canım senin yatak odası vira home concept.mağazası inegölde.melisa yemek odası diye geçiyor.bende bu takımın melisa oturma gurubunu alıcam ama kalitesine güvenemiyorum.daha doğrusu ben 8 yıllık evliyim ve bütün evim fuga mobilya o kadar memnunum ki anlatamam.sadece 8 yılda çok sıkıldık mobilyalardan ve yeni ev aldım.ay başına taşınıcam.koltuklarım büyük geliyor.ve bizim zamanımızda wenge renk moda olduğu için şimdi açık renkler istiyorum.gene fuga'dan almak istedim ve halada istiyorum ama beğendiğim koltuk takımının sadece üçlüsüyle, vira mobilyadaki koltuk takımını n tamamını alabiyorum.düşün fuga ne kadar pahalı.ama değer.sana sorum şu yemek odanı gördünmü yakından yada bunun koltuk takımını?görüntü güzelde...
KIZLAR SİZE TAVSİYEM KOLTUK TAKIMINDA ÖNCE AHŞABININ FIRINLANMIŞ gÜRGEN AĞACI OLMASINA,KUMAŞININ KALİTELİ OLMASINA Kİ PERSAN SÜPER ÖTESİ BİR MARKA(BEN 8 YILDIR KULLANIYORUM BANAMISIN DEMEDİ) VE EN ÖNEMLİSİ SÜNGER KISMININ EN AZ 32 DANSİTE Hr SERT GRİ SÜNGER(özellikle ürosan marka)OLMASINA DİKKAT EDİN..36 DANSİTE DAHADA İYİDİR AMA SİZ 32 BULURSANIZ ŞÜKREDİN.32 DERLER SOFT (YUMUŞAK)SÜNGER KULLANIRLAR.VE KOLTUKLARINIZ ENN GEEEÇ BİR YIL İÇİNDE ÇÖKER.BENİM DEDİKLERİM 32 DANSİTE EN AZ 10 YIL VE DAHA FAZLA GÖTÜRÜR.36 İSE ÖMÜRLÜKTÜR.DANSİTE SÜNGERİN YOĞUNLUĞUNU BELİRLER.
hepiniz yeni evleniceksiniz.çok heveslisiniz.ama dikkat ediyorum hepiniz görüntüye bakıyorsunuz.(sakın yanlış anlamayın.kötü niyetle söylemiyorum.paranızın boşa gitmesini istemiyorum sadece..)
birde herkes oturma yerini kapitoneli alıyor ki o hatayı bende bir kanepede(bellona marka ki hiç tavsiye etmiyorum) yaptım.kapitone kısımları çok pislik topluyor.sürekli elinizde elektrik süpürgesinin boru kısmıyla temizlemek zorunda kalıyorsunuz.bu arada parça ve kırık süngerli koltuklarda inanılmaz çabuk çöküyor.o koltuklara yanaşmayın bile.aldığınız 3 lü koltukların tam ortasında ayak olup olmadığını kontrol edin.ve koltuk yastıklarının içine sadece elyaf isteyin.elyafla beraber kırpık süngerde koyuyorlar.ve o yastıklara elle şekil vermesi çok zor oluyor.ve elyafı fazla koydurun.çünkü zamanla yaslandıkça sünüyor.ve bu yastıkları hatta oturma kısımlarını fermuarlı yaptırın ki en azından çökme yaşadığınızda içinin süngerini değiştirebilin.ama tekrar ediyorum.koltukta ilk aradığınız şey sünger kalitesi olsun...
SON OLARAK HEPİNİZE SONSUZ MUTLULUKLAR.ALLAH ALDIĞINIZ EŞYALARI AĞIZ TADIYLA MUTLU GÜNLERDE KULLANMANIZI NASİP ETSİN....BU GÜNLER ÇOK STRESLİ AMA İLERDE MUMLA ARAYACAKSINIZ İNAN..ZAMAN ÇOK ÇABUK GEÇİYOR İNANIN ...