Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sıkılaştıran bir formül mü ki bu? şimdi bunu yazan 36 beden giyiyomus ya zaten benim gibi 40 giyen icin pek faydalı olmayabilir gibi ama yine de denicem
Streç filmi bende denemek istedim ancak böbreklere zarar verdiğini duydum su kaybından dolayı ve denemedm bile.riskli şeylere gerek yok bence.küçük bir hatırlatma.
mrb kizlar. ben biberi yagini sadece 5 gundur kullaniyorum strecle falan sarmiyorum sadece bel korsesi takiyorum ve evde bulunan masaj aletiyle uzandigim yerde masaj uyguluyorum ve sonuc 4 cm inceldi.... tavsiye ederim zarari yokkkk....
benim kullandıgım selülit kremindede biberiye var yakıyor ve çook etkili selülit ve incelmede süper geçen yıl kullandım bu yıl tekrar kullanıcam. ayrıca pürüzsüz yapıyor. MATRİGEN mutlaka kullanın hanımlar.