Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
100-200 ml suya 1-2 damla damlatıp vücudunza sürün diyormuş üzerinde yanlış uygulamayalım

bu kadar suya iki damla ile yaparsaniz sonuc alamazssinizki, ancak kokusu kalir. Selinn saf sürüyormus zarari olmamis yok tahris falan olursa biraz herhangi bir yagla incelt mesela yariyariya ölcüyle.

dayanamadim evde zencefil yagi vardi onu ve biraz selülit yagi vardi hazir onu karistirip sürdüm lanaformla taktim. Normalde lanaorm lada isiniyor ama yag ile beraber takar takmaz sicakligi hissettim.

yok zaten kutu üzerinde yazanı yazmış bir arkadaş onu diyorum ben

kilo verdigini baska yerlerindende anliyormusun yoksa sirf göbekmi ? o kilonun hepsi göbekten gittiyse bu uygulamanin basarisidir

bölgesel incelme için kullanıyor zaten..yani göbek bölgesine sarıldığına göre..tüm vücut bölgeleri zayıflayamazşakkıdı

selini kastetmistim o kiloda vermis ya o yüzden, hani heryerinden zayiflamissa göbek gitmeside normal. Yok sirf giden kilo göbekse süper bence

selini kastetmistim o kiloda vermis ya o yüzden, hani heryerinden zayiflamissa göbek gitmeside normal. Yok sirf giden kilo göbekse süper bence
bnm kilo vermeyede ihtiyacm vrda ondan bn bcağımada göbeğimede dsarıyorum bazı seyler uyguluyorum o kilo ordan gitmistir yksa gzel acıklamıs bölgesel bi ürün olduğu ici vücutta bi kilo kaybı olmaz bncede

kızlar üst kollarada yapılırmı bu ve neyle sarmalısitreç kolda düşüyo çünkü ve sonrası kol altı sarkması kollarım selülitli gibi çok kötü oldu çünküeşimin yanında bile kolsuz giyemiyomuyanınca bile beni askılı ile uykuda görünce itici bulabilir diye takıntı yaptım kendime artık sauna eşortman falan kullanıyom ama kollarım ne kadar kilo versemde istediğm gibi durmuyonedir bu çektikelrimiz ya

Cidden o kadar fark ediyor mu ya? Beni bu pörtlek yanlarımdan kurtarabilir mi?

Heyecan yaptım, yarın alıyorum..

Lanaform'um yok, yağdan sonra streç sarıp korse giysem yine olur herhalde..

bnm kilo vermeyede ihtiyacm vrda ondan bn bcağımada göbeğimede dsarıyorum bazı seyler uyguluyorum o kilo ordan gitmistir yksa gzel acıklamıs bölgesel bi ürün olduğu ici vücutta bi kilo kaybı olmaz bncede

evt canim bende o bazi seyleri kastetmistim diyet falan gibimi seylermi uyguluyorsun ?

bende denemeye karar verdim
yarın önce şu lanaformu araştırıcam ve gidip biberiye yağı alıcam
bakalım işe yarayacakmı

selamlar herkese
12 gündür her sabah biberiye yağını göbek bölgeme sürüyorum üstüne streç film sarıorum sıkı sıkı giyinp 1.5 saat tempolu yürüyorum gelince duş alıp selülit kremlerimi sürüorum,bunun yanında sıkı bir rejimde yapıorum,kendimi ölçmedim ama çok belirgin bi değişim yok vücüdumda göbeğim düzleşti ama 7 cm gibi bi incelmde yok yani bu biraz uçuk bi rakam gelio bana..arkdaşın okadar incelmesinin nedeni biberiye yağı deil kullandığı korse olabilir,çnkü o spor yapmdan inceldiğini sölüo ben spor yaparak ve rejim yaparak bile incelemedim okadar,keramet sanırım korsede biberiye yağında deil maalsef,ayrıca yağ benim cildimi yumuşacık yaptı bol bol sürüyorum üstelik..

kullandigin biberiye yaginin kokusu nasil keskinmi acaba ? degilse baz yag olabilir buda etkiyi düsürür diye düsünüyorum. Arkadasin kullandigi yag 20ml sisede ve inceltilerek kullanin yaziyormus ama o saf kullaniyor etkide oradan sanirim.

benimkinin üstüne bişe yazmıo,ama çok fresh bi kokusu var viks kokusunu biliomusun bilmiorum ama aynı viks kokusu gibi.zaten öle vıcık vıcık yapmıo uçucu bi koku ve yumuşacık yapıo cildimi:) hiç bi işe yaramazsa cildimi nemlendirir

bu arada lanoform siparişi verdim bakalım halam kullanıcak onda işe yararsa bende kullanrım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…