Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim
- Konu Sahibi Linna_
- Başlangıç Tarihi
Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gerçekten süper bir yağ ben bu biberiye yağını bacaklarıma bolca sürüyorum ( genelde aklıma geldıkce ona rağmen ) faydasınıgördüm çatlak izleri kayboldu birde ben diğer arkadaşlar gibi sarmıyorumda ona rağmen düşünün bendeki çatlaklar gerçekten kötüydü ve şuan %50 yok oldu tabı ben biberiye yağının yanında yürüyüş ve sporda yapıyordum
bacaklarıma surdum çatlakları geçirdi demissin peki beyazlaşan çatlakları mı yoksa kırmızı çatlakları mi geçirdi bi de benim bacaklarım kalın streç sarmadım demissin oyle de eridi mi bacağın sıkılaşma sorunu yaşadın mı ne olur cevapla
Ben de yarin bikac yag alip basliyorum, butun sayfalari okudum, lahana yagi biberiye kesin olmali , bi de portakal ya da limon yagi olmaliymis, asidik ya , yag yakiciymis, susam yagida nemlendirici etkiliymis, endersarac dinledim de, bunu yeeine bebek yagi konulabilir bence, catlaklar icin de madecassol,hametan ve vebek yagi karisimiyaptim, gunduz bunuaaksam da acnelyse suruyorum 3 gundur, bitkisel yaga da baslicam inşallah, vazgecmek yok
Biberiye yağı ve portakal yağını sipariş verdim elime ulaşır ulaşmaz karıştırıp deneyeceğim. Sürdükten sonra termal sauna şortumuda giymeyi düşünüyorum
denedikten sonra bildirim yaparsan sevinirim
- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
Sizin için basenlerimin fotosunu çektim kullandıktan sonra fotolayacağım
Ne oldu sonuç, olumlu mu acaba:44: