Uyuma esnasında değilde sabah kalkar kalkmaz sürüp streç film ile sıkıca sararsanız ya ev işi yada yarım saatlik bir koşu yapıp terlerseniz harika olur doğum sonrasında çok kullandım etki gördüm fakat her zaman söylerim ne yaparsan yap ağzını tut burdan geçiyor zayıflamanın yolu bence
slm benimde 4 aylık bebeğim var emziriyorum kullanmanın bi sakıncası olurmu bilgin varmı
kızlar ben spor salonuna gidiyoum. peki ben bunu spordan önce sürsem sarmadan spor yapsam nasıl olur acaba . sarma mkanım olmaz salonda çünkü
Uyuma esnasında değilde sabah kalkar kalkmaz sürüp streç film ile sıkıca sararsanız ya ev işi yada yarım saatlik bir koşu yapıp terlerseniz harika olur doğum sonrasında çok kullandım etki gördüm fakat her zaman söylerim ne yaparsan yap ağzını tut burdan geçiyor zayıflamanın yolu bence
gerçekten süper bir yağ ben bu biberiye yağını bacaklarıma bolca sürüyorum ( genelde aklıma geldıkce ona rağmen ) faydasınıgördüm çatlak izleri kayboldu birde ben diğer arkadaşlar gibi sarmıyorumda ona rağmen düşünün bendeki çatlaklar gerçekten kötüydü ve şuan %50 yok oldu tabı ben biberiye yağının yanında yürüyüş ve sporda yapıyordum
Çatlakların beyazmıydı ? Ve bacaklarında incelme oldu mu ? Olduysa ne kadar sürede oldu cevap verirmisin canım
acaba kollarda deneyen var mı ? Ben denemeye başlıcam galiba. Kollarda işe yarasa harika olurrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?