100-200 ml suya 1-2 damla damlatıp vücudunza sürün diyormuş üzerinde yanlış uygulamayalım
bu kadar suya iki damla ile yaparsaniz sonuc alamazssinizki, ancak kokusu kalir. Selinn saf sürüyormus zarari olmamis yok tahris falan olursa biraz herhangi bir yagla incelt mesela yariyariya ölcüyle.
dayanamadim evde zencefil yagi vardi onu ve biraz selülit yagi vardi hazir onu karistirip sürdüm lanaformla taktim. Normalde lanaorm lada isiniyor ama yag ile beraber takar takmaz sicakligi hissettim.
tamam o zaman, artik ne amac icin öneriyorlarsayok zaten kutu üzerinde yazanı yazmış bir arkadaş onu diyorum ben
öhöööö kilo verdiriyorsa olmadı bu iş bi de bırakınca kg alıyormusuz
hyr ben kendimi iyice yemeğe vermiştm ondn aldm o kiloyu kiloyu verdirende krışımdır diye düşünüyorum bölgesel bisey cnkü bu
hyr ben kendimi iyice yemeğe vermiştm ondn aldm o kiloyu kiloyu verdirende krışımdır diye düşünüyorum bölgesel bisey cnkü bu
kilo verdigini baska yerlerindende anliyormusun yoksa sirf göbekmi ? o kilonun hepsi göbekten gittiyse bu uygulamanin basarisidir
lanaform teri icene alıyo ama streçte öyle olmyo ter olduğu gibi klıyo
bnm kilo vermeyede ihtiyacm vrda ondan bn bcağımada göbeğimede dsarıyorum bazı seyler uyguluyorum o kilo ordan gitmistir yksa gzel acıklamıs bölgesel bi ürün olduğu ici vücutta bi kilo kaybı olmaz bncedeselini kastetmistim o kiloda vermis ya o yüzden, hani heryerinden zayiflamissa göbek gitmeside normal. Yok sirf giden kilo göbekse süper bence
bnm kilo vermeyede ihtiyacm vrda ondan bn bcağımada göbeğimede dsarıyorum bazı seyler uyguluyorum o kilo ordan gitmistir yksa gzel acıklamıs bölgesel bi ürün olduğu ici vücutta bi kilo kaybı olmaz bncede
selamlar herkese
12 gündür her sabah biberiye yağını göbek bölgeme sürüyorum üstüne streç film sarıorum sıkı sıkı giyinp 1.5 saat tempolu yürüyorum gelince duş alıp selülit kremlerimi sürüorum,bunun yanında sıkı bir rejimde yapıorum,kendimi ölçmedim ama çok belirgin bi değişim yok vücüdumda göbeğim düzleşti ama 7 cm gibi bi incelmde yok yani bu biraz uçuk bi rakam gelio bana..arkdaşın okadar incelmesinin nedeni biberiye yağı deil kullandığı korse olabilir,çnkü o spor yapmdan inceldiğini sölüo ben spor yaparak ve rejim yaparak bile incelemedim okadar,keramet sanırım korsede biberiye yağında deil maalsef,ayrıca yağ benim cildimi yumuşacık yaptı bol bol sürüyorum üstelik..
kullandigin biberiye yaginin kokusu nasil keskinmi acaba ? degilse baz yag olabilir buda etkiyi düsürür diye düsünüyorum. Arkadasin kullandigi yag 20ml sisede ve inceltilerek kullanin yaziyormus ama o saf kullaniyor etkide oradan sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?