• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
geçen yaz aldım böyle karma kadar uzun dizlere kadar. popoyu toplama için arkada sıkı bi lastik gibi bişey var. ben çok yerde gördüm iç çamaşırı satan yerlerde var kızlar

normal korse değil mi o yarım korse..aynı şlevde değildir ama

yok ya netteki resimlerle aynı çok sıkı giydiğimde 2 beden falan inceliyo topluyo popoyu falan ama ben giyemiyorum daralıyorum hem sıcak yapıyo hem dar. yarım değil. göğüs altından dizlere kadar

valla görüntü aynı amaç hava almasını engellemekse naylon sarınacağıma onu giyerim daha iyi:)

ya kızlar kimsede incelme yokmu :çok üzgünüm:

5 gün oldu kullanalı hergünde spor yapıorum ama cm incelmedi:gitme: 1ay devam etcem bünyeden bünyeye fark var bakalım belkibana geç etkieder hemen bırakmamak lazım kızlar:teselli:

yaa ümidim kırılıyor ama benim böyle dendikçe..biberiyeyi başka yağ ile karıştıryormusun..öyle yapmak gerekiyormuş etkisi için..
bu arada hemşeriymişiza.s.

yok hemşerim ümidin kırılmasın benim kırılmadı devam edicem başka yağlada karıştırmıyorum karıştırmammı gerekiyor hangi yağla biliyormusun

denemediğimiz yağ kalmadı zaten susam yağı eksik kalmasın onunla karıştırıp deniyeyim birde

arkadaşlar bu biberiye yağının tam adı ne yazdığınız ismi aradım internette bişey bulamadım:(
"sefer yasemin mis "

denemediğimiz yağ kalmadı zaten susam yağı eksik kalmasın onunla karıştırıp deniyeyim birde

Biberiye yağı uçucu yağlardan olduğu için sabit yağla karıştırılarak kullanılması gerekir. İstersen saf zeytinyağı ile de kullanabilirsin, ancak susam yağının özelliği biberiye yağının dokulara daha çok nüfuz etmesini sağlamak. E zaten bizim derdimiz de bu, iyice emilsin ki yağlar parçalansın.

Anladığım kadarıyla konu sahibinden başka pek sonuç alan yok ama inşallah bu şekilde etkisini gösterir. İki santim inceleceğim diye özel korse alamam valla, yağı sürünüp, streçe sarınıp normal korse giyiyorum, o bölgeyi çalıştırmaya yönelik hareketler yapıyorum, umarım işe yarar :sm_confused:

Biberiye yağı uçucu yağlardan olduğu için sabit yağla karıştırılarak kullanılması gerekir. İstersen saf zeytinyağı ile de kullanabilirsin, ancak susam yağının özelliği biberiye yağının dokulara daha çok nüfuz etmesini sağlamak. E zaten bizim derdimiz de bu, iyice emilsin ki yağlar parçalansın.

Anladığım kadarıyla konu sahibinden başka pek sonuç alan yok ama inşallah bu şekilde etkisini gösterir. İki santim inceleceğim diye özel korse alamam valla, yağı sürünüp, streçe sarınıp normal korse giyiyorum, o bölgeyi çalıştırmaya yönelik hareketler yapıyorum, umarım işe yarar :sm_confused:

haklısın valla bende bir iki cm için almam yağdada umutluyduk sonuç alamadık korsedende alamazsak gider paralar çöpe ikisininde terletme özelliği var sadece biri emiyor teri diğeri emmiyor ikisindede spor yapman gerekiyor ter atmak için iyisimi yağımı sürerim terleyincede duş alırım oldu bitti
açıklama içinde ayrıca teşekkürler...

kızlar ben 3 gündür lahana yağı kullanıyorum yediklerime de dikkat ediyorum bu aralar sanki baya bi toparladı göbeğim teninim dokusu değişti o kadar kısa sürede mümkün mü bilemicem ama ben gayet memnunum

yok hemşerim ümidin kırılmasın benim kırılmadı devam edicem başka yağlada karıştırmıyorum karıştırmammı gerekiyor hangi yağla biliyormusun

ben bugün itibariyle.... biberiye yağı,susam yağı, okaliptus yağı ve limon suyu hepsinden birer yemek kaşığı koyup karıştırıp karın olmaktan çıkmış karnıma sürdüm korseyi de girdim yürüyüş yapmaya başladım bu tarif ender saraçın kesin etki eder diyor...BAKALIM........

ben bugün itibariyle.... biberiye yağı,susam yağı, okaliptus yağı ve limon suyu hepsinden birer yemek kaşığı koyup karıştırıp karın olmaktan çıkmış karnıma sürdüm korseyi de girdim yürüyüş yapmaya başladım bu tarif ender saraçın kesin etki eder diyor...BAKALIM........

hai yaa ender saraç diyorsa öle yapalım o zamandelikafadulden

Back