arkadaşlar biberiye yağını sürüp yürüsek koşu bandında incelme sağlarmı ben böbrek hastasıyım streç film saramıyorum :18:
kızlar portakal yağı biberiye yağı susam yağı bunları karıştırın.biberiye yağı sadece kullanılırsa vucüdu yakar kötü olur.bana güzellik uzmanı böyle dedi.portakal yağının tamamını,biberiye yağının yarısını,susam yağınında tamamını boşalt bi kaba karıştır.azıcık sür gerisini kabın içinde muhafaza et bi kenarda kalsın bişe olmuyor.strej takmasanızda ollur.ama yağı sürerken bastırarak yukarıya doğru masaj yapın.sonra koşu bandımı yüğüşmü oyun havasımı ne istiyosan yap yeterki hareket et terlicektir
gecmis olsun canim bece uzerine o yagi emmeyen uzerinde tutan bisey giymen gerekiyo
korse fln olur belki:26:
teşekkürler iki gecedir yapıyorum sürdüm üzerinede yün bel korsesi taktım çünkü böbreklerimi sıcak tutmam gerekiyor bakalım inşallah fayda sağlar
ben biberiye yagını sürdüm srteç le sardım..bide çöp poşeti geçirdim üstüne:))3 saat spor yaptım..oynadım hareket ettim..ama yorulunca ara werdim..çokk terlemiştim görseniz suuu...sonra duşa gırdım öçıktım bi ölçtüm 1,5 santim gitmişş...inanamadım..acaba geri dönermi die düşündüm 3 gün yapmadım..yok dönmediler...10 gün yapsamdemekki faydası olcak hadi bakalıminşşşşşşşş
insallah canim
tek biberiye yaginimi suruyosun yoksa baska yaglarla birlikte mi?
sadece biberiye yağı sürüyorum cnm aktar başka yağa gerek olmadığını söyledi inşallah cildime zarar vermez
hiç bişe olmaz bitkisel bunlar canım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?