Selam. Ben biberiye yağı ve yosun yağı aldım. Yosun yağının sıkılıaştırıcı özelliği varmış. Ben bu ikisini nasıl kullanabilirim?
Sadece göbek ve basen gitsin istiyorum. Kalça erimesin. Yosun yağı sıkılaştırıyorsa onu kalçama bacaklarıma sürsem bebeiriyeyi de karın ve basene sürsem olur mu ki? Nolur acil cevappp ...
selam canım.bende aldım her iki yağı da..ben önce 2 hafta kadar biberiye yağını kullanıp sonra yosun a geçmeyi düşünüyorum..yani önce incelsin sonra sıkılaşsın..
ben çoğu zaman sarmıyorum bıle ve bır sır verımı %50 nerdeyse çatlaklardan iz kalmadı yanlız ben sabah akşam sürüyurum
yağlarla uğraşlarımın cezasını çekiyorum! bana yaramadı.23.sayfadaki yorumlarımı beğenen arkadaşlar yanılmayın.[/
bi sorun mu oldu ne olduğunu paylaşırsan çok sevinirim bende reglim bitince kullanmayı düşünüyordum
Ne oldu biliyomusun incelmedim:) + tuylerim kalinlasti. Baskasini bilmem ama
Ben hic memnun kalmamistm
kzlar bnm derdim göbüşüm.. uygulamaya baslamadn önce 87 cmdi 1.5 hfta oldu snrm 82 cm oldum yaptığımda biberiye yağı sürüp üstüne bisey sarmak deneyin cok etkili oluyo.. bide bnm karın kaslarım cok iyi ama üst kısmı bildiğin yağnasıl kurtulcam bilemiyorum yardımcı olursnız cok sevincem
baslangıçta 87di smdi 80 bn lanaform almıstım onla yatıyorum teride kumasta kalıyo iyi oluyo masajda yapıyorum ama öyle saatlerce falan değl sürüorum sonra bi kac dkka masaj yapıyrm o kdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?