bi yol gosterin ne olur akil sagligimi yitirmekten korkuyorum

Bence işinde iyi bir uzmandan yardım alın . Evet daha önce gittiniz ama demek ki verimli gelmemiş. Anlattıklarınızdan hayattan zevk almayan , gülmeyen, mutsuz bir çocuk var . Kardeş kıskançlığı olabilir. Kendini sürekli sorun olarak görüyor olabilir. Sizinde sinirleriniz belli çok yıpranmış . Sizinde mutlaka uzmanla görüşmeniz lazım .

Çocuğunuz üstün zekalı bir çocuk.En önemli takıntılarından biri çorap takıntısıdır,Takıntı değil aslında sadece sinirleri normal insanınkinden farklı olduğu iiçin bu konuda gerçekten rahatsız oluyorlar.Ben küçükken kızımla çoraplar yüzünden ne sıkıntılar çektim bilirim.Bu çocukları yapmacıklıkla kandıramazsınız, gerçek ilgi ve sevgi beklerler.Gerçek ilgi ve sevgiden kastım sağlıklı sevgi ve ilgi.Şiddet ancak sadist bir insana çevirir böyle çocukları.Kızınıza kolaylık diliyorum.Allahım hayırlı insanlar çıkarsın karşısına bu insan öğretmen olur doktor olur arkadaş olur...

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Evet kızınız şımarık değil, ilgi ve sevgi istiyor, sanırım öğretmenin anlattıklarını kavrayamadığı içinde dersleri anlayamamanın verdiği özgüven sorunu da var, o yüzden eve öğretmen getirdiğinizde istemiyor ağlıyor, anlamadığı dersleri ona oyunla öğretecek seveceği birini bulursanız ve ona karşı sabırlı olursanız herşey düzelecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…