benimkinin üstüne bişe yazmıo,ama çok fresh bi kokusu var viks kokusunu biliomusun bilmiorum ama aynı viks kokusu gibi.zaten öle vıcık vıcık yapmıo uçucu bi koku ve yumuşacık yapıo cildimi:) hiç bi işe yaramazsa cildimi nemlendirir
ayy cok saol canm:) bgn aldm bnde baslıycam we gelsmelerden haberdar etcem kzlar :dance:basladığımdan beri 4 kilo verdim snra bırakınca 1 kilo geri gelmişti bana yine azim geldi başladım o 1 kilo gitti simdi bi 6 kilo dha vermek istiyorum ama kilodan önce sıkılaşmak en iyisi ve streçle bi fark yok amaç orayı biseyle sarmak bska sormk isteğin bisey varsa sorablrsn :)
selincim benim cildim hassas olduğu için herhalde yağ sürdügümde biraz kaşıntı yapıyor sende de oyle mı ? genede 1 ay kullanacagımboshayallersmile
evt canim bende o bazi seyleri kastetmistim diyet falan gibimi seylermi uyguluyorsun ?
diyet yok ama o söyledğim karışımı uyguluyorm kilo vermemde lazım cnkü
selamlar herkese
12 gündür her sabah biberiye yağını göbek bölgeme sürüyorum üstüne streç film sarıorum sıkı sıkı giyinp 1.5 saat tempolu yürüyorum gelince duş alıp selülit kremlerimi sürüorum,bunun yanında sıkı bir rejimde yapıorum,kendimi ölçmedim ama çok belirgin bi değişim yok vücüdumda göbeğim düzleşti ama 7 cm gibi bi incelmde yok yani bu biraz uçuk bi rakam gelio bana..arkdaşın okadar incelmesinin nedeni biberiye yağı deil kullandığı korse olabilir,çnkü o spor yapmdan inceldiğini sölüo ben spor yaparak ve rejim yaparak bile incelemedim okadar,keramet sanırım korsede biberiye yağında deil maalsef,ayrıca yağ benim cildimi yumuşacık yaptı bol bol sürüyorum üstelik..
kızlar üst kollarada yapılırmı bu ve neyle sarmalısitreç kolda düşüyo çünküve sonrası kol altı sarkması kollarım selülitli gibi çok kötü oldu çünkü eşimin yanında bile kolsuz giyemiyom uyanınca bile beni askılı ile uykuda görünce itici bulabilir diye takıntı yaptım kendime artık sauna eşortman falan kullanıyom ama kollarım ne kadar kilo versemde istediğm gibi durmuyo nedir bu çektikelrimiz ya
mezura öyle dyor kmseyi ynlıs bilgilendirmek istemem bosuna uğras vermeyi hic istemem paylasımlarla yrdımcı olmak tek amacm cok su icmiyorum byük bi coğunluğu su kaybıda olblr sık sık blgilndirmeye clısıyorm ama dedğn gbi lanaformdn kaynaklanablr
selincimm dünden beri bekliyombişi yasmadın bana yada yardımcı olabilecek diğer arkadaşlar ltfn.bi akıl verin.
selin bu uygulama ile 7 cm inceldi diye herkesin aynı olması da beklenemez tabi ayrıca arkadaşlar çünkü bildiğimiz gibi herkesin metabolizması farklı kimine çok yarar kimine az kimine hiç yan etki görmediğimiz sürece en azından bi denemek iyi olur.
aa kafamçokkarıştı bende hic öyle bisey olmadı cnm ya cok fazla mı tuttun acaba eyvahedigeldismile
hamilelik düşünenlerde yapabilir mi acaba??
Kızlar, biberiye yağını tek başına kullanmayın. Uçucu yağların sabit yağlarla kullanılması gerekir, bu önemli.
Ben bugün alırken aktarıma sordum, o da böyle söyledi. Evde karanfil yağı da var o olur mu dedim, asidik olmaz, istersen saf zeytinyağı ile karıştır, ama susam yağı kullanırsan biberiye yağının dokulara emilimini kolaylaştırır, ben bunu öneririm dedi, ben de aldım. Biberiye yağının fiyatına göre de çok ucuzdu. Ondan birkaç tane harcayacağıma bir ondan bir ondan alır kullanırım dedim.
Ayrıca kendisi streçe sardıktan sonra spor yapabilirsen daha iyi olur dedi.
kekik yağı ilekarıştırsam olur mu ki aacep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?