Ben bir haftadır içiyorum, mucize birşey
Bende diyordum bende gaz yada sindirim sorunu yok diye
Nasıl rahatlattı beni etkisini görüyorum ve bırakmıycam
Ben yeşil çayla biberiyi bir kavanozda karıştırdım öyle içiyorum.. tadıda limonla iyi oluyor
selam herkese bende geçen yıl sürekli biberiye çayı içtim baya kilo verdim.Ama hala hedeflediğim kiloya gelemedim şimdi yeniden başladım diyetle beraber sonuçlarını paylaşırım inşaallah.
Merhaba kızlar..
Biberiye yağı alıcam bu akşam sürmek için streç sarıp akşamları o şekilde yatmayı düşünüyorum...
Birde içmek için yağınımı yoksa otunumu tavsiye edersiniz.. Bende demir eksikliği var demir hapı kullanıyorum herhangi bir yan etkisi yada tedavime zararı olurmu_?
Biberiye çayını almış denemiştim ama tadı ıhlamura benzediği için ben ıhlamur sevmediğimden pek tüketemedim nadiren ara ara içtim ama biberiye yağını kendim sattığımdan almıştım morarma vs için ama içmekte faydalı olur diye 2,3 gündür deniyorum. Ben kekik suyu + bir damla biberiye yağı + meyve suyu ( çay bardağı ile ) içiyorum günde 1 defa kesin bazen 2 defa da olur..
Yukarda yorumlara baktım da idrar olayını görünce bende anladım ki bu biberiye yağındanmış.. Havalar soğuk soğuktan sıkça tuvalet ihtiyacı diye düşündüm ama ondan sanırım.. Yağ yakıcı özelliği var biliyorum bakalım bu konuda faydalı olacak mı ki umarım olur 5-7 kg versem kafi.. (
Biberiye çayını almış denemiştim ama tadı ıhlamura benzediği için ben ıhlamur sevmediğimden pek tüketemedim nadiren ara ara içtim ama biberiye yağını kendim sattığımdan almıştım morarma vs için ama içmekte faydalı olur diye 2,3 gündür deniyorum. Ben kekik suyu + bir damla biberiye yağı + meyve suyu ( çay bardağı ile ) içiyorum günde 1 defa kesin bazen 2 defa da olur..
Yukarda yorumlara baktım da idrar olayını görünce bende anladım ki bu biberiye yağındanmış.. Havalar soğuk soğuktan sıkça tuvalet ihtiyacı diye düşündüm ama ondan sanırım.. Yağ yakıcı özelliği var biliyorum bakalım bu konuda faydalı olacak mı ki umarım olur 5-7 kg versem kafi.. (
Hem biberiye yağının kokusu da aynı eskiden viksler vardı boğaza sürülen krem onun gibi.. (
merhaba arkadaşlar yağı hakkında pek bişey bilmiyorum ama biberiye çayı muhteşem bişey 10 aydır onun sayesinde kilomu koruyorum. sabah ve akşam aç karna içiyorum. tabi yediklerimede dikkat ediyorum ama abur cubura düşkün biri olarak kurtarıcım oldu. her ay 1hafta ara vererek içiyorum. inşallah her zamanda içmeyi düşünüyorum :)) günde 2 fincanda yeşilçay içiyorum onada haftasonları ara veriyorum. öylei şte :))
ya kimse gelişmelerinden bahsetmıyor işe yarıyor mu, hıc mı duzenlı kullanan yok bıberıye cayını? hep bı heves halınde baslayıp herseyın elımde patlamaından sıkıldım, artık kılo vermek ıstıyorumm:84::84::84:
Evet biberiye yağıyla düzenli masaj zayıflatıyor, benim babamın bacakları ağrıyordu biberiyenin ayrıca ağrı kesici özelliği olduğundan ağrıyı alsın diye biberiyle ovdu, bacakları dal gibi kaldı adamcağızın