sonuçlar nedir :)Biberiye yağı ve portakal yağını sipariş verdim elime ulaşır ulaşmaz karıştırıp deneyeceğim. Sürdükten sonra termal sauna şortumuda giymeyi düşünüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim
- Konu Sahibi Linna_
- Başlangıç Tarihi
Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Aralık 2014
- 92
- 22
- 13
EGZERSİZLE DESTEKLEMEN LAZIM TATLIMBen 3 gündür yapiyorum hicbisey olmadi :)))
Yapiyorum tatlim basen hareketleri yapiyorum ama henüz bisey yok :) ki oğlumda 2 yasinda zaten yerinde durmuyorum mecburen bide ilk sürünce masaj kemeri de takiyorum yok yok yok olmuyor :))su gibi34: 39830395 .!.:EGZERSİZLE DESTEKLEMEN LAZIM TATLIM
HAYATIM BİBERİYE YAĞINI SÜR STREÇ İLE SAR VE BOL BOL HAREKET ETYapiyorum tatlim basen hareketleri yapiyorum ama henüz bisey yok :) ki oğlumda 2 yasinda zaten yerinde durmuyorum mecburen bide ilk sürünce masaj kemeri de takiyorum yok yok yok olmuyor :))
GERÇEKTEN İŞE YARIOR
BEN HAMİLE OLDUĞUM İÇİN BIRAKTIM
HATIRLAMIYORUM KİBelki markasindandir ne dersin? Benimki shiffa home senin markasi neydi sefer yasemini bulursam alip onuda denicem
AKTARDAN ALDIM
AMA MARKAYLA ALAKASI YOK
ACI BİBER YAĞI OLACAK
YANLIŞ YAZDIM PARDON ACI BİBERİYE YAĞIAmma soru sordum dimi :) kusura bakma valla ya ozelden bilerek yazmadim benim gibi merak edip uygulamak isteyen olabilir diye sen nasip yaptigini yazarmisin? Biliyorum ugrastirdum seni ama su basenler canima tak etti artik
Bİ ZORLUĞU YOK Kİ SÜR, 5DK MASAJLA STRECİ SAR VE HAREKET ET
- 8 Mart 2015
- 24
- 1
- 6
- 35
Ben biberiye portakal ve limon yağını karıştırıp sürüyorum ardından streç ile sarıyorum gerçekten işe yarıyor. Spor diyet ve yağlar ile 14 kilo verdim. Ama arka önemli bence aktarda satılan yağlar saf ve doğal değil ki hepsi karıştırma yağlar. Arkadaşlar başka başlıklarda yazmışlar saf yağ elde etmek o kadar zor ki. Örneğin 1 litre portakal yağı elde etmek için 500 kilo portakal kabuğuna ihtiyaç var. Hal böyle iken nasıl oluyor 5 tlye portakal yağı satılıyor anlamıyorum. Cam şişe bile nerdeyse 1 tl içinde nasıl bi yağı var artık siz düşünün