bi sorun var?

Annem bana tohumunu da gönderdi ama toz haliyle de satılıyo bnmkı tozdu ve dut pekmezinin içene koydum her gece bir kaşik yedim adetimin 4. Günü ben başladım
Okudum axönce ama tohumundan bahsediyo aktardan alın havanda ezin demleyin günde 2-3 bardak sıcak tüketin diye

Bunuda denerim Cnm inş
Bu sefer olur

Ama çatlatmak için havuçta koy Cnm içine iyi geliyo

Peki ne Zaman başlayım içmeye
Adetimin dördüncü günü başladım inneyi yapana kadar içtim

Cnm gittim sabah Dr
Bana hormon tahlili ve rahim filmi
Çektir Dedi
Hemen gittim çektirdim
Sol tüp tıkalı çıktı benim hormon yüksek çıktı bide pro yüksek
İlaç verdi değerlerini düşürelim Dedi
İşte aldım ilaçlarımı
Başlıycam içmeye şifa allahtan bakalım
Oyüzden Cnm cok sıkıldııı

Bak cnm damla bu banada annem almiş gönderdi aktarlarda olur sanırım ya da çocuk olsun diye böyle şeyler doğal karşimlar filan satan yerler oluyo BN üç bardak kaynamiş suya sekiz inciri ikiye bölüp sekiz dakika kaynatıyorum soğuduktan sonra bardağa koyuyorum damlayı da dört damla damlatıp içtim sabah aç karnına akşam tok yatmadan önce çok işe yarıyor yumurtaydı iyi geliştirici bişey internette araştır çıkar faydaları cnm

eski mesajlarını okudum inşallah hamişsindir ,

Cnm gittim sabah Dr
Bana hormon tahlili ve rahim filmi
Çektir Dedi
Hemen gittim çektirdim
Sol tüp tıkalı çıktı benim hormon yüksek çıktı bide pro yüksek
İlaç verdi değerlerini düşürelim Dedi
İşte aldım ilaçlarımı
Başlıycam içmeye şifa allahtan bakalım
Oyüzden Cnm cok sıkıldııı
Sıkma Can'ım canını herşey Allahtan hayırlısı olsun

Aynen öyle neyapsam acaba varmı bi önerisi olan havuç+ incir kürünü yapsam mı yada senin dediğin otu
Vallahi bilemiyorum cnm değerlerin yükselmiş acaba neden yükseldi bnce şimdilik doktorun verdiklerini kullan değerlerini düşürsün ilaçlar bişey yaparsan belki tekrar yükselecek

Vallahi bilmiyorum cnm Nasıl etkileyeceğini ama istiyorsan yap incir yumurtalıklara çok iyi geliyor hayıt damlası ile birlikte ve tokumu da çok iyi

ben dün incr ve havuc'a basladım bugünde hayıt tohumunu alıp cayını içerim ara öğünler de olur heraldce

Back