Konu en iyiso kapatilsin oneride bulunan bulundu sagolsun ama konu baska bi yere gitti döv ve dövme sakin diyenler..arkadaslar sayfa 27 de guncelledim konuyu kisaca sunu soyleyim cocugumu divcek hincimi alacak olsam burda niye care arayim ben bilmiyomuyum 2 tane yapistirmayi bende gucsuz benden sevgi bekleyen bana muhtac kizimi tabiki dovmeyecegim arti sirf sabirli olcam diye vucudum yara dokmjs olmasina ragmen sabirla ilerleyecegim bu yolda
Ayrica kizimin simarik oldugunu gittigimiz 3 pedagogda dogrulamadi simarik degil sevgi ve ilgiye ac sevilmeye ihtiyaci var ve onu sevdiginize ikna olamadigi icin kendine hayata size kusmus kabuk ormhs denildi
Konuyu tam okumayan pedagoga gotur psikologa gidin ben zaten yillardir tedavi goeen hasta bi kadinim kizim icin ise kucagimda diger bebegimle cok pedagog gezdik kimisi karakteristik dedi kimisi surup verdi kimisi ozguvenini kuvvetlendirin dedi yani debedim cozum aradim aramayada devam ettigim icin konu actim mantikli yorum yapan herkese minnettarim sagolun allah razi olsun