ya şu çatlaklardan bıktım artık sanırı benikiler bir hastalığın belirtisi çünkü epilasyon yaparken bile deri yırtılıyor.Yada bu yaşıa kadar düzenli krem kulllanadığım için cildim hiç esnek değil bu yüzden oluyor.Bu arada fındık yağı çatlaklara çok iyi geliyoruş demin başka bir topikte okudumvalla bende aktardan biberiye yagı dedim direk verdi yeşil kutuda minik şişe elit plus yazıyo üstünde cnm 7tlye aldım ben bendede çatlak varda ona hiç bi etki etmedi, cnm
teşekkür ederim cevabın için ben de dün aldım bugün başlamayı düşünüyorum,lahana yağım da var hangisini kullanacağımı şaşırdım -tatlicadiarzu-
bir de ne kadar süreden sonra farkı görmeye başladın
bende callanetcs yaptım 20 saat civarı ama sıkıldım bi zamandan sonraşakkıdı ama yararı oldu gerçekten popom kalktı ve şekillendi.kızlar yazdıklarınızı okudum bende bugün başladım biberiye yağına,içine başka bir yağ katmıyorum,biberiye yağını sürüp streçliyorum bide callatenics egzersizlerini yapıyorum,umarım işe yarar...
blue ocean marka biberiye yağı kullanan var mı? iyi midir? :uhm:
ben o markadan çok memnun kalmamıştım canım,daha doğrusu biberiye yağını sürdüğünde böyle wiks kokusu gibi kokması ve sürdüğün bölgeyide ısıtması gerekiyor..o markada koku yoktu tek avantajı bu:)) başlangıçta sefer yasemin markasını vermişler,ama aktara gittiğimde karden markayı verdi,sefer yaseminden daha iyiymiş..su an kardeni kullanıyorum...
sitenin her yerinde tarifler goruyorum o yagi bu yagi
su otu bu otu
ama hicbirinden faydalanamiyorum
cunku yurtdisinda aktar yooook:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?