güzelleşmeye yardımcı bir bitki daha

fisfisfisMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ve sizden yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum
Forumda yazılan bütün mesajlarınızı okudum ve herşey için saolun. Benim kilomla bir problemim yok ama tabiri caizse armut göbegine sahibim ve çok şiş bir şekilde geziyorum sadece göbegimdeki yagları eritmem ve düz bir arna sahip olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum

şimdiden Allah razı olsun.

Bugün göbeğinizi eritmek için neler yaptığınız başlığında istediğin bütün çözümleri bulabilirsin..Başarılara.s.

çok güzel selülit yok ediyor zaten kan dolaşımını hızlandırıcı özelliği var

s.a arkadaşlar biberiye yağımı yoksa cayımı hanqisi daha etkili ,qünde kac kez içilecek su bardağımı fincan olarakmı bu karsımı yapıptda 1 haftada ilk haftadan kaç kilo verdiniz şimdiden TŞq ederim..

kızlar bende 5 i biryerde çay aldım 1 litre içiyorum günde 2 oldu daha birde biberiye yağı aldım vücüdüma masaj yaparak yediriyorum ve poşet sarıp yatıyorum ne olur gelişmeler bilemiyorum henüz bakalım bu arada 67 den 66 ya düşmüşüm 1 ayda :KK43:

kızlar biberiye çayını nasıl thazırlayıp tüketiyorsunuz?ve yağını nasıl kullanıyorsunuz?

bende biberiye suyu içiyorum yağını içemeyenlere tavsiye ederim aynı etkiyi gösteriyor bilginize..

arkadslar bıberıyeyı otu kullanıp zayıflayan varmı ne kadr zamnda ve kaç kılodan kaça ındınız yazın lütfen

Ben bir aydır düzenli kullanıyorum hiçbir kilo kaybı olmadı bende öyle yazdıkları gibi olmuyor bünyeden bünyeye fark ediyor

2 hafta füzenli kullandım 2 kilo gitti. sabah aksam aç karnına yemeklerden once içtim.. faydalı bence

dün aktara gittim aktar biberiye yagını tavsiye etti.bir bardak ılık suyun içine 3 damla damlatın için dedi sadece öglen ve akşam için dedi yag parçalamaya yardımcı oluyormuş.

bu biberiye yağı hem içilip hem sürülebiliyor mu ya,başka konular da sürüp incelenler olmuş hangisi daha etkili,sürülen ayrı içilen ayrı mı kafamçokkarıştı

ben de dün aldım biberiye yağını ve öğlen akşam bir fincan suyun içine 2-3 damla yağı damlatıp içicem üstünde de öyle yazıyordu zaten,bir de gece yatmadan sürücem,yine iki şekilde denemiş olcam hadi bakalım :eek:

arkadaşlar acı biber hapıda zayıflatıo aktarlarda vr.ama bnce otları karıştırıpda içebilirsiniz mesala 5 li çay vr,arzuya göre aktar size önerecegi karışımlarda yapıo.

X