- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Sizinki cok ekstrem bir durum yanliz...her genetik dokulme bu denli ekstrem degilİnanmiyorum. Sac dokulmenizin gercek sebebi ciddi degilmis. Eger genetikse, bitmis o is. Gitmedigim doktor, yapmadigim ampuller vs kalmadi. 8 ay etg tedavisne girdim isin verildi sac koklerine. 5 bin lira bayildim unlulerin gittigi bir doktorda ameliyat oldum. Vucudumdan yag alindi, islendi vitaminlerle, sacli derime enjekte edildi. Organik sac ekimine basvurdum. Hekimler senin olayin genetik, ekeriz qma yine dojulur dediler. Dedim yok mu bunun hicbir yolu? Var ameliyat ama riskli .sac dojulmesine neden olan genle oynuyorlar Amerika'da. Fakat baska bir yetinizi kaybedebilirsiniz. Kimse yanasmiyor dediler. Vazgectim .Kendi haline mi biraktim? Asla hala ya minoxil, ya karanfil kaynatir suyunu surerim, ya serumlar alirim. Ama yaziniz yaniltici olmus. Genetikse yapacak hicbir sey yok. Olsaydi bugun Dunya da kellik olmazdi.
Umarim caresini bulursunuz bir an once
Bir aktar vardi burda kendi hazirladiklari yağ kurlerine keratinli biseyler eklerdi o geldi aklima su an ...varsa guvendigin bir aktar danisabilirsin belli mi olur?