5,5 cm çok iyi yaaa...senin adına çok sevindim canım bende inşallah 5 cm giderim
bugün yaptığımda müzik açtım ve zıplayabildiğim kaadar zıpladım oynadım :)
dans derslerine giderken yapsam mı diye düşündüm o kokuyu alınca vazgeçtim çok fena kokuyor terleyincee :)) inşallah canımm ya
koku uçucu bi koku..bişi olmaz sen dewam hoplamaya zıplamaya:)) yaza az kaldı unutma:))) azimli ol:)) hadi toplanıp yarış yapalımmmm...dahada hırslanırız belki
Hehehehehyyy hadi ben varımm !
kızlar portakal yağı biberiye yağı susam yağı bunları karıştırın.biberiye yağı sadece kullanılırsa vucüdu yakar kötü olur.bana güzellik uzmanı böyle dedi.portakal yağının tamamını,biberiye yağının yarısını,susam yağınında tamamını boşalt bi kaba karıştır.azıcık sür gerisini kabın içinde muhafaza et bi kenarda kalsın bişe olmuyor.strej takmasanızda ollur.ama yağı sürerken bastırarak yukarıya doğru masaj yapın.sonra koşu bandımı yüğüşmü oyun havasımı ne istiyosan yap yeterki hareket et terlicektir
Tamam canım ama 1 ayda 5 cm'den fazla gitmesin sakınn
bence bu fikir iyii :81:
Bende doğumdan sonra aldığım 19 kiloyu sorunsuzca 3-4 ayda verdim.Sezeryan doğum olduğu ve öncedende az bi göbeğim olduğu için şimdi göbeğim var tabi kıyafetten belli olmuyor ama beni biraz rahatsız ediyor.Şİmdi eski kilomunda altına inmeye başladım daha da inmek istiyorum .Şimdi bu dediğinizi karışımı bende uygulayacağım sonrasındada salyangoz özütlü bi krem düşünüyorum toparlması iiçin.Mekikte çeksem olur ama ufaklıktan pek vakit kalmıyor.Umarım işe yarar.
ama ben kawitasyonada gidicem haksızlık olmasın sakın..kawitasyon dısı werırsem bikac santım onları yazarım..:)))53 kıloyum boyum 1.62 ama bacaklarım tawuk budu gibiinşallahh ipppppince olur bacaklarım..umarım sende istediinn gibi olursun ki ben inanıyorum azmin elinden ne kaçan ne uçan kurtulurr cnmm benimm:)))))hadi kolay gele...
arkadaşlar bende biberiye yağını kullanıyorum 39 gün oldu tam 8 cm.incelme var göbek bölgesinde ...her gece yatmadan önce 8-9 damla damlatıp masaj yapıyorum sonra strech filimle sarıyorum sabah çıkarıp temizliyorum...aynı zamanda yosun sabunuyla birlikte kabak lifi kullanıyorum banyoda ve beyaz ekmeği kestim esmer ekmek yiyiyorum bunlarında etkisi vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?