• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
kızlar portakal yağı biberiye yağı susam yağı bunları karıştırın.biberiye yağı sadece kullanılırsa vucüdu yakar kötü olur.bana güzellik uzmanı böyle dedi.portakal yağının tamamını,biberiye yağının yarısını,susam yağınında tamamını boşalt bi kaba karıştır.azıcık sür gerisini kabın içinde muhafaza et bi kenarda kalsın bişe olmuyor.strej takmasanızda ollur.ama yağı sürerken bastırarak yukarıya doğru masaj yapın.sonra koşu bandımı yüğüşmü oyun havasımı ne istiyosan yap yeterki hareket et terlicektir

kızlar portakal yağı biberiye yağı susam yağı bunları karıştırın.biberiye yağı sadece kullanılırsa vucüdu yakar kötü olur.bana güzellik uzmanı böyle dedi.portakal yağının tamamını,biberiye yağının yarısını,susam yağınında tamamını boşalt bi kaba karıştır.azıcık sür gerisini kabın içinde muhafaza et bi kenarda kalsın bişe olmuyor.strej takmasanızda ollur.ama yağı sürerken bastırarak yukarıya doğru masaj yapın.sonra koşu bandımı yüğüşmü oyun havasımı ne istiyosan yap yeterki hareket et terlicektir

ya bunlari yurt disinda bulmak gercekten problem, aktar zaten yok bunlari satan eczaci fln bulmakta zor:50:

deriyi yakmasin diye baska birseyle birlikte kullanilmasi gerekiyo dimi?
normal aycicek aygi fln kullansam olazmi:27:
yada kutuda bi krem yada jellede kullanabilirsiniz yaziyo
normal bi nemlendiriciyle fln yapsam nasl olur acaba?

ben biberiye yagını sürdüm srteç le sardım..bide çöp poşeti geçirdim üstüne:))3 saat spor yaptım..oynadım hareket ettim..ama yorulunca ara werdim..çokk terlemiştim görseniz suuu...sonra duşa gırdım öçıktım bi ölçtüm 1,5 santim gitmişş...inanamadım..acaba geri dönermi die düşündüm 3 gün yapmadım..yok dönmediler...10 gün yapsamdemekki faydası olcak hadi bakalım :nazar::nazar:inşşşşşşşş

ben biberiye yagını sürdüm srteç le sardım..bide çöp poşeti geçirdim üstüne:))3 saat spor yaptım..oynadım hareket ettim..ama yorulunca ara werdim..çokk terlemiştim görseniz suuu...sonra duşa gırdım öçıktım bi ölçtüm 1,5 santim gitmişş...inanamadım..acaba geri dönermi die düşündüm 3 gün yapmadım..yok dönmediler...10 gün yapsamdemekki faydası olcak hadi bakalım :nazar::nazar:inşşşşşşşş

ay cok sevindim adina canim masallah:nazar::nazar:

kızlar kusura bakmayın bilgisayarım çöktü hiç cevap veremedim.yeni yapıldı bilgisayar.ya ben yapıyorum şu an gayet iyi durum.1 hafta oldu yapalı göbek eridi az bişe.bu karışımda biberiye yağı vücuttaki yağı yaktığı için yağlar geri gelmez.sanmıyorum...
güzellik uzmanı arkadaş çok güzel yöntem mutlaka dene dedi ve denedim halen yapıyorum.göbekteki yağlar gidiyor.ama bana birde şunu söyledi.1 ay boyunca göbeğini içine çekerek yürü,hareket et,her anında içine çek o kaslar öyle alışacak ve göbek artık oluşmayacak dedi.bence denemeye dener.çünkü kuzenimin eşi bunu yapmış göbeği içine çekmiş sürekli doğum yaptı karın çıkmadı.göbek diğe bişe yok.önemli olan kasların içe doğru çalışmasını alıştırmak

Arkadaşlarr merhaba ben birşey sorucam kalçadan bacaklardan gidenler oralara sürdükleri için gidiyor değil mi ?
benim sadece belden gitsin istiyorum başka yerden değil soru saçma mı ki :44:

Back