• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
kızlar ben forumda marankinin 3 haftada yatarak 2 beden incelin yazısına takıldım..gerekli yağları aldım..pazartesi başlıyroum..gelişmeleri yazarım..ben ecodab marka aldım..biberiye,menekşe portakal,hardal,bademyağı....
biberiye 5,5tl
portakal 4,9 tl
menekşe 7 tl
diğerlerinin fiyatını bilmiyorum çünkü bulamadım tek biyere baktım..

Uyuma esnasında değilde sabah kalkar kalkmaz sürüp streç film ile sıkıca sararsanız ya ev işi yada yarım saatlik bir koşu yapıp terlerseniz harika olur doğum sonrasında çok kullandım etki gördüm fakat her zaman söylerim ne yaparsan yap ağzını tut burdan geçiyor zayıflamanın yolu bence;)

Uyuma esnasında değilde sabah kalkar kalkmaz sürüp streç film ile sıkıca sararsanız ya ev işi yada yarım saatlik bir koşu yapıp terlerseniz harika olur doğum sonrasında çok kullandım etki gördüm fakat her zaman söylerim ne yaparsan yap ağzını tut burdan geçiyor zayıflamanın yolu bence;)

slm benimde 4 aylık bebeğim var emziriyorum kullanmanın bi sakıncası olurmu bilgin varmı

slm benimde 4 aylık bebeğim var emziriyorum kullanmanın bi sakıncası olurmu bilgin varmı

canım bence kullanma ve sabırlı ol. 1 seneden sonra yemene dikkat edip harekei de elden bırakmazsan eski formuna kavuşur hatta daha iyi olursun. şu an emzirmene bak bence. ben bebeğimi çok emziremedim üzülüyorum:( ilk başlarda kilo vs. takıyor insan ama dediğim gibi 1 seneden sonra düsene giriyor vücut kendini topluoyr

kızlar ben spor salonuna gidiyoum. peki ben bunu spordan önce sürsem sarmadan spor yapsam nasıl olur acaba . sarma mkanım olmaz salonda çünkü

ben çoğu zaman sarmıyorum bıle ve bır sır verımı %50 nerdeyse çatlaklardan iz kalmadı yanlız ben sabah akşam sürüyurum

bak bu olabılır ıse gelmeden kalkar kalmaz sürülüp hazırlanana kadar sarıla bılır ama ben genelde sarmadın genede faydası oldu çatlaklar %50 azaldı ama ben bunun yanında sporumuda yaptım bol bol su içtimde

gerçekten süper bir yağ ben bu biberiye yağını bacaklarıma bolca sürüyorum ( genelde aklıma geldıkce ona rağmen ) faydasınıgördüm çatlak izleri kayboldu birde ben diğer arkadaşlar gibi sarmıyorumda ona rağmen düşünün bendeki çatlaklar gerçekten kötüydü ve şuan %50 yok oldu tabı ben biberiye yağının yanında yürüyüş ve sporda yapıyordum

Son düzenleme:
gerçekten süper bir yağ ben bu biberiye yağını bacaklarıma bolca sürüyorum ( genelde aklıma geldıkce ona rağmen ) faydasınıgördüm çatlak izleri kayboldu birde ben diğer arkadaşlar gibi sarmıyorumda ona rağmen düşünün bendeki çatlaklar gerçekten kötüydü ve şuan %50 yok oldu tabı ben biberiye yağının yanında yürüyüş ve sporda yapıyordum

Çatlakların beyazmıydı ? Ve bacaklarında incelme oldu mu ? Olduysa ne kadar sürede oldu cevap verirmisin canım

Biberiye yağının etkili olduğuna inanmıyorum.Bir etkisi varsa da kılo yada selülit oranı düşük insanlarda ,spor ve dıyet ile beraber az,biraz etkilidir bence.Kendimde denedim.Ozon sauna ya biberiye yağı sürerek girdim ve o cehennem azabı gibi kutuda terleye terleye günlerce uyguladım.Spor yapmadım,bol su içtim.Vucudum su kaybından dolayı birkaç cm incelse de,sonraki haftalarda herşey eskisi gibi yerindeydi.Benimde moral yerlerde tabii.Sonrasında bir kaseye iç yağı koyu,üzerine biberiye yağını boca ettim,günlerce durdu hiç bir etkisi olmadı :(

acaba kollarda deneyen var mı ? Ben denemeye başlıcam galiba. Kollarda işe yarasa harika olurrr.

canım kolun için denedin mi etkisini gördün mü çok merak ediyorum bide arkadaşlar bişey sorucam benim omuz altı göğüs arası yani koltuk altımın omuza doğru olan yerndede yağnama oldu südyebdeb nş öyleo ldu bilmiyorum ama iki tarafımdada var onada iyi gelir mi yada o nasıl gider biliyomusunuz lütfen cvp atın

Back