Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
slm kızlar benim şu ana kadar 5,5 santim gitti:))ama çokk yorucu oluyor..bi 10 gün sabredersem sanırım eski formuma geri dönecegim:)))))10 gün spnra kawitasyona gidicem..sıkılasması için..umarım istediğim gibi olur herşeyyy umutluyum yaa hadi bakalımm..umarım sizlerde istediiğiniz forma ulasırsınızz duacınızım...

5,5 cm çok iyi yaaa...senin adına çok sevindim canım bende inşallah 5 cm giderim

inşallah cnm..ama çokk hareket ediyorum öle böle diil..ne kadar terlersen o kadar iyi..hiç durma oyna zıpla..hareket et..eminim sende istediin ölçülere gelirsin..ben burdan dewamlı yazcam kaç cm gittiğini:)

bugün yaptığımda müzik açtım ve zıplayabildiğim kaadar zıpladım oynadım :)
dans derslerine giderken yapsam mı diye düşündüm o kokuyu alınca vazgeçtim çok fena kokuyor terleyincee :)) inşallah canımm ya

koku uçucu bi koku..bişi olmaz sen dewam hoplamaya zıplamaya:)) yaza az kaldı unutma:))) azimli ol:)) hadi toplanıp yarış yapalımmmm...dahada hırslanırız belki

Yurtdisinda yasayip bulamadik diyen arkadaslar, yahu eminmiisniz dogru yere baktiginiza. Bir kere eczane zaten yanlis yer!!!! Besin destekleri ve organik urunler satan yerlere bakmaniz gerekiyor. Turkieyde oldugundan daha kolay soguk pres, yani en kaliteli olanalrini bulabiliyorsunuz orada.
Ayrica Ebay ve benzeri alisveris siteleri agzina kadar bu urunlerle dolu!!!!
Yerel pazarlarda, organik urun festivallerinde de bulunuyorlar. Ozellikle sporcu destek urunleri satan yerler kendilerinde bulunmasa bile sizi yonlendirebiliyorlar.
Kolay gelsin

Hehehehehyyy hadi ben varımm !

cnm özelden yazmışsın bana ama ben yani oldugum için henüz msj yazamıorum..pekii yarından itibaren başlayalım tam 1 ay sonra tekrar ölçelim..ama başlamadan önce ölçü almayı unutma:))) resimlerle ispatlamaya çalısırız artıkyada daha güzel bi fikri olan warsaa sölesin olmazmı??:))))

Bende doğumdan sonra aldığım 19 kiloyu sorunsuzca 3-4 ayda verdim.Sezeryan doğum olduğu ve öncedende az bi göbeğim olduğu için şimdi göbeğim var tabi kıyafetten belli olmuyor ama beni biraz rahatsız ediyor.Şİmdi eski kilomunda altına inmeye başladım daha da inmek istiyorum .Şimdi bu dediğinizi karışımı bende uygulayacağım sonrasındada salyangoz özütlü bi krem düşünüyorum toparlması iiçin.Mekikte çeksem olur ama ufaklıktan pek vakit kalmıyor.Umarım işe yarar.

Tamam canım ama 1 ayda 5 cm'den fazla gitmesin sakınn
bence bu fikir iyii :81:

ama ben kawitasyonada gidicem haksızlık olmasın sakın..kawitasyon dısı werırsem bikac santım onları yazarım..:)))53 kıloyum boyum 1.62 ama bacaklarım tawuk budu gibi inşallahh ipppppince olur bacaklarım..umarım sende istediinn gibi olursun ki ben inanıyorum azmin elinden ne kaçan ne uçan kurtulurr cnmm benimm:)))))hadi kolay gele...

salyangoza gerek kalmıyor canım.portakal yağı ve susam yağı vücudu toparlıyor biberiye ise yağları yakıyor.başka bişe kullanman gerekmiyor

ayy bayıldım bu yorumaa çünkü kendimden bişeyler buldummmm : "bacaklarım tavuk budu gibiiiii"
ben de öyleyim biraz, 1.65 boyum 60 kiloyum, belim incecik bacaklar tombikk, yağları kullanıyodum 2 haftadır, bu hafta bıraktım ama bugün yine başlicamm, vazgeçmek yokkkk....

Meraba kızlaaar ben bu yağ karışımlarını almaktan vazgeçtim onun yerine lahana yağını deneyeceğim.Hiç bir yan etkisi yok ve faydası çok hadi herkese kolay gelsin

Bende bi heves bu yağlardan 15 gün önce aldım .Aldıklarım biberiye yağı, susam yağı ve fındık yağı geceleri karnıma sürüp yatıyorum ama kokusu pek hoşuma gitmediğinden ilk başlarda kullandım sonra kestim birergün arayla kullandım yani düzenli olmadı . Diyetde yapıyorum acaba onun etkisimi yağların etkisimi bilemiyorum 5 cm incelme var .
Streç de sarmadım yalnız ikidir korse giyiyorum birer gün arayla biraz devam etmek istiyorum bakalım nasıl olacak sonuçta inceldim oda çok güzel.

arkadaşlar bende biberiye yağını kullanıyorum 39 gün oldu tam 8 cm.incelme var göbek bölgesinde ...her gece yatmadan önce 8-9 damla damlatıp masaj yapıyorum sonra strech filimle sarıyorum sabah çıkarıp temizliyorum...aynı zamanda yosun sabunuyla birlikte kabak lifi kullanıyorum banyoda ve beyaz ekmeği kestim esmer ekmek yiyiyorum bunlarında etkisi vardır...

biberiye yaginin bu kadar etkili olabilecegini düsünmemistim hic. acaba bende üsenmesem denesem mi benimde göbek bölgemde dorun var

iyi akşamlar bayanlar bende bugün aldım biberiye yagını az önce sürdüm.haftada 3 günde spora gidiyorum bu gece yatarken sardım ama bu geceden sonra gündüz saracagım yoksa eşim kokudan bayılabilir :) 1 şişe nakadar zamanda gidiyor parasına göre şişesi biraz küçük geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…