• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
aha aynen been.
kilomdan hic sikayetci degilim. yalnz tatlm extra pilates yapyorm. koyarm bn heee ne zaman baslicaaz amaaa sempatiksalakcinni yani ben basladm ztn ama strech i unutyorm laelaelaelaelae

Bende plates yapcam dıorum topumu fln aldım hep 1 gün yaptm sonra bıraktım :) bı kararlaştıramadık ne zamn baslıoruz :D

bugun basliyalim( beraber ) varmisn? ama yeme icme herseye dkkat etcxz. 1 hfta snrasndada yeni knu acalm:D olculerimi yaz ciz bi yere karala 1 hafta snra incelirz sanrm. bakalm ne kdr fark etms km basarms. hem gaza gelrz huha

biberiye yağını bende denemiştim çok fazla etkisini göremedim... gold shape vücut kreminden çok memnun kalmıştım geçen sene ... sıkılaştırma değil ciddi anlamda yağ yakıyor tartıda da fark ettiriyor.

merhaba cerenimoo canım bu kullandığın üründen gercekten memnun mu kaldın?peki ya şu an durumun nasıl kremi bırakınca eski haline dönmedin mi?bende biberiye ve lahana yağı karışımını kullanıyorum ama açıkcası pekde umudum yok.senin bu kremin etksi hala devam ediyorsa ondan alayım barii

bugun basliyalim( beraber ) varmisn? ama yeme icme herseye dkkat etcxz. 1 hfta snrasndada yeni knu acalm:D olculerimi yaz ciz bi yere karala 1 hafta snra incelirz sanrm. bakalm ne kdr fark etms km basarms. hem gaza gelrz huha

:) canım ben gıremedım bugun hiç anca fırsat buldum cok yorgunum bugunde yapamadım zaten hıcbısı bol bol yedım ama :D pazartesı başlayalım düz olsun olmaz mı :Dkaydirigubbakcemile3

biberiye yağını bende denemiştim çok fazla etkisini göremedim... gold shape vücut kreminden çok memnun kalmıştım geçen sene ... sıkılaştırma değil ciddi anlamda yağ yakıyor tartıda da fark ettiriyor.

işie yerıorsa gercekten guzel sonradan gerı gelıormu baktımda 150tl ole alıym kullanıym olmazsa olmaz denecek türden dııl pek :) ayrıntı istıoruz oyuzdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

her gün sirkeli,limonlu su içtim .Biberiye ve lahana yağını sürüp masaj yaptım folya ile sardım spor yaptım yememe dikkat ettim sadece bir kilo vermişim
Anlamadığım birşey var göbek ve bel bölgemi ölçüyorum aynı ölçü ,ama gözle görünür incelme var,göbeğim eskisi gibi durmuyor banamı öyle geliyor yoksa yağlar gittimi ?

:) canım ben gıremedım bugun hiç anca fırsat buldum cok yorgunum bugunde yapamadım zaten hıcbısı bol bol yedım ama :D pazartesı başlayalım düz olsun olmaz mı :Dkaydirigubbakcemile3

cnm cok guvendiigm bi arkadasima danistim .. bu ise nasil bakiyosun folyolu yagli bi zayiflama dedm.. ASLA! dedi vucuudun nefese ihtiyaci var biz onu engelliyo olcaz.. henuz duzenlli spora baslayamadm ama ins yarn spora adim atalm dyorm ben kaydirigubbakcemile2

cnm cok guvendiigm bi arkadasima danistim .. bu ise nasil bakiyosun folyolu yagli bi zayiflama dedm.. ASLA! dedi vucuudun nefese ihtiyaci var biz onu engelliyo olcaz.. henuz duzenlli spora baslayamadm ama ins yarn spora adim atalm dyorm ben kaydirigubbakcemile2

ben sabaha kadr bekletmıorum cnm zaten 40dk yuruyus yaparken sarıyorum terden acılıo zaten sureklı sarsak bencede zararlı

her gün sirkeli,limonlu su içtim .Biberiye ve lahana yağını sürüp masaj yaptım folya ile sardım spor yaptım yememe dikkat ettim sadece bir kilo vermişim
Anlamadığım birşey var göbek ve bel bölgemi ölçüyorum aynı ölçü ,ama gözle görünür incelme var,göbeğim eskisi gibi durmuyor banamı öyle geliyor yoksa yağlar gittimi ?

4-5 gün yaptm bende biberiye yağını incelme yok ama pantolonlarım bol gelıo toparlanam var sıkı görünüyorum anlamıs değilim valla :) :1:

ben başladım biberiye yağı susam yağı karışımına
sürüp streçle sarıp spor yapıyorm terliyo çok sora da yıkıyorum
5 gün sora ttle gidicem umarım 5 günde bi etkisi olur
aynı zamanda diyete de başladım şu 5 günde 5 kilo diyeti
bakalım sonucu ne olacak :))

ben de yapıyorum bu biberiye yağı karışımını
1 çorba kaşığı biberiye yağı
1 çorba kaşığı susam yağı
1 çorba ka.şığı okaliptüs yağı
1 çorba kaşığı limon suyu
hepsini karıştırıp göbeğime sürüyorum yatmadan önce sabah şkır şıkır oluyo göbeğim terden ama ben de incelme olmadı hiç:olmaz:

heh bu da işe yaramış ya hemen almak isterim artık, bıktı annem nedir bu yağlardan çektiğim diye,aman napıyım sırnaşık şey

kızlar bende denemk istiyorum şu biberiye yağını
mutlaka size bilgi veririm bu hafta alırım herhalde

canım sen hala bu yaga devam ediyro musun.sadece sende baya etkisi olmuş.ve birşey sormak istiyorum bu yagı göyüslerde kullansak acaba nasılolur.madem incelm etkisi varmı gögüslerde de olur diye düşünüyorum millet cözümler arıyo bulamıyo.madem bu etkili.denemekte fayda var sizce kullanan bi bilgisi olan yok muuu:teselli:

--------------------------------------------------------------------------------

canım sen hala bu yaga devam ediyro musun.sadece sende baya etkisi olmuş.ve birşey sormak istiyorum bu yagı göyüslerde kullansak acaba nasılolur.madem incelm etkisi varmı gögüslerde de olur diye düşünüyorum millet cözümler arıyo bulamıyo.madem bu etkili.denemekte fayda var sizce kullanan bi bilgisi olan yok muuu

--------------------------------------------------------------------------------

canım sen hala bu yaga devam ediyro musun.sadece sende baya etkisi olmuş.ve birşey sormak istiyorum bu yagı göyüslerde kullansak acaba nasılolur.madem incelm etkisi varmı gögüslerde de olur diye düşünüyorum millet cözümler arıyo bulamıyo.madem bu etkili.denemekte fayda var sizce kullanan bi bilgisi olan yok muuu

Back