Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Kekik yağı da uçucudur..

Ama bence susam yağı kullan, biberiye yağının dokulara nüfuzunu kolaylaştırıyormuş. Zaten biberiye yağının da emilmesi lazım ki yağları parçalasın.

kekik de mi ucucu yaaa..zeytinyağı kullanayım o zaman susamı sonra alırım

kekik de mi ucucu yaaa..zeytinyağı kullanayım o zaman susamı sonra alırım

Olur, tez zamanda faydasını görürüz inşallah :Saruboceq:

Bir de bir şey sormak istiyorum, çok da konu dışı sayılmaz. Ben bugün biberiye bitkisi de aldım çayını demlemek için. Benim bildiğim kadarıyla bitki çayları kaynatılarak değil sıcak suda demlenilerek yapılır, ama nette birkaç yerde suyla beraber kaynatılır yazıyor. Bunun doğrusunu bilen var mı?

ben bu bitki çaylarında tecrübeliyimsositososito aktarlarla dost oldukkaydirigubbakcemile3
kaynatılanlar sadece köklü olanlar..ama yapraklı olanlar demleniyor yani ben birçok bitkiyi demleyerek kullanıyorum..

benim bir hafta oldu biberiye yağına başlayalı hergün sürüp streç filmle sarıyorum vaktim olunca yürüyüş yapıyorum olmayıncada evde yapıyorum çok terletiyor ama bir santim bile incelme olmadı daha devam etsemmi acaba ya kararsızım ama kendimi çok formda hissediyorum yaptığımdan beri

yaa ümidim kırılıyor ama benim böyle dendikçe..biberiyeyi başka yağ ile karıştıryormusun..öyle yapmak gerekiyormuş etkisi için..
bu arada hemşeriymişiza.s.

pehlivan gibi her bi santimetre karemize yağ sürer olduk. ben de lahana yağına başlıcam arada bunu da süreyim

.nternetten araşırdım bu lanaform denilen korsemsi şeyden benim de var ama adının lanaform olduğunu bilmiyodum ben çok pahalıya da almamıştım 30 lira falandı heralde

kizlar sonuc alan birtek Selin oda yaga birsey katmadan yapiyor. Belki de onun kullandigi markadan kullanmak gerek cünki ben siparis etmekicin arastirdim biberiyenin sapindan yada yapraklarindan yapilan iki cesitle karsilastim fiyatlarida farkliydi oldukca, yapraklarindan olan daha pahaliydi bununla alakali iolabilir.

.nternetten araşırdım bu lanaform denilen korsemsi şeyden benim de var ama adının lanaform olduğunu bilmiyodum ben çok pahalıya da almamıştım 30 lira falandı heralde

Ben adını bu başlıkta okuduğumda nette birkaç yerden bakmıştım, 60-70 lirayı görünce o kadar da gerekli olmadığını düşünmüştüm, alt tarafı bir beden incelmek isteyen biri olarak. Ama 30-40 lira olursa işime yarayabilir :roflol:

Ne zaman almıştınız acaba?

ya bi de farklı türleri mi war bunun..hangi markaymış canım ben kaçırdım sanırım..nerden baktın bi bakayım ben de

ya ayrıca şu an sarılı sterçle ama acayip kaşıntı oldu dün olmamıştı

bende lanaformun tayti da var diz altina kadar ama adi turbo cell ama göbek icin olanla ayni mataryel ayni kalite. Zaten ana firma turbo cell mis italyada üretiliyormus. Birde turbo cell diye aratin belki daha uygun fiyata bulursunuz kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…