Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
valla bende aktardan biberiye yagı dedim direk verdi yeşil kutuda minik şişe elit plus yazıyo üstünde cnm 7tlye aldım ben bendede çatlak varda ona hiç bi etki etmedi, cnm
ya şu çatlaklardan bıktım artık sanırı benikiler bir hastalığın belirtisi çünkü epilasyon yaparken bile deri yırtılıyor.Yada bu yaşıa kadar düzenli krem kulllanadığım için cildim hiç esnek değil bu yüzden oluyor.Bu arada fındık yağı çatlaklara çok iyi geliyoruş demin başka bir topikte okudum

sürdüm sardım ve bir saat sporumu yaptım bakalım değişiklik olacak mı ileri günlerde

rica ederim cinkekcim :)ben kullandığım ilk hafta etkisini gördüm. ilk hafta 3 cm daha sonra her hafta 2 cm 1 cm inceldim basenden tabi düzenli yürüyüşle beraber. yağı sürüp yatmadım. bu arada bende de lahana yağı var ama 1 hafta kullandım ve hiçbir incelme olmadı. bende bırakıp biberiyeye geri döndüm.

ben de kullanmıyorum artık lahana yağını,bugün 2.günüm sürüp sarıp sporumu yapıyorum,umarım ben de senin gibi etkisini görürüm kısa sürede :Saruboceq:

kızlar yazdıklarınızı okudum bende bugün başladım biberiye yağına,içine başka bir yağ katmıyorum,biberiye yağını sürüp streçliyorum bide callatenics egzersizlerini yapıyorum,umarım işe yarar...

kızlar ne kadar sürüyorosunuz bu biberiye yağını ben bacaklarıma ve göbeğime sürüyorum ama iki günde 10 cc lik şişe bitti nerdeyse akannehir

bende callanetcs yaptım 20 saat civarı ama sıkıldım bi zamandan sonraşakkıdı ama yararı oldu gerçekten popom kalktı ve şekillendi.

ben 10. saatimdeyim daha biraz fark var ama o kadar dedikleri gibi muhteşem bi incelme yok ortada(( bakalım 21 saatin sonunda nolacak...biberiye yağınında bir faydası olacağını düşünüyorum...

Ben bu biberiye yağını basenlerime popoma sürsem spor yapsam olur mu??? Ha birde, tüylenme yapmaz mı bu yağ?

tüylenme yapmadı bende canım,ama spor yaptığında terleme olduğundan dolayı streç kayıyor,poponda durmayabilir o yüzden:)

Kızlaarr ramazandan once 1 seans kavitasyon yaptırmıstım 110'dan 107'ye düştüm, nerdeyse ramazan bitmek üzere sadece oruçla şu anda 104 olmuşum (umarım geri gelmezler)

blue ocean marka biberiye yağı kullanan var mı? iyi midir? :uhm:

ben o markadan çok memnun kalmamıştım canım,daha doğrusu biberiye yağını sürdüğünde böyle wiks kokusu gibi kokması ve sürdüğün bölgeyide ısıtması gerekiyor..o markada koku yoktu tek avantajı bu:)) başlangıçta sefer yasemin markasını vermişler,ama aktara gittiğimde karden markayı verdi,sefer yaseminden daha iyiymiş..su an kardeni kullanıyorum...

ben burdaki yorumları okuyunca heveslenip yaptım,ama yağı sürüp streç sarıp sporda yaptım..incelme oldumu evet ama yağın bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum şahsen..spor yaptığım için inceldim..ki öyle 1.5 haftada 5 cmyi bırakın bi ayda 2 cm anca gitti. o da hergün düzenli spor ve yediklerime dikkat ederek...

ben de kokusundan süphelendim zaten, fazla light gibiydi.. iyiki almamışım. teşekkür ederim cnm.. a.s.

sitenin her yerinde tarifler goruyorum o yagi bu yagi
su otu bu otu
ama hicbirinden faydalanamiyorum
cunku yurtdisinda aktar yooook:84::84:

yengemin ablası güzellik uzmanı.o da biberiye yağını kullanıyordu müşterileri için.ve harika sonuçlar çıkıyor.ben 53 kiloyum boyum 1.69 sadece göbek derdim var.bana biberiye yağı almamı söyledi,portakal yağı,susam yağı,biberiye yağı bunları alıp karıştırıyorsun.strecfilmle sarıyorsun.ama sadece biberiye yağı alsanda olur dedi asıl yağları yakan oymuş.ama daha alamadım.alacam bu sene inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…