Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

bende henüz biberiye yagi yok yarin alicam viksi biliyorum yarin alinca bi bakarim kokusuna.

ayy cok saol canm:) bgn aldm bnde baslıycam we gelsmelerden haberdar etcem kzlar :dance:

selincim benim cildim hassas olduğu için herhalde yağ sürdügümde biraz kaşıntı yapıyor sende de oyle mı ? genede 1 ay kullanacagımboshayallersmile

selincim benim cildim hassas olduğu için herhalde yağ sürdügümde biraz kaşıntı yapıyor sende de oyle mı ? genede 1 ay kullanacagımboshayallersmile

biraz oluyo bndede helede cıkarttığımda ama cok fazla uğrasmamanı tvsiye ederm cnkü yaptım ve kızarıklıklar oluştu mlesef tbi öncedendi artk öyle bisey ypmıyorum :ecrin_bebek:

mezura öyle dyor kmseyi ynlıs bilgilendirmek istemem bosuna uğras vermeyi hic istemem paylasımlarla yrdımcı olmak tek amacm cok su icmiyorum byük bi coğunluğu su kaybıda olblr sık sık blgilndirmeye clısıyorm ama dedğn gbi lanaformdn kaynaklanablr

selincimm dünden beri bekliyom bişi yasmadın bana yada yardımcı olabilecek diğer arkadaşlar ltfn.bi akıl verin.
selin bu uygulama ile 7 cm inceldi diye herkesin aynı olması da beklenemez tabi ayrıca arkadaşlar çünkü bildiğimiz gibi herkesin metabolizması farklı kimine çok yarar kimine az kimine hiç yan etki görmediğimiz sürece en azından bi denemek iyi olur.

bugün bende aldım yağı yarından itibaren başlıycam.inş azda olsa bende de etki eder.tabi bunun yanı sıra zaten rejim yapıyodum günlük spor yürüyüşte.evde koşu bandında 45 dk koşu da fırsat buldukça.sauna eşortmanda kullanıyom.ama lanaformu alamam artık araştırdım pahalı gedi.bide bu ay titreşimli kemerlerden aldım bunu da dersem artık eşim spor aletleri ile beni kapıya koyar artık::)tek problem ben bu işleri 2 gün bıraksam hemen verdiğimi geri alıyorum vee en büyük derdim kol llarımm allaha şükür bi çift sağlam kolum var.ama üstleri fazla tombul

kzlar bnde bacaklarma yaptm smd ama baya yag gtti cnku emıo gbı oluo nkdr surmek gerekki? bde strecledm ama baya rahatsz ustten kıwrılmaya basladı we sıkıo kafamçokkarıştı byerde bı yanlısmı yapıorm acaba sz strecı sardgnzda normal druomu ? gobegmede yaptım oda ole oldu ckarttm bnde cokta terlemems:uhm: acele cewap nolur

bnde sipariş ettim cnm bugün gelir heralde bakalım keramet lanoformdamı yoksa biberiye yağındamı,bizzat deneyip görücem

kızlar dün biberiye yağını alıp streçle sarıp korse giydim we yattım..böyle dewam edicem bakalım..mekik de çekmeyi düşünüyorum bir de düzenli kullanamaığım oriflameden aldığım sıkılaştırıcıyı kullanıcam..
biberiye aynı acıelma yağı gibi kokuyor..
ya bu arada bekar bayanlar için sar yat ne güzel, biz evliler yanında kocasıyla yatıyorboshayallersmile streçliyim dokunmakaydirigubbakcemile3

Kızlar, biberiye yağını tek başına kullanmayın. Uçucu yağların sabit yağlarla kullanılması gerekir, bu önemli.

Ben bugün alırken aktarıma sordum, o da böyle söyledi. Evde karanfil yağı da var o olur mu dedim, asidik olmaz, istersen saf zeytinyağı ile karıştır, ama susam yağı kullanırsan biberiye yağının dokulara emilimini kolaylaştırır, ben bunu öneririm dedi, ben de aldım. Biberiye yağının fiyatına göre de çok ucuzdu. Ondan birkaç tane harcayacağıma bir ondan bir ondan alır kullanırım dedim.

Ayrıca kendisi streçe sardıktan sonra spor yapabilirsen daha iyi olur dedi.

sninkini görmemişm afedrsn..ama yağı almıssın snrm insallah ise yarar kollarını sardıktan sonra biraz kollarını clıstırabilirsin mesela 1.5lt dlu su sisesiyle olablr yerimseniben

ben de bugün aktara gittim.sefer yasemin marka yokmuş.talya marka verdiler umarım işe yarar.

kekik yağı ilekarıştırsam olur mu ki aacep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…