• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Kızlar, bende burada okuduktan sonra dün gidip aktardan biberiye yağı aldım. Gece sürüp masaj yapıp streçledim ve yattım. Dün bir de en hantal halime ölçülerimi de yazdım. Bakalım 1 hafta sonra neler olacak size yazarım ama şunu da söylemeliyim ki acayip terlemişti göbek bölgem ve göbeğim sanki daha sıkı görünüyor:))

ya bir ben alamadım şu yağı :D streçle nasıl yatıyorsunuz ya rahatsız etmiyor mu -tatlicadiarzu-

umutsuz olma yaf,iyi düşün iyi olsun formülü,ben hafta sonu kesin alıcam bu yağı kaydirigubbakcemile4

ben de biberiye yağı kullanıcılarındanım. 3haftada 7 cm inceldim basen bölgesinden. 1 hafta da lahana yağı denedim forumdaki bazı kullanıcılarda işe yaradığını görünce. fakat hiç bir incelme olmadı.o yüzden biberiye yağıma geri döndüm:kahve:

Ben streci 2 kat sarıyorum ama sararken düz sarmaya gayret ediyorum, ne cok sıkı ne gevsek. Öyle olunca da 2 gecedir beni hiç rahatsız etmedi.

bugün 6. günümdeyim. 5 gündür sürüyorum biberiye yağını ama henüz herhangi bir değişiklik yok. Üstelik spro da yapıyorum. Ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum kızlar ya:S?

ben de bu akşamüstü alıp gece sürüp yatacağım umarım etkili olur kaydirigubbakcemile2

tiramisuu sen biberiye yağını tek mi kullandın başka yağlarla falan karıştırdın mı CADIARZU

mutlaka deneyeceğim kilolu değilim ama göbek var sinir oluyorum kıyafetlerde çıkıyor böyle az ama rahatsız ediyor beni biberiye yağı gerçekten işe yarıyorsa denerim valla

ben de bu akşamüstü alıp gece sürüp yatacağım umarım etkili olur kaydirigubbakcemile2

tiramisuu sen biberiye yağını tek mi kullandın başka yağlarla falan karıştırdın mı CADIARZU
biberiye yağını tek kullandım.üzerine çöp poşetlerinden sarıp yürüyüş yaptım. gece sürüp yatmadım 2 saatten fazla da bekletmedim cilde zararlı olmaması için.

teşekkür ederim cevabın için ben de dün aldım bugün başlamayı düşünüyorum,lahana yağım da var hangisini kullanacağımı şaşırdım -tatlicadiarzu-

bir de ne kadar süreden sonra farkı görmeye başladın

Slm bayanlar biberiye yağının ne yararı var?Ve biberiye yağını kullanırken yanmıyor mu vücüdunuz?Yağ yakıcı özelliği mi var?

cnm vucuttaki yagları parçalıyo onu sürüp ben direk sürüyodum tenime su karıştırmadan ve sarıyodum geceden sabahta aç karnına dans ediyodum öyle bir terletiyoki anam diyim o derece anlıyon faydasını ama böbrek hastası rahatsızlıgı olan sakın kullanmasın böbrek taşlarım harekete geçti bunun yüzünden terledikçe üşütmüşüm kullanamıyom artık bide elma sirkeside böbrek mide rahatsızlıgı olanlar kullanmasın

Teşekkür ederim canım konuyu açan arkadaşımız biberiye yağının sefer yasemin adlı markasını kullanmış sizinki ne marka ve ne kadar?Bu arada bende çatlak çok ve vücudum hiç esnek değil acaba işe yarar mı bunada?

valla bende aktardan biberiye yagı dedim direk verdi yeşil kutuda minik şişe elit plus yazıyo üstünde cnm 7tlye aldım ben bendede çatlak varda ona hiç bi etki etmedi, cnm

Back