sonuçlar nedir :)Biberiye yağı ve portakal yağını sipariş verdim elime ulaşır ulaşmaz karıştırıp deneyeceğim. Sürdükten sonra termal sauna şortumuda giymeyi düşünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuçlar nedir :)Biberiye yağı ve portakal yağını sipariş verdim elime ulaşır ulaşmaz karıştırıp deneyeceğim. Sürdükten sonra termal sauna şortumuda giymeyi düşünüyorum![]()
EGZERSİZLE DESTEKLEMEN LAZIM TATLIMBen 3 gündür yapiyorum hicbisey olmadi :)))
Yapiyorum tatlim basen hareketleri yapiyorum ama henüz bisey yok :) ki oğlumda 2 yasinda zaten yerinde durmuyorum mecburen bide ilk sürünce masaj kemeri de takiyorum yok yok yok olmuyor :))su gibi34: 39830395 .!.:EGZERSİZLE DESTEKLEMEN LAZIM TATLIM
HAYATIM BİBERİYE YAĞINI SÜR STREÇ İLE SAR VE BOL BOL HAREKET ETYapiyorum tatlim basen hareketleri yapiyorum ama henüz bisey yok :) ki oğlumda 2 yasinda zaten yerinde durmuyorum mecburen bide ilk sürünce masaj kemeri de takiyorum yok yok yok olmuyor :))
HATIRLAMIYORUM KİBelki markasindandir ne dersin? Benimki shiffa home senin markasi neydi sefer yasemini bulursam alip onuda denicem
YANLIŞ YAZDIM PARDON ACI BİBERİYE YAĞIAmma soru sordum dimi :) kusura bakma valla ya ozelden bilerek yazmadim benim gibi merak edip uygulamak isteyen olabilir diye sen nasip yaptigini yazarmisin? Biliyorum ugrastirdum seni ama su basenler canima tak etti artik![]()