Kekik yağı da uçucudur..
Ama bence susam yağı kullan, biberiye yağının dokulara nüfuzunu kolaylaştırıyormuş. Zaten biberiye yağının da emilmesi lazım ki yağları parçalasın.
kekik de mi ucucu yaaa..zeytinyağı kullanayım o zaman susamı sonra alırım
Olur, tez zamanda faydasını görürüz inşallah :Saruboceq:
Bir de bir şey sormak istiyorum, çok da konu dışı sayılmaz. Ben bugün biberiye bitkisi de aldım çayını demlemek için. Benim bildiğim kadarıyla bitki çayları kaynatılarak değil sıcak suda demlenilerek yapılır, ama nette birkaç yerde suyla beraber kaynatılır yazıyor. Bunun doğrusunu bilen var mı?
ben bu bitki çaylarında tecrübeliyimsositososito aktarlarla dost oldukkaydirigubbakcemile3
kaynatılanlar sadece köklü olanlar..ama yapraklı olanlar demleniyor yani ben birçok bitkiyi demleyerek kullanıyorum..
Hah çok sağ ol, emin olmak istemiştim.a.s.
benim bir hafta oldu biberiye yağına başlayalı hergün sürüp streç filmle sarıyorum vaktim olunca yürüyüş yapıyorum olmayıncada evde yapıyorum çok terletiyor ama bir santim bile incelme olmadı daha devam etsemmi acaba ya kararsızım ama kendimi çok formda hissediyorum yaptığımdan beri
.nternetten araşırdım bu lanaform denilen korsemsi şeyden benim de var ama adının lanaform olduğunu bilmiyodum ben çok pahalıya da almamıştım 30 lira falandı heralde
.nternetten araşırdım bu lanaform denilen korsemsi şeyden benim de var ama adının lanaform olduğunu bilmiyodum ben çok pahalıya da almamıştım 30 lira falandı heralde
kizlar sonuc alan birtek Selin oda yaga birsey katmadan yapiyor. Belki de onun kullandigi markadan kullanmak gerek cünki ben siparis etmekicin arastirdim biberiyenin sapindan yada yapraklarindan yapilan iki cesitle karsilastim fiyatlarida farkliydi oldukca, yapraklarindan olan daha pahaliydi bununla alakali iolabilir.
ya bi de farklı türleri mi war bunun..hangi markaymış canım ben kaçırdım sanırım..nerden baktın bi bakayım ben de
ben ebayden almak icin bakiyordum aciklamasinda yaziyordu detaylari (almanca)
selinin dedği hangi markaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?