• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
kizlar bnm basenlerim biraaz genis :lepi: bacaklarimda kalin.. 1 haftadir duzenli bi sekilde biberiye ve strec uyguluyodm. spor yaptim ilk 3 gun fln ama regl donemi agrilarmdan dolayi biraktm bilmiyorumkismile

evdeyim.. dershanem btti ve disari cikmyorm pek malum ders calisiyorm yogun bi sekilde falan. bugun aktara gitmek icin hazirlanyodm..her zmnki kotumu giydim .. veee inanamadm! 1 haftada etki edermi? cukk diye oturan kotum mu genislemiiiis yoksa bn mi inceldimmm ? alkisalkisalkis

şu biberiye yağını bende üst kollarıma sürüp sarmak istiyorum streç filmle akşamları yatmadan önce .

acaba kollardada incelme sağlarmı ?? hiç deneyen oldumu acaba ....

üst kollarım biraz kalında ::(((

bence etkisi olur canim.. hatta ev islerine daha cok yogunlasmakta spor olr gbime gelyooo guclubacismile ..kol kaslarni cam silmek bulasik yikamak ev supurmek fln calstrabilr.. yda sende yatmadan yaparsn bi guzel incelirsin zemuszemus

bence etkisi olur canim.. hatta ev islerine daha cok yogunlasmakta spor olr gbime gelyooo guclubacismile ..kol kaslarni cam silmek bulasik yikamak ev supurmek fln calstrabilr.. yda sende yatmadan yaparsn bi guzel incelirsin zemuszemus

bende bu akşamdan itibaren başlayacağım inşallah faydası olur şu kollarımın biraz incelmesi lazım ..
öyle çok fazla ev işi yapamıyorum çalıştığım için ama mümkün olduğunca harekette şart tabiiki :))

hemen hemen bütün yorumları okudum rejim yapmadan incelmek süper olur :) yorumlardan sonra akkktaaarrr akkktaaar diye sayıklamaya başladım bende yarın gidip alıcam lanoform yok bende ama çok önceden aldığım termalsauna şort var mideden dizkapağına kadar uzanıyor şişman bi hatunum bacaklarım ve göbek bölgeme yediricem şort zaten terletiyor ama umarım yağla birlikte incelirim :) birde summer7keto kullanmaya başlayacağım hapla beraber yanetki yaratmaz herhalde. kullanmaya başladıktan sonra bende gelişmeleri yazacağım :) hem benim çapım daha geniş umarım çok daha fazla bir erime olur :)

şu biberiye yağını bende üst kollarıma sürüp sarmak istiyorum streç filmle akşamları yatmadan önce .

acaba kollardada incelme sağlarmı ?? hiç deneyen oldumu acaba ....

üst kollarım biraz kalında ::(((
benimde üst kollar tombul ve sarkık allahtan çatlak yok tüm sayfaları okudum zaten bikaç aydır yediğime içtiğime dikkat ediyorum
bacaklarım ve kollarım tek sıkıntım gel beraber yarışalım birbirimize destek oluruz:jeyyar:

hemen hemen bütün yorumları okudum rejim yapmadan incelmek süper olur :) yorumlardan sonra akkktaaarrr akkktaaar diye sayıklamaya başladım bende yarın gidip alıcam lanoform yok bende ama çok önceden aldığım termalsauna şort var mideden dizkapağına kadar uzanıyor şişman bi hatunum bacaklarım ve göbek bölgeme yediricem şort zaten terletiyor ama umarım yağla birlikte incelirim :) birde summer7keto kullanmaya başlayacağım hapla beraber yanetki yaratmaz herhalde. kullanmaya başladıktan sonra bende gelişmeleri yazacağım :) hem benim çapım daha geniş umarım çok daha fazla bir erime olur :)

bendede var termal sauna şort var tüm sayfaları okudum rsmen canım çektiyaa
bakalım şortla olucakmıCADIARZU

aaa bide biberiye yağım ya çok az yada yok alınca başlarım artıkın:kahve:

benimde üst kollar tombul ve sarkık allahtan çatlak yok tüm sayfaları okudum zaten bikaç aydır yediğime içtiğime dikkat ediyorum
bacaklarım ve kollarım tek sıkıntım gel beraber yarışalım birbirimize destek oluruz:jeyyar:

bendede var termal sauna şort var tüm sayfaları okudum rsmen canım çektiyaa
bakalım şortla olucakmıCADIARZU

aaa bide biberiye yağım ya çok az yada yok alınca başlarım artıkın:kahve:

valla yarışalım bencede :)) birbirimize gaz veririz işte fenamı , kışın neysede , bu tombiş kolar yazın çok canımı sıkıyo , kısa kollu giyince ..
ama düzenli kullanıp birbirimizi sürekli haberdar edelim , hadi kolay gelsin cnm opuyorumnanaktan

valla yarışalım bencede :)) birbirimize gaz veririz işte fenamı , kışın neysede , bu tombiş kolar yazın çok canımı sıkıyo , kısa kollu giyince ..
ama düzenli kullanıp birbirimizi sürekli haberdar edelim , hadi kolay gelsin cnm opuyorumnanaktan

ben bugün başlıyorum kollara önem vericem az bişey yağımda var
ölçümüde bi alayım ilk önce:1ninca:

yarışıyooozzz var dahil olmak isteyeeen delikafadulden

biberiye yağını sürüp, relax and tone ile masaj yapıyorum bacaklarıma
faydası olur mu bu şekilde sizce?

ben de yapiyorum 2 gundur/.cok yag yaktiran hareketler yapyorm acayp terletiyo :utangac::)

etkilerini yazarm ama cok memnunum.gec kesfettm ve asla pes etmem bensositososito:)

cok zorlanyorm ama degiceeek !kaydirigubbakcemile2

cnm bu yağ yaktıran hareketlerden bahsedebilir misin? ne yapıyorsun?

cnm bu yağ yaktıran hareketlerden bahsedebilir misin? ne yapıyorsun?

tabi ki canim.. google a 8dklik kalca egzersizi yaz sanirim o sekilde cikar .. ozelden yaz bulamazsaan link veriim. sitede yasak oldgnu dusunuyorum..

ama dkkat etmek gerek baslangic olarak uyguladigimda cokk cnm yandi:S nefes duzenimi ayarladim ve konsantre oldum smdi daha kolay ve verimli oldugunu hissedyorum.. muhtesem bacaklara kavusmak icin hiz kesmicezzz :1rolleyes:

tabi ki canim.. google a 8dklik kalca egzersizi yaz sanirim o sekilde cikar .. ozelden yaz bulamazsaan link veriim. sitede yasak oldgnu dusunuyorum..

ama dkkat etmek gerek baslangic olarak uyguladigimda cokk cnm yandi:S nefes duzenimi ayarladim ve konsantre oldum smdi daha kolay ve verimli oldugunu hissedyorum.. muhtesem bacaklara kavusmak icin hiz kesmicezzz :1rolleyes:

çok teşekkür ederim cnm:dance:

kızlar hemen hemen hepinizin yorumlarını okudum. Çok iyi geldi demotvie olmaya başladım çünkü. yediklerime çok çok dikkat ediyorum akşam 50 mekik çekiyorum. Beyaz ekmek hiç yok üstelik extra jel kullanıyorum ama olmuyor bu lanet göbek 4-5 cm gitmiyor. Zaten 55 kiloyum. 4-5 kilo versem de incelsem çok iyi olacak.

Gidiyorum bu akşam aktardan alıcam. bu zayıflama jellerinin içinde de hep biberiye yağları var çünkü.

teşekkürler hepinize,

bu akşam bende uygulucam bu yağyı göbeğime ..kullanan arkadaşlar gerçekten faydasını gördnzmü?

bende dün gece sürdüm göbeğime vede üztünü streçfilmle sardım uyudum. hiç rahatsız etmedi vede kaymadı göbeğimden. sabah kalktığımda çok terlemiştikaydirigubbakcemile2

bakalım gelişmeleri yazarım ....

kızlar bu biberiye yağının nasıl bir kokusu var ya. Süremiyorum annem evden cıkmıyor kokusu diyor. bıraktım valla.

Benimde basen sorunum var sadece oradan kilo alıyorum.53 kiloyum ama bu bile beni rahatsız ediyor 50 kg düşmem lazım.Bende alıp başlıyacağım.Temizlik yapmadan önce sarıp spor niyetine temizlik yaparsakta etkili olur sanırım

kızlar bu biberiye yağının nasıl bir kokusu var ya. Süremiyorum annem evden cıkmıyor kokusu diyor. bıraktım valla.

evet ya kokusu fena gece boyunca hiç dinmiyo kokusu yaa :)))

daha kapağını açar açmaz kokusu yayılıyo ... bende bir kaçgündür yapmıyorum .

bende biberiye yağı, lahana tohumu yağı aldım, dönüşümlü sürcem umarım faydasını görürüm

Back