Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun basliyalim( beraber ) varmisn? ama yeme icme herseye dkkat etcxz. 1 hfta snrasndada yeni knu acalm olculerimi yaz ciz bi yere karala 1 hafta snra incelirz sanrm. bakalm ne kdr fark etms km basarms. hem gaza gelrz huha
biberiye yağını bende denemiştim çok fazla etkisini göremedim... gold shape vücut kreminden çok memnun kalmıştım geçen sene ... sıkılaştırma değil ciddi anlamda yağ yakıyor tartıda da fark ettiriyor.
:) canım ben gıremedım bugun hiç anca fırsat buldum cok yorgunum bugunde yapamadım zaten hıcbısı bol bol yedım ama pazartesı başlayalım düz olsun olmaz mı kaydirigubbakcemile3
cnm cok guvendiigm bi arkadasima danistim .. bu ise nasil bakiyosun folyolu yagli bi zayiflama dedm.. ASLA! dedi vucuudun nefese ihtiyaci var biz onu engelliyo olcaz.. henuz duzenlli spora baslayamadm ama ins yarn spora adim atalm dyorm ben kaydirigubbakcemile2
her gün sirkeli,limonlu su içtim .Biberiye ve lahana yağını sürüp masaj yaptım folya ile sardım spor yaptım yememe dikkat ettim sadece bir kilo vermişim
Anlamadığım birşey var göbek ve bel bölgemi ölçüyorum aynı ölçü ,ama gözle görünür incelme var,göbeğim eskisi gibi durmuyor banamı öyle geliyor yoksa yağlar gittimi ?