Ben lanaform'un inceltici kuşağından bahsediyorum bu arada, doğru anlamışım değil mi?
evet dogru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben lanaform'un inceltici kuşağından bahsediyorum bu arada, doğru anlamışım değil mi?
gecmis sayfalari karistirdim sefer yasemin mis markasi
nereden almıştın canım
mahmutbeyden almıştım öylesine nbb markaydı
normal korse değil mi o yarım korse..aynı şlevde değildir ama
yok ya netteki resimlerle aynı çok sıkı giydiğimde 2 beden falan inceliyo topluyo popoyu falan ama ben giyemiyorum daralıyorum hem sıcak yapıyo hem dar. yarım değil. göğüs altından dizlere kadar
ya kızlar kimsede incelme yokmu :çok üzgünüm:
yaa ümidim kırılıyor ama benim böyle dendikçe..biberiyeyi başka yağ ile karıştıryormusun..öyle yapmak gerekiyormuş etkisi için..
bu arada hemşeriymişiza.s.
yok hemşerim ümidin kırılmasın benim kırılmadı devam edicem başka yağlada karıştırmıyorum karıştırmammı gerekiyor hangi yağla biliyormusun
denemediğimiz yağ kalmadı zaten susam yağı eksik kalmasın onunla karıştırıp deniyeyim birde
arkadaşlar bu biberiye yağının tam adı ne yazdığınız ismi aradım internette bişey bulamadım
"sefer yasemin mis "
Biberiye yağı uçucu yağlardan olduğu için sabit yağla karıştırılarak kullanılması gerekir. İstersen saf zeytinyağı ile de kullanabilirsin, ancak susam yağının özelliği biberiye yağının dokulara daha çok nüfuz etmesini sağlamak. E zaten bizim derdimiz de bu, iyice emilsin ki yağlar parçalansın.
Anladığım kadarıyla konu sahibinden başka pek sonuç alan yok ama inşallah bu şekilde etkisini gösterir. İki santim inceleceğim diye özel korse alamam valla, yağı sürünüp, streçe sarınıp normal korse giyiyorum, o bölgeyi çalıştırmaya yönelik hareketler yapıyorum, umarım işe yarar :sm_confused:
yok hemşerim ümidin kırılmasın benim kırılmadı devam edicem başka yağlada karıştırmıyorum karıştırmammı gerekiyor hangi yağla biliyormusun
ben bugün itibariyle.... biberiye yağı,susam yağı, okaliptus yağı ve limon suyu hepsinden birer yemek kaşığı koyup karıştırıp karın olmaktan çıkmış karnıma sürdüm korseyi de girdim yürüyüş yapmaya başladım bu tarif ender saraçın kesin etki eder diyor...BAKALIM........