biberiye yağı eczanelerdede var diye biliyorum.bi sorarsın canım
merhaba bende de sezeryan sonrası göbek fazlasıyla mevcut 7 aylık bebeğim acaba kullansam sorun olur mu ki
dikişe sürmeden benim gibi olup kullanan varmı acaba 6 aylık hamile gibi göbeğim ve midem var ikisi birleşincede hamile gibi oluyorum haliyle çok sinirlerim bozuluyo bide lanaform korseyi nereden aldınız acaba güvenilirm bi ad söylerseniz çok sevinirim
sen kaç kilo aldın arkadaşım bak bende 7 ay önce sezaryan yaptırdım ama göbeğim şuan nerdeyse dümdüz hemde ben 35 kg aldım. önce kafana takmayarak işe başla olurmu
bebeğim eczanelerde aktarlarda var.bulabilirsin aslında.şehir olarak nerde bulunuyorsun
biberiye yağını sakın sade kullanmayın.portakal yağı susam yağı karıştırın.biberiye şişesinin yarısını,portakal ve susam yağının tamamını boşaltın bi tabağa.karıştırın.sonra hergün az az sürüp masaj yapın masajı yukarıya doğru bastırarak yapacaksınız.streçle sarın 45 dk bekletin daha fazlada bekletebilirsiniz.yürüğüş,spor,ev işleri yani herhangi bi hareket yapın yeterki.terleyeceksiniz.2hafta içinde sonuç alabilirsiniz.biraz daha da uzayabilir sonuç alma süresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?