• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Biberiye yagi diye mi satiliyor yoksa bir marka adi altindami. Burdan baktigim kadariyla bulamadim boyle birsey :(

bende bugün aldım biberiye yağını. şuan göbeğime sürdüm ama kokusu o kadar keskin ki çok rahatsız oldum. eşim evdeyken yapamam herhalde bu kokuyla bu akşam bile nasıl uyucam onu düşünüyorum. aynı zamanda diyette uyguluyorum umarım işe yarar.

Merak ettigim su burdan arastirdigim kadariyla biberiye yagi diye birsey bulamadim. Orda bu urun biberiye yagi diyemi satiliyor yoksa bir marka adi altindami?

gayet güzel sürdüm,streçle kapladım. Çok keskin kokuluydu ve sürdüğüm yeri gece yatarken yakıyordu. Ama 1 cm bile incelmedi.

gayet incecık bı bayanım ama cocuklğumdan berı göbek problemım var acaba sadece bıberıye yağı mı yoksa onun anında başka yağlar da kullanmak gerekır mı. çok rahatsız edıcı bı durum bendekı

Ben bı ara redpeper bıber jelını kullandım cokta hosuma gıttı resmen ısıtıyodu surdugum yerlerı ter ıcınde kalıyodum bu yaz tekrar kullanmak ıstıyorum

hemen yarın gidip alıyorum. hem bana hem eşime kullancam. çünkü evlendikten 1 yıl sonra göbek ailesi olarak yaşamaya başladık. gitsin artık göbüşler... :32:

hemen yarın gidip alıyorum. hem bana hem eşime kullancam. çünkü evlendikten 1 yıl sonra göbek ailesi olarak yaşamaya başladık. gitsin artık göbüşler... :32:

Hamile hamile mi kullanacaksın? Ben anlamadım hamileyken göbüş çıkar bi kere:))
Bence bir uzmana sormadan bitkisel de olsa bebeğinin yuvasına bebeğinin duvarına yani karnına özellikle, sürme bir şey.

Biberiye yağını bilemeyeceğim ama o kokuyu sevmiyorum ben. Deneyedebilirim, belli olmaz.
Ama sık bırak yöntemini deneyin derim.
Yani kegel egzersizi gibi, karnınızı da sıkıp bırakacaksınız.
Ben aynı zamanda karın kaslarımı sıkarken kegeli de uygularım.
Bir taşla iki kuş. :))
Aklınıza geldikçe. Özel para, zaman ayırmanıza gerek yok.
Aklınıza her geldiğinde günde 2-3 kere 5-10 dk sıkıp sıkıp bırakın.
'Sıkmak' demişken kaslarınızı sıkacaksınız, karnınızı içeri çekip bırakmak değil yani.
Derin nefesler almayı unutmayın, oksijen çok önemli.
Ben uzun zamandır bunu denerim,
bu yıl tamamen bıraktım ve çok yemekten göbeğim kocaman oldu.
60 kg'dan 65e çıktım.
Doyunca sofrdan kalkarak, acıkmadan yemeye oturmayarak, açlık tokluk duyumu kontrol ederek; vereceğim.
Çünkü doyma yetimi kaybettim 1 yıldır. Kuyu gibiydi midem ne gönderirsem yeter demiyordu, alıyordu.
Yeni bir diyet yöntemi. :))
Sık bırak'a da başladım. Hayırlısı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Bugün 11. günüm biberiye yağını bolca karnıma sürüp iyice yeirdikten sonra masaj makinassı ile 10 dakika masaj yapıyorum ondan sonra güzelce streç filmle sarıp spor korsemi giyip koşu bantına çıkıp 40 dak. yürüyorum streçi çıkarttığımda inanın yerlere sular akıyor karnımdan. başladığımda göbek deliği çevremden ölçmüştüm 101 cmdi bu sabah ölçtüm 96 cm kilo olarak 1 kilo 700 gr vermişim ama göbekte acaip incelme var spor bitince çıkartıyorum gece yatmıyorum ama gerçekten etkili ilkten hiç inanmadan yapmıştım fakat çok etkili imiş deneyin derim...:

Arkadaşlar Bugün 11. günüm biberiye yağını bolca karnıma sürüp iyice yeirdikten sonra masaj makinassı ile 10 dakika masaj yapıyorum ondan sonra güzelce streç filmle sarıp spor korsemi giyip koşu bantına çıkıp 40 dak. yürüyorum streçi çıkarttığımda inanın yerlere sular akıyor karnımdan. başladığımda göbek deliği çevremden ölçmüştüm 101 cmdi bu sabah ölçtüm 96 cm kilo olarak 1 kilo 700 gr vermişim ama göbekte acaip incelme var spor bitince çıkartıyorum gece yatmıyorum ama gerçekten etkili ilkten hiç inanmadan yapmıştım fakat çok etkili imiş deneyin derim...:

slm kızlar benimde vücudum cok orantısız. boyum 1.70 kılom 56 fakat olan kılom bel bölgemde . bacaklarım kollarım ınce . kalcam 90cm ama göbekk ahh o gobek yokmuu mahvedıo benı :SS
ne yapmam gerek ınanın hıc bılmıorum yardımcı olursanız sevınırım canlarım.

kızlar merhaba sıze bırsey sormak ıstıyorum muhtemelen sormuslardır ama ben göremedım sımdı ben bıberıye yagını aldım fakat ustunde 1 fıncana uc damla dıyor zaten kucuck bır kutu buyugu yoktu sımdı sız hıc sulandırmadanmı surdunuz yoksa sulandırdınızmı bana bılgı verın lütfennn baslayyaım

kızlar biberiye yağı kesinlikle mucize..
ama dikkat etmeniz gereken şey markası..
ben ECODAB marka biberiye yağı ile 1 haftada 5 cm inceldim..
12 günde 7 cm..
farklı 3 marka daha denedim ama hiçbir etkisi olmadı..
ecodab sürdüğümde çooook ağır kokuyor bütün eve yayılıyor..sabah bile siniyor kokusu...
sanırım buda saflığının kanıtı...
diğer markalarda bu kokuda etkide olmadı..
ben geceleri yatmadan göğsümün altından kasığıma kadar sürdüm önümede arkamada ve streçle sardım..
ablam beni önce ve sonra gördü ..inanamadı...deneyin mutlaka..inanamayacaksınız farka...
bu arada lanaform dediğiniz kemer bir tarafı siyah bir tarafı gri avonun kemerimi?

Son düzenleme:
12 günde 7 cm..
ecodab sürdüğümde çooook ağır kokuyor bütün eve yayılıyor..sabah bile siniyor kokusu...
ben geceleri yatmadan göğsümün altından kasığıma kadar sürdüm önümede arkamada ve streçle sardım..
ablam beni önce ve sonra gördü ..inanamadı...deneyin mutlaka..inanamayacaksınız farka...
bu arada lanaform dediğiniz kemer bir tarafı siyah bir tarafı gri avonun kemerimi?

yazdığın beni çok etkiledi, tebrikler.

o markayı nereden aldığını sorabilir miyim.

12 günde 7 cm..

krokann sen nasıl kullandın? ):) birdee kac saat kalıyo göööbenızde? ;) canımm birde ne kadar surdun ? seyreltinmi ?:34::3:

Son düzenleme:
çokk heyecan yaptım yaz yaz superolurr valla bırde hemen gerı aldınmı bırakınca cm cm ? :S

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar.15 aylık oglum var ve 54.7 kiloya düştüm ama göbegim gitmek bilmiyor:5:Üstelik zayfladıkça buruşuk jöle gibi bişi oldu:14:Emzirdigim için kullanmamda bi sakınca var mıdır?Birde illa gece mi sürüp sarıp yatıyosunuz?

yazdığın beni çok etkiledi, tebrikler.

o markayı nereden aldığını sorabilir miyim.

canım en uygun fiyat cosmeticada..eğer bulunduğun şehirde varsa..5,5 tl..eczanelerdede var ama 7 tl..

krokann sen nasıl kullandın? ):) birdee kac saat kalıyo göööbenızde? ;) canımm birde ne kadar surdun ? seyreltinmi ?:34::3:

seyreltmedim..içinde damlalık çıkıyor o damlalıkla sürdüm yedirdim iyice..aslında ben gece yatmadan yaptım ama geçen gün yine yaptım bu sefer streçle sarmıştım,daha sonra dışarı çıkmam gerekti..üzerime korsemi giydim,parkta koşturduk biraz çocuklarla...resmen su gibiydim...ve ölçtüğümdede sonuç oldukça iyiydi...

çokk heyecan yaptım yaz yaz superolurr valla bırde hemen gerı aldınmı bırakınca cm cm ? :S

bırakınca ebette alınıyor:((bende aldımmmm:(((

Slm arkadaşlar.15 aylık oglum var ve 54.7 kiloya düştüm ama göbegim gitmek bilmiyor:5:Üstelik zayfladıkça buruşuk jöle gibi bişi oldu:14:Emzirdigim için kullanmamda bi sakınca var mıdır?Birde illa gece mi sürüp sarıp yatıyosunuz?

canım emziriyorsan kesinlikle sürme çünkü kokusu çok ağır..bebeğin emmek istemeyebilir..evde kimse dayanamıyor kokuya..

Back