Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
bende bugün aldım biberiyeyi bide biber jel aldım gittiğim aktar tanıdık oldugu için en doğrusunu anlattı biberiyede umutluyum o olmazsa jeli kullancam 18 yaşındayım 1.71 boy 50 kiloyum belim 60 kalçam 88 ama basen sorunum var anneme bugün incelcem dediğimde önce beni süzüp puh sana allahtan kork dedi de sizinde ölçülerinizi bilmek isterim ben mi abartıyorum acaba:2: ama az önce sürdüm meşhur yağı aynı zamanda popom kalksın diye pilatesin bazı hareketlerini yapıyorum yürüyüşede başladım sabah akşam incelme olursa yazarım.. hepiniz incelirsiniz inş.. :)

Arkadaşlar ben de okudum mucizevi bir şey gibi görünüyor. Bugün haftanın 5 günü yapılan bir diyete bşladım. Onun eşliğinde bu yağı sürsem bacaklarıma ve göbeğime olur mu? Artık kendimle uğraşmaktan ... ahahaha Saçlarıma sinameki bakımı, 5 günlük diyet ve şimdi de bu yağa taktım. Acaba sonuç verir mi??

ay kızlar berbat kokuyo yaa yıka yıka geçmedi kokusu bu yağınn

usanmadan butun sayfaları okudum.bende yarın solugu aktarda alacagım.inş işe yarar.zaten kilom iyi ama sorun göbekkkk

Son düzenleme:
ya kızlar benim sorunum bacaklarım ve basenim bel ip ince göbek zaten yok kilo veriyorum şu anda ama diğer bölgelerde inceldiği için yüzüm çökmeye falan başladı göbekte denmiş aynı etki basende bacakta olur mu acaba :44: bide benim akdeniz kızları ile çevrili etrafım maşallah bacaklar hepsinin ince bende istiyorum vallaha etek giymek ve dar kot istiyorum yaaa

bende aynı sen gibiyim. bazen ve bacak fazla. bel ince. ama sezerayndan kalan az göbeğim var. biraz kilo verince azaldı şükür. bende bacaklarıma sarmak istiyorum inş. fayda eder. var mı bacak bölgesine uygulayan?

7beyaz denersen bana haber ver şu an yapamam vize haftasındayım çünkü ama önümüzdeki hafta yapabilirim bide maalesef aşık oldum ben düzelmesi gerek bu vücudun

bende biberiye yagını 1 haftadır kullanıyorum hergün.ama malesef hiç bir incelme yok yediklerime dikkat ediyorum ve haftada 3 gün plates yapıyorum.incelecegime birde baktımki 2 santim göbekten fazlalaşmışım cok sinir yaaaa

canım spor yaptığın için kas oluyor sanırım sende bünye ile ilgili aynısını beklememek gerek bence
ama üzüldüm senin adına açıkçası kötü olmuş

ya arkadaşlar yeni üye olduğumdan özelden msj atamıyorum,
ürünün %100 biberiye yağı olmasına dikkat edin derim ,
bir de benim aktarım lahana yağı ile kullan ama çok güzel şekilde masaj yap demişti,kolum yorulana kadar yapıyorum kızlar ben.ardından streç folyo ile sar yat demişti,ben bir de üzerine titreşimli kemer uyguluyorum, ardından yatagidiyorum:):)
sabaha zaten sırılsıklam olmuş oluyor sardığım folyo,gerçi folyo kullanmıyorum buzdolabı poşetini ortadan ikiye ayırıp yapıştıyorum göbüşüme,folyo bükülüyor felan bi hoş oluoo... öle yaniii:)
uzun oldu galiba:)))

çok çektim çok uğraştım azmettim ve başardım ne zaman başladım saymadım gün bile tutmadım ama basenlerden 2 cm incelmişim tek sorunum basenlerimdi zaten onlardanda kurtulucam inşallah ama spor ve yürüyüş yaptım koştum hopladım,zıpladım,bisiklet sürdüm anca.. oturdgumuz yerden yaparsak k.bakmayın faydası olmuyo :2: ama hepiniz başarıcaksınız inanıyorum :) hadi eritin basenleri göbekleri belleri yaza bomba gibi girelim kızlar

usanmadan butun sayfaları okudum.bende yarın solugu aktarda alacagım.inş işe yarar.zaten kilom iyi ama sorun göbekkkk

canım fındık yağıyla karştrp kullanmanı tavsiye ederm ben yeni üye oldum başka biyerde okudum yine bu sitede bi haftadr kullanıyrm gözle görülür derecede belli oluyr faydası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…