- 23 Mart 2013
- 23
- 0
Bıberıyeyı eksık etmem hıc ve her aksam usenmeden yaparım bacaklarıma bel bolgeme ınanılmaz sıkılastırıyor ılk 3. gunde bıle bunu gorebılıyorsunuz...
hadi bakalım denicem bunu bugünden itibaren... 92 kiloyum.. boyum 1.71 popsu küçük kocaman göbeği olan bı bayanım.. işe yararsa sana bı teşkür ederim...
hanımlar abartmıyorum ama bugün 4.günüm ve ben 1 kilo vermişim :) ayrıca 4 gün öncesinde göbeğimden ölçülerimi almıştım 85 ti bugün ölçüyorum 83 :) çok çoookk teşekkür ederimmmm bu önderide bulanan kişiye ben hem biberiye çayı hemde biberiye yağını kullanıyorum kızlar ve gerçekten de etkilerini görüyorum çok mutluyum şuan uçuyorum resmen ayrıca sporda yapıyorummm yediklerimede dikkat ediyorummmm değmeyin keyfimeee ooohhhh :)
canım nasıl kullandın ve nasıl bi etki olduuuuu ???? kaç günde kaç kilo verdiinnn tşk
ya peki kaç günde bi yapıyoruz bunu? dün ilkini yaptım şimdi ne zaman yapmalıyım???
hanımlar abartmıyorum ama bugün 4.günüm ve ben 1 kilo vermişim :) ayrıca 4 gün öncesinde göbeğimden ölçülerimi almıştım 85 ti bugün ölçüyorum 83 :) çok çoookk teşekkür ederimmmm bu önderide bulanan kişiye ben hem biberiye çayı hemde biberiye yağını kullanıyorum kızlar ve gerçekten de etkilerini görüyorum çok mutluyum şuan uçuyorum resmen ayrıca sporda yapıyorummm yediklerimede dikkat ediyorummmm değmeyin keyfimeee ooohhhh :)
peki bu çayı sabah akşam aç karnınamı içiyorsun
Peki kollarda da işe yarıyor mu
ben sabah kahvaltımın yanında içiyorum akşamdan oturduğum zamanlarda işte yemekten sonra içiyorum canım farketmez heralde ben böyle uyguluyorum