günaydın kızlarrr :))))
dün mecitefendi'nin biberiye yağını aldım.aktar 'bunu tek basına kullanamazsınız zeytin yağı, kekik veya badem yağı gibi yağlarla karıştırıp kullanmalısınız' dedi. nedinini sordum aldığım yağ %100 biberiye yağıymış diğerleri su eklendiği için direkt kullanabilirsiniz ama bunu yağlarla karıştırmanız lazım dedi. benim aldığım küçük bi şişe sprey başlığı falan yok nasıl uyguluyosunuz. bi de dediği gibi yağlarla karıştırıyo musunuz?
canm bende şöyle bir şey duymuştum biberiye uçucu yağ olduğundan sabit bir yağda içine koymak gerekiyormuş
ben sadece biberiyeyi bilmiyordm ama yine bu sitede maranki tarifini görmüştüm biberiye, menekşe, hardal, portakal kabuğu yağı ve bademi karıştırıp sürdüm etki gördüm
yalnz sana aktar acı badem yağını mı yoksa tatlı badem yağını mı önerdi??
Deneyecegim mutlaka zor zahmetli birsey degil.. Ve sonucuda yazacagim :)
günaydın kızlarrr :))))
dün mecitefendi'nin biberiye yağını aldım.aktar 'bunu tek basına kullanamazsınız zeytin yağı, kekik veya badem yağı gibi yağlarla karıştırıp kullanmalısınız' dedi. nedinini sordum aldığım yağ %100 biberiye yağıymış diğerleri su eklendiği için direkt kullanabilirsiniz ama bunu yağlarla karıştırmanız lazım dedi. benim aldığım küçük bi şişe sprey başlığı falan yok nasıl uyguluyosunuz. bi de dediği gibi yağlarla karıştırıyo musunuz?
arkadasla bunu uygulayarak yaklasık 2 haftada bacak bolgemden 5.5 cm gıttı :)
ve arada bır surmedıgım gunlerde olmustu :) fakat ben genelde spordan yada yuruyusten once surup streclenıyodum :)
kesınlıkle tavsıye edıyorum :)
bir kaç kere daha yaptım ama en fazla 3 - 4 saat duruyor ve düzenli yapmama rağmen 2 cm daha fark etti ve kalıcı geçici bir incelme değil kesinlikle işe yarıyor belini kapayamadığım kotum artık kapanıyor ve sanki karnım daha sıkılaştı gerçi ben diyet ve sporada devam ediyorum ama öyle çok sıkı spor yapan biri değilim yürümeye çalışıyorum bazende dans işte ama kesinlikle yapın ben kalça bacak üst bölgemede yaptım 2 kere orda 1 cm fark etti belki daha düzenli yapmak lazım baya moral oldu bana bukadarı bile kolay gelsinbende buradaki yazıları okuyunca zaten evde vardı deneyim dedim 2 gün yaptım öğleden akşama kadar zaten diyetteyim hazır belimde ağrıyor incelmesem de ona iyi gelir dedim fark 5 cm ee bel kütük gibi olunca 5 cm az bile valla 2 günde yağ erittiğini sanmam vücutta ödem olduğuna göre karın bel bölgemizde de var terle o gidiyor inceliyorsun zaten bu kadar incelmeye tartıda kiloda eksilmesi lazım ama uzun vadede ne olur geçici bişeymi yoksa gerçekten faydası varmı bilemiyorum neyse sıkılmazsam devam edeceğim bakalım görcez hepimize kolay gelsin
Canim hangi marka yag kullandinbir kaç kere daha yaptım ama en fazla 3 - 4 saat duruyor ve düzenli yapmama rağmen 2 cm daha fark etti ve kalıcı geçici bir incelme değil kesinlikle işe yarıyor belini kapayamadığım kotum artık kapanıyor ve sanki karnım daha sıkılaştı gerçi ben diyet ve sporada devam ediyorum ama öyle çok sıkı spor yapan biri değilim yürümeye çalışıyorum bazende dans işte ama kesinlikle yapın ben kalça bacak üst bölgemede yaptım 2 kere orda 1 cm fark etti belki daha düzenli yapmak lazım baya moral oldu bana bukadarı bile kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?