bende bugün aldım biberiye yağını. şuan göbeğime sürdüm ama kokusu o kadar keskin ki çok rahatsız oldum. eşim evdeyken yapamam herhalde bu kokuyla bu akşam bile nasıl uyucam onu düşünüyorum. aynı zamanda diyette uyguluyorum umarım işe yarar.
hemen yarın gidip alıyorum. hem bana hem eşime kullancam. çünkü evlendikten 1 yıl sonra göbek ailesi olarak yaşamaya başladık. gitsin artık göbüşler...
kızlar biberiye yağı kesinlikle mucize..
ama dikkat etmeniz gereken şey markası..
ben ECODAB marka biberiye yağı ile 1 haftada 5 cm inceldim..
12 günde 7 cm..
farklı 3 marka daha denedim ama hiçbir etkisi olmadı..
ecodab sürdüğümde çooook ağır kokuyor bütün eve yayılıyor..sabah bile siniyor kokusu...
sanırım buda saflığının kanıtı...
diğer markalarda bu kokuda etkide olmadı..
ben geceleri yatmadan göğsümün altından kasığıma kadar sürdüm önümede arkamada ve streçle sardım..
ablam beni önce ve sonra gördü ..inanamadı...deneyin mutlaka..inanamayacaksınız farka...
bu arada lanaform dediğiniz kemer bir tarafı siyah bir tarafı gri avonun kemerimi?
kızlar biberiye yağı kesinlikle mucize..
ama dikkat etmeniz gereken şey markası..
ben ECODAB marka biberiye yağı ile 1 haftada 5 cm inceldim..
12 günde 7 cm..
farklı 3 marka daha denedim ama hiçbir etkisi olmadı..
ecodab sürdüğümde çooook ağır kokuyor bütün eve yayılıyor..sabah bile siniyor kokusu...
sanırım buda saflığının kanıtı...
diğer markalarda bu kokuda etkide olmadı..
ben geceleri yatmadan göğsümün altından kasığıma kadar sürdüm önümede arkamada ve streçle sardım..
ablam beni önce ve sonra gördü ..inanamadı...deneyin mutlaka..inanamayacaksınız farka...
bu arada lanaform dediğiniz kemer bir tarafı siyah bir tarafı gri avonun kemerimi?
yazdığın beni çok etkiledi, tebrikler.
o markayı nereden aldığını sorabilir miyim.
krokann sen nasıl kullandın? ):) birdee kac saat kalıyo göööbenızde?canımm birde ne kadar surdun ? seyreltinmi ?
çokk heyecan yaptım yaz yaz superolurr valla bırde hemen gerı aldınmı bırakınca cm cm ? :S
Slm arkadaşlar.15 aylık oglum var ve 54.7 kiloya düştüm ama göbegim gitmek bilmiyorÜstelik zayfladıkça buruşuk jöle gibi bişi oldu Emzirdigim için kullanmamda bi sakınca var mıdır?Birde illa gece mi sürüp sarıp yatıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?