Bi türlü bulunamayan gelinlik..

Böyle diyeni taşlıyorlar kaç 😂
aman ne dedim ki valla
doğru söleyene 9 köyden kovarlarmış napim
ylanmı söleyim
bende 10 sene önce o zmnda çok pahalı bi moda evine diktirdim
aynen bazanın altında sarardı
keşke kiralasaydım
daha kaliteli bir balayı yapardım
3 kuruşun hesabını yapıyorsun düğün bitince çünküsü:bicak:

valla o kadar parayı bende vermek istemedim gelinliğe dantel detaysız simli boncuk işlemeli bir gelinliği 2500 diktirdim :)
antalyada :)

hata satın almak istemedim kiralamak istedim ama en az 200 tl oynuyo die aldık 2 kere giydim dış çekim ve düğünde :p
şimdi baza altında satsan kim alır bilmem :)

Teşhirden gelinlik aldım. Ilk denediğim gelinlikli. Siradan bi şey. 2 bin liraydı. (2017 senesi) onu giydim. Güzel ve sadeydi. Sonra yakın bi arkadaşım evlendi. Ekonomik durumu kötüydü. Acıdım. Ona verdim. Çok sevindi. O da giyindi.

Arttirdigim para ile ege turuna çıktık. Bazen arabada uyuduk. Bazen şık bir odada
Bazen pogaça yedik. Bazen öğün atladık...Ama egenin kıyılarını gezdik. Görmeye değerdi.

Halen daha para biriktiriyorum. Yazın gezmege gitmek için.

Bence gelinlikten çok gezip görmeye bak. Sonra baza altlarında parca parca dökülüyor.

Ama bu bir tavsiye tabi. Yok illaki en güzeli olsun isterim dersen. O da senin bileceğin bişey.

Aylardir gelinlik bakiyorum deniyorum cikariyorum sadece biri icime cok sindi tam aklimdaki diyebilirim ama 4 bucuk milyar fiyat verdiler..
Kaynanam da ucuzsa cok guzel oldu diyo pahaliysa aaa cok kotu durdu diyo beni benden aliyo. Bu 4 bucuk miyar dedikleri modeli ben baska bi gelinlikciye diktirmeye sordum 3 bucuga dikeriz dedi.. simdi eminim kaynanam ona da pahali dicek ama napim piyasa gercekten bu en az 10 tane denedim hepsi ayni civarda 3 bin altı yok..
Ankarada abim yasiyo orda tanidik gelinlikci var o da bindalli icinde 3000 e veririm ayni modeli dedi simdi kaynanamla nisanlim ankaraya git diyo yaklasik 20 saat.. simdi abim evli cocuklari var yengem zaten butun gun onlarla ugrasiyo onlara yuk olmak istemiyorum gidip benimle gelcekelr gelinlikciye mecbur..
Yani baya kararsiz kaldim bi yandan da cok kiziyorum kaynanama. Surekli zorluyo beni uygununu seceyim diye ben baska hicbisey istemedim sadece gelinligim icime sinsin istiyirum ondan bile kısmaya calsiyo.. ailem de hicbisey istemedi ne icinizden geliyosa o dedi.
Gercekten insanlara yuz verince astarini istiyolar yani. Millet almalara doyamaz benimki utanmasa gekinlik giyme dicek. Neyse sizce baska sehre gitmeliyimiyim ucuza gelsin diye? Kararsiz kaldim tabi baska sehir demek benim icin de ekstra para demek calismiyorum su an..
Kaynanam konusunda yanlis anlamayin beni grcekteb herseye tamam anne diyorum gönlü olsun diye ama abartti artik bi süre sonra bana hicbiseyi sormadan yapmaya basladi. Kendi şöyle yapariz diyip konuyu kapatiyo ve bu da benim zoruma gidiyo.
sen yolparanı nasıl düşünüyorsan, insanlarda tabiki bütçesini düşünecek...bir düğün kaça mal oluyor, farkındamısın sen..
kaynanan bütçesini söyler, daha lüksünü istiyorsan baban ilave ediversin bir zahmet.

bende bişey istemedim bi gelinlik beğendim 3 bin die eşim surat asmıştı hala unutamıyorum . Sonrasında ben bişey istemedim gelinliğe de surat astın dediğimde isteseydin dedi :KK43:Bence herşeyi isteyin bi gelinlikde alamayacaklarsa evlendirmesinler çocuklarını

valla o kadar parayı bende vermek istemedim gelinliğe dantel detaysız simli boncuk işlemeli bir gelinliği 2500 diktirdim :)
antalyada :)

hata satın almak istemedim kiralamak istedim ama en az 200 tl oynuyo die aldık 2 kere giydim dış çekim ve düğünde :p
şimdi baza altında satsan kim alır bilmem :)
Bende geçen temmuz da evlendim :KK66: gelinliğe çok para verdik kiralama ile arada dediğin fark yoktu eşimde satın aldı simid nette satışa sunduk ucuz fiyata 😃 şuan baza altında bakalım kim alcak 😁

beğendiğiniz gelinliği kiralama şansınız yok mu? ben kiralamistim cok da iyi oldu geri verdim sonradan ne yapacagim derdim olmadi

Benim gelinligim giyilmemis 2. eldi. Baskasina gore dikilmis. Ben tabi iceri girer girmez asik oldum gelinlige. Kadin dedi ki o baskasinin. Ama istiyosan aynisini sana da dikelim. 4.500 fiyat bicti. Kactim tabi ardima bakmadan 😂 Baska gelinlikler denedim yok olmadi icime sinen. 1 hafta sonra gelinlikci aradi. Is bozulmus. Begendigin gelinligi sana 2bine satarim dedi. Sadece 2 sefer provada giymis kadin. Bir de cekim yapmislar gelinlikle. Ama Allahtan studyo cekimmis kirlenmemis. Kuru temizlemeye verdiler tertemiz yapti. 2.el olarak neredeyse sifir bir gelinlik aldim 😊 2 kere dugun yaptik bir de ayri bir gun dis cekim yaptik. 3 kere de ben giydim yani. Hala sapasaglam duruyor 😊 Hayrima verecek yer ariyorum da tesetturlu gelin yok hic cevremde. 😊
O tesetturlu benim iste benim bi gorebilmem mumkun mudur😊

beğendiğiniz gelinliği kiralama şansınız yok mu? ben kiralamistim cok da iyi oldu geri verdim sonradan ne yapacagim derdim olmadi
Gelinlikci kiraya vermiyo :KK43: yoksa ben zaten kiralik ariyorum alip dolapta bekletmek hic istemiyorum

sen yolparanı nasıl düşünüyorsan, insanlarda tabiki bütçesini düşünecek...bir düğün kaça mal oluyor, farkındamısın sen..
kaynanan bütçesini söyler, daha lüksünü istiyorsan baban ilave ediversin bir zahmet.
Bir zahmet o da nikah yapalim annecim maddi durumumuzu dusunelim dedigimde aaaaa ayip olur elaleme olmaz asla demeseymis o zaman. Kina gecesini bile evimde yapiyorum emin olun ben hicbi masraf cikarmiyorum onlara. Yani cok yanlis kisiye atarlaniyosunuz :)

Ozelden foto atmaya calisiyorum da yapamadim. Burdan da eklenmiyor. Dosya ekle diyorum ama yanlis mi yapiyorum ki?
Evet dosya ekleyip resim secince olmali ama bazen buyuk olnca hata veriyo birazcik kesmeyi deneyebilirsiniz

Evet dosya ekleyip resim secince olmali ama bazen buyuk olnca hata veriyo birazcik kesmeyi deneyebilirsiniz
Yok dosya ekle diyorum basiyorum ama hic sayfa gelmiyor. Resim secmek icin sayfa bile acilmiyor. Mobilde mi sorun var acaba?

X